BEL ONS: (038) 453 42 70

PROTOCOL GOLF-HORECA  OP GOLFCLUB ZWOLLE

Versie 26 juni 2021

Samenvatting van de Coronaregels

Algemene uitgangspunten Rijksoverheid voor bestrijding corona virus blijven het belangrijkst:

• blijf thuis bij klachten en laat je testen;
  • pas hygiëne toe; was je handen regelmatig
  • houd 1,5 meter afstand;
  • vermijd drukte en gebruik gezond verstand

Uitzonderingen op de 1,5 m

• personen die onderling een gezamenlijk huishouden vormen.
  • personen t/m 17 jaar onderling;

Er hoeven op Golfclub Zwolle geen mondkapjes meer gedragen te worden , behalve bij gebruik van een handicart door 2 personen die niet tot huishouden behoren.
Ook mogen in de baan de vlaggenstokken weer bewaakt en uitgenomen worden

Terras en Restaurant
Reservering en gezondheidscheck zijn noodzakelijk net als afgelopen zomer. Reservering kan  direct ter plaatse. Principe van wait to be seated.  Vanaf 26 juni aantal personen per tafel niet meer gemaximeerd, wel dient 1,5 m gehanteerd te worden zowel op terras als in restaurant.  Er zijn vaste zitplaatsen.  Blijf niet te lang als er wachtrijen lijken te ontstaan om daarmee iedereen gelegenheid te geven een drankje te gebruiken en weer eens te genieten op het terras.