Handicarts

Stichting Handicart

De stichting handicart is in het leven geroepen om golfers, die slecht ter been zijn of andere lichamelijke beperkingen hebben, in staat te stellen hun sport te blijven beoefenen.
Daartoe stelt de Stichting aan de golfclubs, Handicarts ter beschikking. Op onze golfbaan zijn dat er inmiddels zes!

De handicarts worden verhuurd aan leden en greenfeespelers, die beschikken over een zgn. handicartbewijs, ook wel gebruikerspas genoemd.

Visage-systeem op de Handicarts

De gebruikers van de Handicarts die eigendom zijn van de Stichting Handicart, hebben het reeds opgemerkt. Een kastje aan de binnenkant van de Handicarts.
Lees HIER meer over de wereld die achter dit kastje schuilgaat.

TARIEVEN

handicart
GEBRUIK HANDICART
1 mindervalide met gebruikerspas €  4,00
2 mindervalide met gebruikerspas (1 cart) €  8,-
1 mindervalide met gebruikerpas & 1 valide (1 cart) € 12,-
Gebruikerstarief per ronde van 9 of 18 holes
TARIEF DERDEN *
Validen per cart (9 of 18 holes) € 25,-
Wedstrijd / evenementen per dag € 50,-
* Slechts mogelijk indien niet gereserveerd door mindervalide golfers

Betaling en bespreken:

Betaling vooraf bij de balie, waar door gastspelers het handicartbewijs moet worden getoond. Bespreken eveneens bij de balie, niet meer dan éen week van te voren en voor telkens éen keer. Bespreken kan ook telefonisch 038 4534270 ook afzeggen s.v.p. als u niet komt.

Rijstijl!

Rijd niet te snel, zoveel mogelijk op de paden of de fairway en rem niet plotseling. Pas de snelheid  aan uw lopende flightgenoten aan en loop zelf zoveel als mogelijk.  Zet de cart nooit op de foregreen, en rijd liefst nog wat verder richting volgende tee, rijd niet voor uw flight uit!!! Léés de informatie in de handicart.

Niet- gebruikers

Bij bespreken gaan gebruikers altijd voor, zowel leden als gastspelers.
Dus bespreken kan slechts met voorbehoud, het tarief is € 25.- voor 9 of 18 holes.
Indien u meer informatie wenst over Stichting Handicart of wilt weten hoe u in het bezit kunt komen van een gebruikerskaart, kunt u contact opnemen met de handicart consul van uw eigen homeclub. Indien u geen homeclub heeft neemt u contact op met het secretariaat van Stichting Handicart tel: 0343-438470 of kijk op www.handicart.nl