Lessen

De Golfprofessionals (Pro’s)

Lessen boeken:
U kunt nu zelf uw lessen digitaal inplannen, klik op één van onderstaande foto’s om direct naar de ‘digitale lesagenda’ van de betreffende golfprofessional te gaan.
Let op: De eerste keer dient u zich te registreren (dit doet u door in de lesagenda van uw keuze rechts op de knop registreren te klikken) Bij elk volgend bezoek klikt u op ‘aanmelden’ om in te loggen.

Golfclub Zwolle biedt u ook de mogelijkheid om tegen een zeer voordeling tarief kennis te maken met golf. Met ons oefenlidmaatschap kunt u twee maanden lang, gebruik maken van alle oefenfaciliteiten van de golfclub. Bovendien kunt u die twee maanden ook onbeperkt spelen op onze Par-3 baan. Daarnaast neemt u deel aan vijf groepslessen van een uur.  Dit alles voor maar € 99,-.  Meer informatie vindt u hier.
David Love
PGA Golfprofessional
mail

Joseph de Rijk
PGA Golfprofessional
mail

David Love en Joseph de Rijk zijn de PGA® Professionals die bij Golfclub Zwolle de lessen verzorgen. Onze pro’s bieden leden en gasten van Golfclub Zwolle instructie op hoog niveau. De combinatie van jarenlange ervaring, hoogwaardige opleiding (PGA van Engeland / Nederland) en het gebruik van moderne hulpmiddelen staat hiervoor garant.
Ons doel is elke golfer meer plezier in het golfen te laten beleven. Door helder en gepast advies krijgt u meer inzicht in uw swing. U begrijpt beter hoe uw swing in elkaar steekt, wat u kunt verbeteren en hoe u dat kunt bereiken.
Wij organiseren privé- en groepslessen.

GOLF VERDER

Voor de golfer die de golfvaardigheden verder wil ontwikkelen en gaat voor het verbeteren van zijn of haar handicap is Golf Verder een mooi lessenpakket. Bovendien maakt u gedurende de twee tot drie maanden waarin u de tien lessen volgt gebruik van alle oefenfaciliteiten en de Par 3 baan.
Klik HIER voor de inhoud van het volledige lessenpakket.

Samenvattend: Golf  Verder voor slechts €150,- plus een lidmaatschapskaart à € 65,- (voor niet-leden) voor het gebruik van de Par 3 baan en de oefenfaciliteiten (ook wel een Gagelkaart genoemd)
(voor lidmaatschapsvormen klik HIER)
–  10 groepslessen,
–  3 maanden oefen lidmaatschap van de Par 3 baan
–  3 maanden gebruik van alle oefenfaciliteiten
–  3 maanden gebruik golfmateriaal

Golf Verder vraagt u aan bij de receptie (Mail of bel 038-4534270) of één van onze pro’s (MAIL)

INSCHRIJFFORMULIER GOLF VERDER

Nog vragen?
Voor meer informatie over de lesmogelijkheden en het 9 stappenplan verwijzen wij u naar het menu lessen onder de tab lespakketten.
Heeft u hierna nog vragen, neem dan gerust contact op of bezoek onze website