Samen Trainen Wintereditie

Samen trainen wintereditie

Samen met je golfvrienden je golfspel verbeteren of nieuwe golfvrienden ontmoeten? De winter is hét uitgelezen moment. Daarom organiseert Golfclub Zwolle het Samen Trainen Winter Editie. Welke bestaat uit 6 wekelijkse groepslessen van 50 minuten op de overdekte en goed verlichte drivingrange en oefengreen.
Oftewel: samen trainen mét koek & zopie. Geschikt voor jong en oud en voor beginner en gevorderde. En dat voor slechts € 95,- p.p.

• 6 wekelijkse groepstrainingen van 50 min onder begeleiding van Golf Academy Zwolle.
  • Gerichte trainingsoefening om zelfstandig te kunnen trainen.
  • Trainingen starten vanaf 6 persoenen tot max. 8 personen.
  • Inschrijving zowel individueel als per groep mogelijk.
  • Inhalen van gemiste lessen is niet automatisch mogelijk.
  • Kosten € 95,00 p.p.
  • Betaling van € 95,- p.p. geschiedt voorafgaand aan de eerste les bij onze receptie, of indien de receptie is gesloten in onze Horeca.

Lesmomenten

Verbeter je spel met je korte clubs, leer putten als een pro en nog veel meer. Dat doe je samen met andere golfers (groepsgrootte 6-8 personen) in een ontspannen omgeving. Dát is pas golfgeluk. We organiseren de lessen op:

• Dinsdagavond om 16:00 uur, 17:00 uur, 18:00 uur, 19:00 uur of 20:00 uur. Wekelijks vanaf 1 november t/m 6 december.
  • Woensdagavond om 17:00 uur, 18:00 uur, 19:00 uur of 20:00 uur. Wekelijks vanaf 2 november t/m 7 december.
  • Donderdagvond om 17:00 uur, 18:00 uur, 19:00 uur of 20:00 uur. Wekelijks vanaf 3 november t/m 8 december.

Maak je keuze voor een van de lesblokken van 1 uur (50 minuten les) en schrijf je in.
De kosten voor de 6 lessen bedragen € 95,- (inclusief hapje en drankje!). Je kunt je individueel aanmelden, of je inschrijven met een groepje.
Komen bovenstaande lesmomenten je niet uit en heb je al een groep van minimaal zes personen? Geen probleem. In overleg (mail) plannen wij een ander lesmoment.

Schrijf je in

Wil je je aanmelden voor het winterprogramma Samen Trainen? Schrijf je in via onderstaande button.

thema’s

Tijdens de lessen van het winterprogramma behandelen we diverse thema’s. Dit doen we op basis van de behoeften van jou en je mededeelnemers! Denk aan:

• Driver – Haal meer kick uit je drives!
  • Fairway woods & hybrides – De belangrijkste clubs voor de shorthitter
  • IJzerslagen – Geef je pitchfork werk te doen!
  • Shortgame & bunker – Leer toveren met je korte clubs
  • Putten – Iedereen kan uitstekend leren putten
  • Course management – Op nieuwe manieren naar een golfbaan kijken

Vragen?

Heb je vragen? Stel ze aan Wigger via wigger@golfclubzwolle.nl.