Leden Festival voor alle leden!

Namens het bestuur en de Golf Academy nodigen we ALLE LEDEN uit!
Op zaterdag 2 juli organiseren we voor alle leden het leden festival. Waan je in Franse sferen tijdens deze bijzondere dag en kom lekker golfen. Ontmoet (nieuwe) clubgenoten, geniet van lekkere drankjes en hapjes, laat je informeren over clubactiviteiten, speel mee en beleef Vive la France bij Golfclub Zwolle! Alle leden zijn welkom en je kunt aansluiten waar je maar wilt en wanneer je maar wilt. Ontspannen golfen; zoals het hoort op een Frans festival.

Op deze dag verplaatsen we het clubhuis naar een tent midden op de baan (bij hole 5). Vanaf daar hebben we 3 lussen van 6 holes uitgezet. En op iedere lus wordt er, om de 2 uur, een andere activiteit georganiseerd. Deelname staat voor alle type leden open, net nieuw lid of oudgediende, beginner of ervaren golfer; doe mee waar en wanneer je maar wilt. En of je 6, 12 of alle 18 holes wil spelen; het kan allemaal.

Montmartre gedurende de gehele dag 10:00 tot 17:00 uur

Gedurende de gehele dag ben je welkom op Montmartre (bij hole 5). Je golfronde begint en eindigt daar. Maar ook als je een kijkje komt nemen, is dit ‘the place to be’. waar je je waant in Frankrijk, Geniet van  Franse lekkernijen en start en eindig je ‘journée du golf Français’ op Montmartre.Bij de diverse stands ontmoet je verschillende commissies, het bestuur, de pro’s van de Golf Academy (Jean-Maurice, Jurjen en Bastiaan) en sponsoren. Ook zijn er stands van o.a. de NGF en Sporthaantje waar je je golfoutfit en/of golfset kunt uitbreiden.

Franse Markt 11:30 tot 14:30 uur

Op de Franse markt, direct naast Montmartre, kun je tussen 11:30 en 14:30 uur jouw overbodige golfspullen verkopen en/of van andere leden kopen. Heb je golfmateriaal dat jij niet meer gebruikt, maar wat een ander (beginner of ervaren) goed kan gebruiken, neem dit dan mee en probeer het te verkopen.

activiteiten van 10.00 tot 12.00 uur

Academy Challenge (hole 5 t/m 10)
De pro’s van de Golf Aademy hebben samen met de Nederlandse Golf Federatie een selectie van 6 uitdagende oefeningen gemaakt. Op iedere hole kom je weer een nieuwe uitdaging tegen. Hierbij is er een verschil in opdracht / moeilijkheidsgraad tussen golfers met HCP 54-36 en golfers van 36 en lager. Deze kunnen, tegelijkertijd gespeeld worden en dus geschikt voor ieder niveau. De pro’s zijn op deze baanlus aanwezig om te voorzien van extra tips!

Dames commissie (hole 11 t/m 16)
Gezellig een ronde met andere damesleden van Golfclub Zwolle! Doe je al langer mee, of ben je benieuwd hoe het sfeertje is van een typische (Franse) damesdag dan is dit jouw kans. En als de damesdag er is met een thema, dan is er feest!

Heren commissie (hole 17 t/m 4)
Alom bekend om hun goede organisatie, creatieve uitdagingen en loyale achterban is de herendag een activiteit die niet op dit festival mag ontbreken. Speel met de heren mee,  en ervaar het licht competitieve maar sterk sociaal en toegankelijke karakter van een groep energieke heren.Leuk voor partners om beiden mee te doen met resp. de dames en de heren!

activiteiten van 14.00 tot 16.00 uur

Academy Challenge (hole 5 t/m 10)
De pro’s van de Golf Academy hebben samen met de Nederlandse Golf Federatie een selectie van 6 uitdagende oefeningen gemaakt. Op iedere hole kom je weer een nieuwe uitdaging tegen. Hierbij is er een verschil in opdracht / moeilijkheidsgraad tussen golfers met HCP 54-36 en golfers van 36 en lager. Deze kunnen, tegelijkertijd gespeeld worden en dus geschikt voor ieder niveau. De pro’s zijn op deze baanlus aanwezig om te voorzien van extra tips!

Activiteit van de Funcommissie en de Golfstartcommissie: 14 stokken evenement
Bij dit stableford event kies je hoeveel stokken je meeneemt. Je krijgt een hogere playing handicap (extra slagen), naarmate je minder aantal stokken meeneemt. Klik HIER om te zie hoeveel slagen het voor jou scheelt.

Activiteit van de Wedstrijdcommissie
De Wedstrijdcommissie organiseert vooral competitieve wedstrijden voor golfers die houden van uitdaging en bezig willen zijn met het verbeteren van hun handicap. Ontmoet tijdens de ledendag de wedstrijdcommissie en doe mee met het ‘Pitch et putt toernooi’ over 6 holes. Met één ijzer en je putter speel je van vanaf de oranje teebox de hole. In hoeveel slagen speel jij de hole uit? Afhankelijk van je hcp krijg je aftrek of bijtelling op je score per hole. Zie HIER hoeveel.

activiteiten van 14.00 tot 16.00 uur

Bitterballentour
De Bitterballentour is met name voor beginnende spelers of spelers die opnieuw zijn begonnen met golfen. Je leert (nieuwe) leden kennen en natuurlijk sluiten we af met bitterballen.

Activiteit van Dames 1 en Heren 1: Ryder Cup
De Ryder Cup is het belangrijkste toernooi waar spelers in teamverband spelen. Doe je zaterdag mee met onze Ryder Cup?

Activiteit van de VAC commissie: ‘Une dégustation de VAC’
De Vrijdag Avond Clubavond organiseert in de zomerperiode iedere vrijdagavond een non-Qualifing golfwedstrijd. Op de ledendag kun je ‘proeven ‘van de VAC op parcours 3. We spelen vandaag:
Hole 17: neary. Hole 18: rode tee. Hole 1: gele tee. Hole 2: blauwe tee. Hole 3: rode tee + longest. Hole 4: stableford