Rabo ClubSupport

Op maandag 4 oktober is de nieuwe RABO ClubSupport actie gestart.  Hebt je een rekening bij de RABO bank? Dan gaat jouw stem toch ook naar Golfclub Zwolle?

Klik HIER voor de speciale Golfclub Zwolle pagina en lees HIER meer over de actie. Je kan je stem tot 25 oktober uitbrengen.
Dankzij deze actie hebben we de vorige keer onze kleedkamers een flinke opknapbeurt kunnen geven. Voor dit jaar hebben we een mooi nieuw doel gekozen:
Om steeds beter te leren golfen is oefening nodig. Voor het beter kunnen trainen op de driving range zijn een uitbreiding van targets en een verbetering van de faciliteiten gewenst. Deze winter gaan we starten met samen trainen programma’s daarmee verbinden we het verhogen van plezier in golfen door lessen met het versterken van de sociale verbinding.

Voor rekeninghouders van de RABO bank:
Heb je een Rabobank rekeningnummer dan werkt het als volgt:

1. Log in de app of op de website van de Rabobank en ga via ‘Zelf regelen’ naar ‘Lidmaatschap’ en druk daarna op de knop ‘ClubSupport’.
  2. Druk op ‘Selecteer je favoriete clubs’ om vervolgens naar de deelnemers te gaan.
  3. Kies minimaal drie en maximaal vijf clubs en druk dan op ‘Stap 2’.
  4. Verdeel vijf stemmen over de door jouw gekozen clubs.
  5. Druk daarna op ‘Stemmen indienen’ om je stem uit te brengen.

Je kunt dus maximaal 2 stemmen op Golfclub Zwolle uitbrengen. Doen zouden we zeggen!
We hopen op een enthousiaste deelname van ieder lid van Golfclub Zwolle met een Rabo rekening teneinde ons mooie doel te kunnen realiseren! Samen maken we de club! Stemmen kan tot 25 oktober aanstaande.