Brasserie De Afslag

Ontdek het best bewaarde geheim van Zwolle.

Voor veel golfers begint en eindigt het rondje golf in het clubhuis, voor de zogenaamde negentiende hole. Dit is de plek op Golfclub Zwolle waar mensen elkaar ontmoeten en gezelligheid en sociaal contact de boventoon voeren. Brasserie de Afslag is een openbare horeca locatie, dus ook als je geen lid bent ben je meer dan welkom.

Wij zijn Brasserie de Afslag; een leuke kwinkslag naar de golfsport, maar ook om makkelijk te onthouden als je vanaf de N35 de afslag neemt naar de Wythmenerplas.

Een frisse, open en sfeervolle horecalocatie op steenworp afstand van Zwolle Centrum, zeer goed bereikbaar (Afslag Wythmenerplas) maar eenmaal binnen of op het terras tóch ver weg van alle drukte van de stad. Het verbluffende uitzicht over de golfbaan, de ontspannen sfeer in combinatie met èchte aandacht voor de gast maakt deze horeca anders dan iedere andere horeca in Zwolle en ver daarbuiten. Hoog tijd dus om het best bewaarde geheim van Zwolle te openbaren.

We hopen jou natuurlijk te mogen ontvangen! En behalve voor een kopje koffie of een diner zijn we ook een locatie waar een feestje of partij kan worden georganiseerd. We vullen graag jouw feestje volledig naar wens in, daar zijn we goed in.  Dus heb je wat te vieren of weet je iemand die wat te vieren heeft. Neem dan nog eens de Afslag naar de Wythmenerplas en Golfclub Zwolle!

Onze openingstijden zijn:
maandag t/m zondag van 9.00 uur – 21.00 uur.
Wij koken van woensdag tot en met zondag, van 12:00 tot 20:00 uur.
Op maandag en dinsdag voeren wij een eenvoudige lunchkaart en kun je gebruik maken van onze borrelkaart.

Voor reserveringen of contact mail naar horeca@golfclubzwolle.nl of bel 038-4524316

In verband met het Coronavirus gelden er momenteel enkele beperkende regels. Lees HIER meer.