Competitie gasten

NGF-Competitie Gasten

Na twee jaar zonder NGF competitie is er positief nieuws te melden. Inmiddels is bekend dat de NGF competitie 2022 zonder beperkende maatregelen kan doorgaan. We kijken er dan ook naar uit om de competitieteams te kunnen begroeten bij Golfclub Zwolle.

Voorspelen

Voor de competitie op Golfclub Zwolle geldt de volgende regeling voor voorspelen. In de twee weken voorafgaande aan de wedstrijd kunnen spelers van bezoekende clubs, indien de baanbezetting het toelaat, een oefenronde spelen tegen het voorspeeltarief van € 42,50 voor een 18 holes ronde. De voorspeelregeling geldt alleen voor de zes spelers (of vier bij jeugd), die aan de competitiewedstrijd zullen deelnemen. Voor het maken van een afspraak om voor te spelen kan de teamcaptain contact opnemen met de receptie van Golfclub Zwolle, via 038-453 42 70 (optie 1) of per e-mail.
De contactgegevens van onze teamcaptains vind je HIER

Starttijden

Wij wijzen erop dat alle starttijden conform het NGF-competitiereglement zijn. Mochten om moverende redenen op bepaalde dagen afwijkende starttijden gelden, dan publiceren wij dit z.s.m.

Accommodatie

De kleedkamers beschikken over gastenlockers. Berg jouw waardevolle spullen op. In de kleedkamers worden zeep, shampoo en handdoeken en bij de dames föhns ter beschikking gesteld.
De drivingrange beschikt over acht overdekte en elf onoverdekte afslagplaatsen. Ballen om in te slaan kunt u met uw pinpas of creditcard verkrijgen uit de automaat of hiervoor een ballen-ticket kopen bij de receptie. Daarnaast beschikt GC Zwolle over “korte spel” oefenfaciliteiten zoals een puttinggreen, een chippingarea met oefenbunker en pitchingarea. Er zijn geen waterpunten of toiletten in de baan. Na 9 holes kom je weer langs het clubhuis.

In het restaurantgedeelte van het clubhuis zijn alleen softspikes toegestaan. Je wordt verzocht in het restaurant geen petten te dragen en niet te telefoneren. Er is een gratis en vrij toegankelijk wifi-netwerk ter beschikking in het clubhuis en op het terras.

Klik op de kaart en vul jouw startadres in voor de juiste routebeschrijving.
Bezoekadres Golfclub Zwolle: Zalneweg 75, 8026 PZ  Zwolle, Bij aankomst vind je aan je rechterhand het parkeerterrein. Links de ingang naar het clubhuis, de baan en de oefenfaciliteiten.