Greenfee tarieven 2017

Als gastspeler (greenfeespeler) bent u van harte welkom bij Golfclub Zwolle. Onze uitdagende NGF A-status golfbaan ligt in een prachtige groene omgeving en staat garant voor een plezierige golfdag. Onze baan biedt voldoende uitdaging voor zowel spelers met een hoge als met een lage handicap. In een aantal holes komt water in het spel.  Hopelijk geniet u net als onze leden van het prachtige natuurschoon om u heen.
In ons gezellige clubhuis bent u voor en na uw ronde golf, van harte welkom voor één van de vele koffiespecialiteiten, een drankje, een lunch of een diner. U kunt natuurlijk ook gebruik maken van een van onze arrangementen.

Belangrijk om te weten:

• Voor de 18 holes baan dient u minimaal NGF clubhandicap 54 te hebben.
  • Wij werken niet met exacte starttijden, maar u kunt wel vooraf reserveren bij onze receptie. Wij houden dan zoveel mogelijk rekening met uw wensen.
  • We raden in ieder geval aan om onze baanagenda te raadplegen; dat voorkomt teleurstellingen.
  • Komt u met een groter gezelschap, vanaf 10 personen, dan vermelden wij uw reservering ook op onze baanagenda, zodat andere gastspelers en de eigen leden hier rekening mee kunnen houden. De receptie is dagelijks bereikbaar via 038 4534270 (kies optie 1). U kunt natuurlijk ook een e-mail sturen: mail
  • Vergeet niet uw NGF pasje mee te nemen.
winterkopie

KLIK HIER
VOOR DE
TARIEVEN

handicart gebruik
TARIEVEN GASTSPELERS  18 HOLES      ma t/m za zondag
Start tot 13.00 uur ** € 55.- ** € 60.- **
Start tussen 13.00 en 16.00 uur ** € 45,- ** € 50,- **
Start na 16.00 uur (ongeacht de baanomstandigheden) € 30,- € 30,-
Introducees en leden Hospitality Chain (partner clubs) (ongeacht de baanomstandigheden)
(max. 2 introducees per lid per dag, spelend in dezelfde flight als het introducerend clublid)

Jeugdspelers t/m 21 jaar (ongeacht de baanomstandigheden)  € 10,- € 10,-
Golfprofessionals spelen tegen introductie tarief, ongeacht bij welke organisatie ze zijn aangesloten.
 ** indien er wintergreens van toepassing zijn ontvangt u € 10,- korting

TARIEVEN GASTSPELERS 9 HOLES       ma t/m za zondag
Start tot 13.00 uur ** € 35,- **  € 40,- **
Start tussen 13.00 en 16.00 uur ** € 25,- **  € 30,- **
Start na 16.00 uur (ongeacht de baanomstandigheden)  € 20,-  € 20,-
€ 20,-  € 25,-
Jeugdspelers  t/m 21 jaar (ongeacht de baanomstandigheden)  € 10,- € 10,-
** indien er wintergreens van toepassing zijn ontvangt u € 5,- korting

TARIEVEN GASTSPELERS OEFENFACILITEITEN
Driving range, putting green, chipping area, pitching area en oefenbunker  dag-fee  € 5,-
Driving range, putting green, chipping area, pitching area,  oefenbunker en Par 3 baan dag-fee € 15,-
 LIDMAATSCHAPPEN EN ABONNEMENTEN

Speelt u vaker op onze baan of maakt u regelmatig gebruik van onze oefenfacilteiten? Mogelijk is het dan de moeite waard een lidmaatschap of abonnement te overwegen. Zo kunt u o.a. kiezen voor een Flexibel Lidmaatschap of een Twilight-, winter- of driving-range abonnement. Klik hier voor meer informatie.