Voorspelen

Voor de competitie 2017 op Golfclub Zwolle geldt de volgende regeling m.b.t. voorspelen.
In de 2 weken voorafgaande aan de wedstrijd kunnen spelers van bezoekende clubs indien de baanbezetting het toelaat een oefenronde spelen tegen het voorspeel tarief van € 30,- per persoon.

De voorspeel regeling  geldt alleen voor de 6 spelers (jeugd 4), die aan de competitiewedstrijd zullen deelnemen.  Voor het maken van een afspraak om  voor te spelen kan de teamcaptain contact opnemen met de receptie van Golfclub Zwolle, telefoon 038-4534270 (optie 1) of stuur ons een  e-mail
Wilt u contact opnemen met de een van de teamcaptains  KLIK HIER 15-08-2015 Foto's van de eerste Drive, Chip en Putt - wedstrijd 2015 in Nederland voor jongens en meisjes van 7 t/m 15 jaar. Gehouden op Golfclub Zwolle.

Arrangementen

U kunt met (een deel van) uw team natuurlijk ook gebruik maken van twee aantrekkelijke arrangementen. Klik op de afbeelding hiernaast om deze te bekijken.

Starttijden

Wij wijzen erop dat alle starttijden conform het NGF competitiereglement zijn.
Mochten om moverende redenen op bepaalde dagen afwijkende starttijden gelden dan publiceren wij dit z.s.m.

De kleedkamers beschikken over gasten lockers. Berg uw waardevolle spullen op.
In de kleedkamers worden zeep, shampoo en handdoeken-, en bij de dames föhns ter beschikking gesteld.
De driving range beschikt over 8 overdekte en 11 onoverdekte afslagplaatsen. Een € 1,- muntstuk geeft 25 ballen. Tevens is er een putting green en een chipping area met oefenbunker.
Er zijn geen waterpunten of toiletten in de baan. Na 9 holes komt u weer langs het clubhuis.
In het restaurant gedeelte van het clubhuis zijn alleen softspikes toegestaan en wordt u verzocht geen petten te dragen en niet te telefoneren. Er is een gratis en vrij toegankelijk wifi-netwerk ter beschikking in het clubhuis en op het terras.

Route beschrijving:

Klik op de kaart hiernaast,
vul uw startadres in voor de juiste routebeschrijving.
Bezoekadres Golfclub Zwolle:
Zalneweg 75, 8026 PZ  Zwolle,

Bij aankomst vindt u aan uw rechterhand het parkeerterrein. Links de ingang naar het clubhuis, de baan en de oefenfaciliteiten.