Team Golf Academy

Team Golf Academy Zwolle

Het team van Golf Academy Zwolle bestaat uit Wigger Bosman, Jean Maurice van Ham, Jurjen Hollema, Bastiaan Haasnoot en Jelmer van Heek. Samen verzorgen zij een breed scala aan groeps en individuele lessen van startende golfer tot clubkampioen!
Hieronder stellen zij zich aan u voor.

Ik ben Wigger Bosman en sinds oktober met mijn vrouw woonachtig in het mooie Zwolle. Verhuisd vanuit Haarlem, waar ik werkzaam was op Golfbaan Spaarnwoude, is het nu tijd voor een nieuw avontuur. Per 1 februari 2021 ben ik het team op Golfclub  Zwolle komen versterken. Als coördinator van de Golf Academy Zwolle en medewerker Sales en Events ligt er voor mij een prachtige uitdaging te wachten. Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten op de baan of in het clubhuis.

Ik ben Jean Maurice van Ham en sinds 2000 PGA golfprofessional. Lesgeven is mijn passie en met name ervoor zorgen dat iedereen plezier in golf beleeft, ongeacht handicap en talent. Voor iedereen is er een persoonlijke perfecte golfswing. Vanaf het begin ben ik altijd actief betrokken geweest bij het ontwikkelen en uitvoeren van zowel jeugdopleidingen als de senioren programma’s. Daarvoor heb ik verschillende opleidingen gevolgd zoals TPI-Golfprofessional en TPI-Junior. Sinds enkele jaren specialiseer ik mij o.a. in de Golfgeheimen van “Iron Shirt of Golf”. Het ontwikkelen van de mentale golf handicap is hierbij een groot onderdeel. Graag tot ziens op mijn nieuwe club,

Ik ben Jurjen Hollema, een golfprofessional wonend in Groningen samen met mijn vriendin. Per april 2022 ben ik collega van Jean-Maurice, Jelmer, Wigger en de rest van GC Zwolle, als golfprofessional, golfleraar. Met erg veel plezier geef ik lessen, cursussen, clinics, alles wat golfclub Zwolle te bieden heeft. Ik ben erg gelukkig mij bij dit team op golfclub Zwolle te voegen. Ik werk sinds 3 jaar in de golfwereld als professional, na daarvoor 19 jaar als amateur veel te hebben gegolft. Dol op golfen in zon, hoe hoger de temperatuur, des te lekkerder. Mijn achtergrond ligt in de hospitality industrie en hotelschool. En dat heeft ook zijn weerklank in mijn golflessen. Ik zie het spel graag groeien, de sport, maar bovenal zie ik graag veel gezelligheid en drukte op de golfbaan. Ik kijk uit naar de komende periode.

Ik ben Bastiaan Haasnoot en ben met veel plezier golfprofessional sinds 2017. U kunt mij herkennen vanuit de jeugd waar ik ook als lid van Zwolle in de competitie heb gegolfd, of van een van mijn eerdere banen in Dronten, Ermelo en Havelte. Bij Havelte ben ik nog steeds werkzaam als pro. Met mijn werk als golfprofessional streef ik ernaar om iedereen veel plezier te brengen in het golf en hun golfspel te verbeteren. Ik heb mij altijd verdiept in de fysieke kant en wat onze fysieke gezondheid voor invloed heeft voor de golfswing, de statistieken van golfers in de baan (wat zijn sterke en verbeter punten en waarom.) en het putten waarvoor ik ook Capto-coach level 2 ben. Ik kan niet wachten dit ook op Golfclub Zwolle voort te kunnen zetten gedurende de komende periode.

Ik ben Jelmer van Heek en als geboren en getogen Blauwvinger is het voor mij een buitengewone eer om op Golfclub Zwolle mijn werk te mogen gaan doen. In 2011 ben ik aan de mooiste uitdaging begonnen: anderen helpen lekkerder (en beter) te leren spelen. Vanaf 1 maart 2021 ben ik deze uitdaging aangaan in de stad van mijn geboorte. Ik hoop u zeer spoedig te mogen begroeten, op les, of gewoon om even een praatje te maken natuurlijk. Schiet me gerust even aan!