Van harte welkom bij Golfclub Zwolle

Golfstart01Golfclub Zwolle biedt u de mogelijkheid om tegen een zeer voordeling tarief kennis te maken met golf. Met een oefenlidmaatschap kunt u twee maanden lang, gebruik maken van alle oefenfaciliteiten van de golfclub. Bovendien kunt u die twee maanden ook onbeperkt spelen op onze Par-3 baan. (klik op de afbeelding voor meer informatie)

Lid worden of als gastspeler Golfclub Zwolle bezoeken? Wij verwelkomen u graag. Zie ook Lid worden of Gastspelers.
Voor het spelen van de 18 holes golfbaan is minimaal clubhandicap 54 vereist (golfvaardigheidsbewijs) of een bij Golfclub Zwolle behaalde baanpermissie. Zie ook Greenfee.

Wilt u een indruk krijgen van onze mooie baan, bekijk dan HIER de sfeerimpressie met mooie foto’s.

Bij onze golfprofessionals kunnen zowel de beginnende als de geoefende golfers terecht voor een compleet lesprogramma op maat. Van het behalen van baanpermissie en handicap 54 (stap 1 en 2) tot aan stap 9 ( naar handicap 0)
Een golfles afspreken doet u via de online lesagenda van de golfprofessionals.
Meer informatie hierover leest u bij Lessen.

Hebt u vragen of komt u spelen;  neem contact op met onze receptie, te bereiken via 038-4534270 ,  email of via het contactformulier.