Ik steun onze club en word caddiemaster

Per 1 maart 2019 wordt op Golfclub Zwolle een caddiemaster-systeem ingevoerd.

De caddiemaster ontvangt leden en gasten op  een vriendelijke en gastvrije wijze bij de start van hun ronde en voorziet hen van relevante baan informatie.
Ook ziet de caddiemaster toe op de speelgerechtigheid van de golfers.
Golfclub Zwolle hanteert immers diverse soorten greenfee en ook de diverse soorten lidmaatschap maakt controle wenselijk.

Een goed functionerend caddiemaster systeem is natuurlijk afhankelijk van voldoende vrijwilligers die eens per week of eens per twee weken vier uur beschikbaar zijn om aan dit gastvrouw/-heer schap vorm te willen geven.
Wij roepen dan ook al onze leden van harte op om onderstaand formulier in te vullen.
U draagt toch ook uw steentje bij aan een gastvrije en florerende golfclub?

Alle leden die zich voor caddiemaster aanmelden zullen gezamenlijk een dagcursus /workshop volgen.  Op deze manier bent u goed voorbereid om, op een voor alle partijen prettige manier, goede invulling te kunnen geven aan de functie van caddiemaster.

Tijdens deze workshop wordt alle benodigde informatie doorgenomen en krijgt u nuttige tips.

Meer weten over de taken van een caddiemaster?
Klik op de afbeelding.

Mocht u geen tijd of interesse hebben voor de caddiemaster vacature maar wilt u zich wel op een andere wijze als vrijwilliger inzetten voor onze vereniging, dan zijn we daar uiteraard ook heel blij mee.
 KLIK HIER om u op te geven als vrijwilliger voor een andere vacature!