Lidmaatschappen en abonnementen bij Golfclub Zwolle

Om in te spelen op de verschillende wensen en behoeften heeft Golfclub Zwolle een aanbod van verschillende vormen van lidmaatschap of arrangement.
Onderstaand een overzicht van ons aanbod. Heeft u aanvullende vragen of wilt u meer informatie?
Kijk op de pagina ‘Veel gestelde vragen‘, of neem  contact op met onze receptie, telefonisch via nummer 038 – 45 34 270 of stuur een mail.

Lid worden?

4 Sterren logo

Vier golfclubs zijn een samenwerkingsverband aangegaan. Alle ‘full members’  van de golfclubs Zwolle, Havelte, Veendam en Leeuwarden mogen gratis bij elkaar op de baan spelen. In feite bent u dus lid van vier golfbanen!  Voor meer informatie klik HIER.

flexibel-lidFlexibel Lidmaatschap

Wilt u voor een gering bedrag eens uitproberen of een lidmaatschap iets voor u is of speelt u per jaar maar heel erg weinig?
Dan is een “Flexibel lidmaatschap” mogelijk iets voor u. Meer weten? Klik HIER.

Tarieven 2020:

Jeugd- en jongerenlidmaatschap (tarieven per kalenderjaar)
     t/m 10 jaar, wanneer (groot)ouder lid is gratis
     t/m 17 jaar € 190,-
 18 t/m 24 jaar € 375,-
 25 t/m 29 jaar € 675,-
 30 t/m 34 jaar € 987
 studentenlidmaatschap t/m 27 jaar (studerend aan een Nederlandse onderwijsinstelling) € 400,-
 Lidmaatschap volwassenen (tarieven per kalenderjaar, tenzij anders vermeld)  4
Vier  Sterrenlidmaatschap (info) op basis van jaarlijkse contributie €   1203,-
Vier Sterrenlidmaatschap (info) op basis van maandelijkse contributie (per maand)  1 €   104,-
Jaarlidmaatschap buitenleden, wonend minimaal 80 km van Zwolle €   922.-
Aspirant lidmaatschap, eenmalig, zes maanden aaneengesloten 2 €  637.-
Flexibel lidmaatschap 2020      (klik HIERvoor meer informatie) €   564,-
 Par 3 lidmaatschap (tarief per kalenderjaar
Par 3 en oefen lidmaatschap met gebruik van alle oefenfaciliteiten, inclusief de Par 3 baan 4 €  265,-
Driving-range abonnement met gebruik van alle oefenfaciliteiten, exclusief de Par 3 baan €  133,-
 Overig
T-lidmaatschap, alleen gebruik van putting-green (tarief per kalenderjaar) €    63,-
NGF-handicapregistratie, zonder lidmaatschap bij Golfclub Zwolle (tarief per kalenderjaar) €    50,-
Partnerverenigingen
Golfclub Zwolle heeft een samenwerkingsverband met een aantal golfclubs in Nederland.
Deze partnerverenigingen werken samen onder de naam Hospitality Chain.
Als lid van Golfclub Zwolle kunt u tegen een sterk gereduceerd tarief spelen op deze banen.
Meer informatie vindt u HIER.

Klik hier voor het inschrijfformulier van GC Zwolle

Bijzonderheden

1 Op basis van automatische incasso van uw maandelijkse contributie.

2 Het Aspirant lidmaatschap kan éénmalig worden afgesloten voor een periode van zes aaneengesloten maanden. Als aspirant-lid kunt u gebruik maken van alle oefenfaciliteiten ( driving-range, chipping-area, puttinggreen en par 3 baan).  Als u beschikt over minimaal baanpermissie, kunt u ook spelen op de 18 holes baan en kunt u deelnemen aan clubwedstrijden. Ook mag u gedurende deze zes maanden gasten uitnodigen tegen introductietarief.

Als u gedurende uw aspirant lidmaatschap besluit om over te stappen op een jaarlidmaatschap met jaarcontributie, worden de reeds verlopen maanden verrekend met de jaarcontributie. Dit geldt niet als u kiest voor een maandelijkse incasso betaling van uw contributie.
De NGF registratie is niet inbegrepen , maar dit kunnen wij uiteraard wel voor u verzorgen, i.c.m. aspirant lidmaatschap voor een bijdrage van € 31,- per jaar.

Bij een par 3 abonnement ontvangt u twee vouchers voor een 18 holes greenfee voor € 37,50 per ronde. (of 2x 9 holes voor € 25,- per ronde)

4 Het eerste jaar betaalt u pro-rato op basis van het aantal maanden dat u een abonnement hebt in dat kalenderjaar. Er is geen sprake van een NGF- of clublidmaatschap. We kunnen wel de handicapregistratie voor u verzorgen, hiervoor betaalt u dan € 31,- extra.
Lidmaatschappen aangegaan in de loop van enig kalender jaar worden pro rato in rekening gebracht.

Opzeggen
Voor alle lidmaatschappen en abonnementen geldt dat opzegging schriftelijk moet plaatsvinden uiterlijk 1 december van enig kalenderjaar.
Klik hier voor het reglement lidmaatschap.

Starten met golf voor iedereen:

Golfclub Zwolle biedt u de mogelijkheid om tegen een zeer voordeling tarief kennis te maken met golf.
U krijgt een oefenlidmaatschap voor twee maanden. Bij dit lidmaatschap horen 5 lessen in groepsverband waar een pro u kennis laat maken met de basis van golf. In die periode kunt u niet alleen gebruik maken van alle oefenfaciliteiten: de driving range, putting green maar bovendien kunt u onbeperkt spelen op onze Par-3 baan.
In deze periode kunt u het golfmateriaal gebruiken van de club.
Meer informatie vindt u hier.

2 maanden dit oefenlidmaatschap voor € 99.-

Inschrijfformulier GC Zwolle