BEL ONS: (038) 453 42 70

Competitie gasten

NGF-Competitie Gasten

Het NGF-bestuur heeft op 24 februari jl. besloten om de NGF-competitie in het voorjaar van 2021 te annuleren. Dit is toegelicht in deze brief aan alle clubs. Het bestuur gaat er vooralsnog van uit dat de Jeugdcompetitie en de Najaarscompetitie van 2021 wel gespeeld kunnen worden.

Voorspelen

Voor de competitie op Golfclub Zwolle geldt de volgende regeling voor voorspelen. In de 2 weken voorafgaande aan de wedstrijd kunnen spelers van bezoekende clubs, indien de baanbezetting het toelaat, een oefenronde spelen tegen het voorspeeltarief van € 37,50 voor een 18 holesronde. De voorspeelregeling geldt alleen voor de 6 spelers (of 4 bij jeugd), die aan de competitiewedstrijd zullen deelnemen. Voor het maken van een afspraak om voor te spelen kan de teamcaptain contact opnemen met de receptie van Golfclub Zwolle, via 038-453 42 70 (optie 1) of per e-mail.

Starttijden

Wij wijzen erop dat alle starttijden conform het NGF-competitiereglement zijn. Mochten om moverende redenen op bepaalde dagen afwijkende starttijden gelden, dan publiceren wij dit z.s.m.

Accommodatie

De kleedkamers beschikken over gastenlockers. Berg jouw waardevolle spullen op. In de kleedkamers worden zeep, shampoo en handdoeken en bij de dames föhns ter beschikking gesteld.
De drivingrange beschikt over 8 overdekte en 11 onoverdekte afslagplaatsen. Een €1 muntstuk geeft 25 ballen. Tevens zijn er een puttinggreen en een chippingarea met oefenbunker. Er zijn geen waterpunten of toiletten in de baan. Na 9 holes komt u weer langs het clubhuis.

In het restaurantgedeelte van het clubhuis zijn alleen softspikes toegestaan. Je wordt verzocht in het restaurant geen petten te dragen en niet te telefoneren. Er is een gratis en vrij toegankelijk wifi-netwerk ter beschikking in het clubhuis en op het terras.

Klik op de kaart en vul jouw startadres in voor de juiste routebeschrijving.
Bezoekadres Golfclub Zwolle: Zalneweg 75, 8026 PZ  Zwolle, Bij aankomst vind je aan je rechterhand het parkeerterrein. Links de ingang naar het clubhuis, de baan en de oefenfaciliteiten.