Winterprogramma 2021

Samen trainen winter edition

Samen met je golfvrienden je golfspel verbeteren? De winter is hét uitgelezen moment. Daarom organiseert Golfclub Zwolle een winterprogramma van 6 lessen op de overdekte en goed verlichte drivingrange en oefengreen.
Oftewel: samen trainen mét koek & zopie. Geschikt voor jong en oud en voor beginner en gevorderde. En dat voor slechts € 95,- p.p.

Lesmomenten

Verbeter je spel met je korte clubs, leer putten als een pro en nog veel meer. Dat doe je samen met andere golfers (groepsgrootte 5-8 personen) in een ontspannen omgeving. Dát is pas golfgeluk. We organiseren de lessen op:

• Dinsdagavond (16:30 – 17:20; 18:30 – 19:20 uur) vanaf 16 november
  • Woensdagavond (16:30 – 17:20uur) vanaf 17 november
  • Donderdagvond (19:30 – 20.20 uur) vanaf 18 november

Maak je keuze voor een van de lesblokken van 1 uur (50 minuten les) en schrijf je in. De kosten voor de 6 lessen bedragen € 95,- (inclusief hapje en drankje!). Je kunt je individueel aanmelden, of je inschrijven met een groepje.
Komen bovenstaande lesmomenten je niet uit en heb je al een groep van minimaal zes personen? Geen probleem. In overleg plannen wij een ander lesmoment.

Wil je je aanmelden met meerdere personen tegelijk en gaat de voorkeur uit naar een ander moment? Neem dan contact op met Wigger Bosman om te kijken wat mogelijk is.

Schrijf je in

Wil je je aanmelden voor het winterprogramma Samen Trainen? Schrijf je in via onderstaande button.

thema’s

Tijdens de lessen van het winterprogramma behandelen we diverse thema’s. Dit doen we op basis van de behoeften van jou en je mededeelnemers! Denk aan:

• Driver – Haal meer kick uit je drives!
  • Fairway woods & hybrides – De belangrijkste clubs voor de shorthitter
  • IJzerslagen – Geef je pitchfork werk te doen!
  • Shortgame & bunker – Leer toveren met je korte clubs
  • Putten – Iedereen kan uitstekend leren putten
  • Course management – Op nieuwe manieren naar een golfbaan kijken
Elke keer is het weer een uitdaging

Vragen?

Heb je vragen? Stel ze aan Wigger via wigger@golfclubzwolle.nl.