BEL ONS: (038) 453 42 70

PROTOCOL GOLF-HORECA  OP GOLFCLUB ZWOLLE

Versie 19 december 2021

Maximaal 2 ballen, 9 holes
Er mag buiten worden gesport in een samenstelling van maximaal 2 personen. Voor golf betekent dit een 2 bal door de baan. Om zoveel mogelijk leden de mogelijkheid te bieden om te spelen wordt er een speelronde van maximaal 9 holes per dag (weer)ingesteld. Er kan geboekt worden vanaf zowel 1 als 10.  De ervaringen van vorig jaar november en december, toen we deze maatregel ook hebben moeten invoeren, leren ons dat er een behoorlijke druk op de teesheet kan ontstaan. Om meer ruimte te bieden hebben we besloten om de startinterval in te korten naar 7 minuten. Dit geeft dagelijks de ruimte voor 30 golfers meer.  We achten op dit moment een reserveringslimiet (bijv 4 reservervingen per week) niet noodzakelijk. Omdat er tot 8 dagen vooruit kan worden gereserveerd en er dus ook al zo is geboekt, is dit pas mogelijk van 27 december aanstaande. Tot die tijd blijft de startinterval op 8 minuten.

Clubhuis gesloten. Toiletten wel bereikbaar, receptie uitsluitend geopend voor afrekenen greenfee en ballensleutels. Geen Shop verkopen.
De openbare ruimtes van het clubhuis en dus het clubhuis is in principe gesloten. Alleen in geval van toiletbezoek, het afrekenen van greenfee of opwaarderen van een ballensleutel kun je bij de receptie terecht. Bij het betreden van het clubhuis voor afrekenen of toiletbezoek geldt dat het tonen van jouw CoronaToegangsBewijs, mondkapje en 1,5 meter afstand houden verplicht blijven.

Veilig gedrag, volg routing en vertrek zo snel als mogelijk na je ronde
Het is duidelijk dat we met elkaar zorgvuldig moeten blijven omgaan met deze maatregelen. Samen met het bestuur en de Coronacommissie doen wij dan ook een nadrukkelijk beroep op de verantwoordelijkheid en het gezonde verstand van ieder lid en bezoeker van Golfclub Zwolle om je veilig te gedragen. Volg de aangegeven routing, kom niet onnodig in het clubhuis, voorkom samenscholing en vertrek na je golfronde naar huis. Het moge duidelijk zijn dat dit maatregelen zijn die tegengesteld zijn ten opzichte van de sociale club die we zijn, maar ze zijn zo noodzakelijk. We gaan ervan uit dat een ieder dit onderschrijft en de mogelijkheid van nog steeds kunnen golfen vooral koestert.

Wij rekenen op ieders begrip!
Mede namens het bestuur
Coronacommissie Golfclub Zwolle