Zakelijk golfen

Ontspannen zaken doen bij Golfclub Zwolle

trots-op-je-clubGolf is in de eerste plaats leuk. Dat geldt voor de recreatieve golfer maar zeker ook voor de zakelijke golfer, want de
reden dat zakelijk golfen een hoge vlucht heeft genomen, is de ontspannen sfeer op de baan, de tijd om een informeel gesprek te voeren en het samen genieten van een sportieve activiteit in de buitenlucht. Golf biedt het perfecte tegenwicht aan een druk en stressvol bestaan. Een rondje golf schept bovendien een uitstekend klimaat om relaties te versterken, zowel binnen als buiten uw organisatie. En om nieuwe relaties aan te gaan met collega-golfers die u ontmoet op de baan en in het clubhuis.

zakelijk-golfenKansen voor ondernemers

Golf zorgt voor een klimaat waarin mensen makkelijk verbindingen met elkaar aangaan. De golfbaan is dan ook voor veel ondernemers een favoriete plek om te netwerken. Golfclub Zwolle draagt daaraan bij door zakelijk golf te stimuleren met onder meer de volgende activiteiten:

• Golf relatiedagen
  • Bedrijfs- en teamclinics
  • Golflessen voor ondernemers
  • Business-to-business competitie (6x per jaar)
  • Organiseren van golftoernooien voor bedrijven
  • Maatwerk sponsorpakketten

Klik hier voor onze sponsor pagina.

4 Sterren golf: vergroot uw netwerk!

Voor zakelijke golfers is een lidmaatschap nu nóg aantrekkelijker. Zakelijk golfers met een volledig lidmaatschap van Golfclub Zwolle kunnen terecht op vier banen in Noord-Nederland: Havelte, Leeuwarden, Veendam en Zwolle. Ook leden van de drie andere golfclubs hebben speelrecht op alle vier de banen. Dat maakt interregionaal zaken doen nog makkelijker!

Klik hier voor meer informatie over het 4**** lidmaatschap.