Brasserie De Afslag

Ontdek het best bewaarde geheim van Zwolle.

Voor veel golfers begint en eindigt het rondje golf in het clubhuis, voor de zogenaamde negentiende hole. Dit is de plek op Golfclub Zwolle waar mensen elkaar ontmoeten en gezelligheid en sociaal contact de boventoon voeren. Brasserie de Afslag is een openbare horeca locatie, dus ook als je nog  geen lid bent, maar wel belangstelling voor de golfsport hebt, ben je meer dan welkom.

Wij zijn Brasserie de Afslag; een leuke kwinkslag naar de golfsport.

Een frisse, open en sfeervolle horecalocatie op steenworp afstand van Zwolle Centrum, zeer goed bereikbaar (Afslag Wythmenerplas) maar eenmaal binnen of op het terras tóch ver weg van alle drukte van de stad.  Daar waar je vooraf of na afloop van een ronde golf geniet van het verbluffende uitzicht over de golfbaan en de ontspannen sfeer. Dit in combinatie met èchte aandacht voor de gast maakt deze horeca anders dan iedere andere horeca. Hoog tijd dus om het best bewaarde geheim van Zwolle te ontdekken, we verkopen niet voor niets Golfgeluk; de combinatie van sport en sociaal.

We hopen iedere belangstellende voor Golfclub Zwolle te mogen ontvangen

Onze openingstijden zijn:
maandag t/m zondag van 9.00 uur – 21.00 uur.
Wij koken van maandag tot en met zondag, van 12:00 tot 20:00 uur.

Voor reserveringen of contact mail naar horeca@golfclubzwolle.nl of bel 038-4524316

Wilt u ook onze nieuwsbrieven ontvangen?

In verband met de maatregelen rondom het Coronavirus is de horeca momenteel gesloten.

Er is wel een take-away beschikbaar met warme en koude dranken en snelle bites. Ook bereiden we elke vrijdag een afhaalmenu.