Maatregelen in verband met het Coronavirus

Ingangsdatum: per 16 maart 2020

Baan, clubhuis en oefenfaciliteiten gesloten

Het kabinet heeft i.v.m. het Coronavirus besloten dat vanaf maandag 16 maart alle sportclubs tot en met 6 april a.s. gesloten worden.  De Corona maatregelen zijn inmiddels verlengt tot (vooralsnog) 28 april
Dat betekent dat ook onze Golfclub  helemaal dicht is: baan, clubhuis en oefenfaciliteiten zijn gesloten. Ook zijn er geen golflessen meer mogelijk.

De NGF heeft vanavond besloten dat de NGF voorjaarscompetitie wordt afgelast. Zie de NGF site voor meer informatie.

Dat betekent ook dat de open Dag van 4 april naar een later tijdstip verschoven zal worden.

We gaan als bestuur in overleg met NGF en gemeente om te verkennen of er ruimte is voor een buitensport als golf om bijvoorbeeld in niet georganiseerd verband de baan ter beschikking te stellen voor leden, maar onze inschatting is dat de kans van slagen klein is.

We houden jullie op de hoogte mocht er nieuws te melden zijn.

Bestuur en management van Golfclub Zwolle.