Golf4Fun

Vier dagen met uitdagende, competitieve, lastige  maar vooral  gezellige golfwedstrijden.
Dat is wat Golf4Fun onze (par3) leden wil bieden.
Een deel van de totale opbrengst van het inschrijfgeld wordt gedoneerd voor herstel van onze bruggen.

Iedereen kan meedoen. Voor par 3 leden en leden met een flexibel lidmaatschap geldt een greenfee/credits van het introductietarief

De horeca zal zich onderscheiden door zich dagelijks 1 tot 3 hapjes aan te bieden.
Op zondag 22 juli is het mogelijk om mee te doen aan een bijzondere Bourgondische maaltijd op een bijzondere locatie!
De organisatie van Golf4Fun is in handen van Harrie en Yvonne Bergman en Eltjo en Annemarie Kuiper.

De wedstrijden

Donderdag 19 juli: Vossenjacht met een heuse ‘Beat the pro’s’. De meest competitieve wedstrijd.
Versla onze eigen pro’s tijdens een 18 holes vossenjacht wedstrijd, waarbij de pro’s, Joseph en Davis, de par bepalen per hole.
Op hole 17 staan ze daarna klaar voor een “beat the pro contest”

Vrijdag 20 juli: Cross country
Wellicht de meest uitdagende wedstrijd van het jaar, waarbij we kris kras door de baan 15 nieuwe holes uitgezet zijn, met zelfs een par 6.
Inschrijven via E-golf4U

Zaterdag 21 juli: Zweedse wedstrijd.
Een lastige wedstrijd, waarin een 18 holes en een 9 holes netto strokeplay en 9 holes stableford gespeeld wordt.
Gespeeld wordt er in 2 categorieën, hcp 0-22 en 22.1 tot 36.
Er is ook een 9 holes wedstrijd de spelers met hcp 36.1 tot 54 kunnen inschrijven.
Inschrijven via E-golf4U

Zondag 22 juli: Carrousel.
De gezelligste wedstrijd, waarbij je zelfs als team van 6 personen kan inschrijven.
Om de 3 holes verwissel je in je team van partner om uiteindelijk met iedereen gespeeld te hebben.
Inschrijven kan alleen via een papieren lijst in de hal van ons clubhuis.
Ook individuele spelers kunnen zich inschrijven.