Welkom

Welkom op het jeugdgedeelte van de website van GC Zwolle. In dit gedeelte is alle informatie terug te vinden over en voor de jeugd. Zo zijn er pagina’s over de groepslessen die worden verzorgd, over wedstrijden die georganiseerd worden en nog veel meer.

Facebook jeugd 1Golfjeugd Zwolle is ook op Facebook te vinden. Daar vind je korte berichtjes en foto’s van diverse evenementen.

Via de menustructuur is alle beschikbare informatie te raadplegen. Mocht er informatie ontbreken of onduidelijk zijn, neem dan contact op met de jeugdcommissie door een mail te sturen.

Mocht je na het lezen van de informatie ook jeugdlid willen worden van Golfclub Zwolle ga dan naar de pagina Lid worden.

Missie

Onder het motto “de jeugd heeft de toekomst” hebben wij als Jeugdcommissie als doel dat de jeugdleden met plezier leren golfen, het leuk vinden om aan wedstrijden deel te nemen en goede prestaties neer te zetten en prestatie gerichte jeugdleden zich daadwerkelijk kunnen ontwikkelen. Er dient een zodanige sfeer te worden gecreëerd dat regiotalenten tot ontwikkeling kunnen komen en behouden worden voor de vereniging.
De Jeugdcommisie organiseert hiervoor groepslessen, clubwedstrijden, open jeugdwedstrijden en andere activiteiten.

Committed to Jeugd

Logo CtJGolfclub Zwolle heeft in 2015 het Committed to Jeugd certificaat behaald. Het programma ‘Committed to Jeugd’ is bedoeld voor elke club, golfbaan of golfprofessional, die een goed jeugdprogramma wil ontwikkelen en verankeren binnen de club of het bestaande jeugdprogramma wil verbeteren.Het programma is ontwikkeld voor golfclubs met een baan en gaat uit van een samenwerking tussen vrijwilligers van de club (jeugdcommissie en jeugdcoaches) met de golfbaan en de golfschool of golfprofessional.

Jeugdgolf najaar 2018

2 september 2018 was de kick-off van het najaarsseizoen voor onze jeugdleden.
Vriendjes waren van harte uitgenodigd en mede met de hulp van enkele ouders, kunnen we terugkijken op een geweldige start onder het mooie zomerse zonnetje.

Klik op de foto voor een impressie van onze jeugdlessen.

Beide Pro’s David & Joseph hadden weer de volle aandacht van de groep en dankzij hun inzet, hebben we vele positieve reacties mogen ontvangen van de spelertjes en ouders!
Dankzij de begeleiding van onze pro’s krijgen heel wat jeugdspelers inmiddels een redelijk niveau en bijbehorende handicaps.. Zelfs dusdanig, dat we ons weer met trots onze club bij de NNO wedstrijden kunnen vertegenwoordigen!

Wil je nog meer wedstrijdritme en lekker baanlopen? Ook dit najaar is er voor de golf plus en overige stap 3 & 4 leden  de zaterdagnamiddagcompetitie (start elke zaterdag om 17.15uur) Ouders let op! Graag afmelden indien uw kind is verhinderd.

Vanaf 9 september hebben we weer de reguliere lesschema’s opgepakt en op 16 september zijn wij de gastheren en dames van de Ijsselvechttour. Ouders..jullie hulp is meer dan welkom!

Wij danken alle ouders van de kinderen en medewerkers/vrijwilligers van de GolfclubZwolle voor hun assistentie en de mede golfbaanlopers voor hun begrip…we hebben het allemaal op een bepaald moment geleerd..

Een sportieve groet van de jeugdcommissie!