Oproep vrijwilligers algemeen

De Golfclub Zwolle is een vereniging. Dit houdt in dat we afhankelijk zijn van leden die hun steentje willen bijdragen. Om inzicht en overzicht te krijgen willen we graag een vrijwilligersbestand opbouwen van leden die hun kennis, kunde en/of ervaring willen inzetten t.b.v. onze vereniging.
Op de meest uiteenlopende terreinen waarmee de vereniging te maken krijgt , zijn met regelmaat mensen nodig om die taken en werkzaamheden in te vullen.

HIER vindt u informatie over een groot deel van de verschillende commissies  die zich inzetten voor het wel en wee van de club.

Vele handen en hoofden maken licht werk,  en vrijwilligers zijn essentieel om de continuïteit van onze vereniging zeker te stellen. Vrijwilligers zijn de pijlers onder een vereniging, zo ook bij Golfclub Zwolle, uw vereniging!
Ga dus niet alleen maar in de baan ‘aan de slag’ …. we kunnen toch ook op uw medewerking rekenen?   Vul onderstaand formulier vandaag nog in.

Bij voorbaat hartelijk dank!
Bestuur Golfclub Zwolle