Golf +

De jeugd heeft de toekomst!
Iedereen is wel bekend met de leuze..toch?
Zo ook wij bij de Golfclub Zwolle.

Wij bieden een leuk, interactief en stimulerend jeugd programma voor alle spelers in de leeftijd van 7 tot 18 jaar van stap 1, 2 en 3!
Twee enthousiaste professionals staan elke Zondag tot de beschikking van onze jeugdspelers, waarbij ook de theorie niet uit het oog verloren wordt.
Naast het reguliere lesprogramma, wordt ook een golf + programma geboden, voor de jeugdleden die graag nog dat stapje extra willen zetten.
Spelers, die hun Golf Vaardigheids Bewijs hebben behaald en daardoor nog eens extra lessen kunnen volgen, geënt op het opdoen van ervaring in de grote banen.

Daarnaast bieden wij de jeugdleden de mogelijkheid elke zaterdagmiddag (vanaf 17.15uur) te starten op de grote baan. Hierbij lopen de kinderen zelf hun 7 holes en noteren zij hun behaalde punten volgens de Stableford puntentelling.
Een vrije inloop zaterdag jeugd competitie noemen wij het.
Alle spelers lopen in principe mee, tenzij ze zich in de groepsapp afmelden!

Klik op de button om de tussenstand te bekijken

Wij nodigen alle jeugdleden uit, zo veel mogelijk wedstrijdjes mee te lopen. Naast dat het gewoon heel erg leuk is, is het leerzaam bovendien!
Tot ziens allen!