Team Golf Academy

Team Golf Academy Zwolle

Het team van Golf Academy Zwolle bestaat uit Wigger Bosman, Jelmer van Heek en Jean Maurice van Ham. Samen verzorgen zij een breed scala aan groeps en individuele lessen van startende golfer tot clubkampioen!

Ik ben Wigger Bosman en sinds oktober met mijn vrouw woonachtig in het mooie Zwolle. Verhuisd vanuit Haarlem, waar ik werkzaam was op Golfbaan Spaarnwoude, is het nu tijd voor een nieuw avontuur.
Per 1 februari 2021 ben ik het team op Golfclub  Zwolle komen versterken. Als coördinator van de Golf Academy Zwolle en medewerker Sales en Events ligt er voor mij een prachtige uitdaging te wachten.
Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten op de baan of in het clubhuis.
Met vriendelijke groeten,
Wigger Bosman

Ik ben Jelmer van Heek en als geboren en getogen Blauwvinger is het voor mij een buitengewone eer om op Golfclub Zwolle mijn werk te mogen gaan doen. In 2011 ben ik aan de mooiste uitdaging begonnen: anderen helpen lekkerder (en beter) te leren spelen. Vanaf 1 maart 2021 ben ik deze uitdaging aangaan in de stad van mijn geboorte. Ik hoop u zeer spoedig te mogen begroeten, op les, of gewoon om even een praatje te maken natuurlijk. Schiet me gerust even aan!
Met vriendelijke groet
Jelmer van Heek
PGA Golfprofessional Level 3,Simple Golf

Ik ben Jean Maurice van Ham en sinds 2000 PGA golfprofessional. Lesgeven is mijn passie en met name ervoor zorgen dat iedereen plezier in golf beleeft, ongeacht handicap en talent. Voor iedereen is er een persoonlijke perfecte golfswing. Vanaf het begin ben ik altijd actief betrokken geweest bij het ontwikkelen en uitvoeren van zowel jeugdopleidingen als de senioren programma’s. Daarvoor heb ik verschillende opleidingen gevolgd zoals TPI-Golfprofessional en TPI-Junior. Sinds enkele jaren specialiseer ik mij o.a. in de Golfgeheimen van “Iron Shirt of Golf”. Het ontwikkelen van de mentale golf handicap is hierbij een groot onderdeel.
Graag tot ziens op mijn nieuwe club,
Jean Maurice van Ham