Open dag 15 augustus 2020

Altijd al willen weten of golf iets voor jou is?

Wij nodigen je van harte uit om op zaterdag 15 augustus een kijkje te komen nemen op onze mooie club.
En natuurlijk blijft het niet bij kijken alleen. Je wilt zelf ook wel eens tegen zo’n balletje slaan. Dat kan, want tijdens de Open Dag kun je onder begeleiding van onze golfprofessionals de verschillende soorten slagen uitproberen.  Er zijn geen kosten aan verbonden, onderstaand programma wordt je aangeboden door Golfclub Zwolle en Brasserie De Afslag.

We ontvangen jou graag op zaterdag 15 augustus:

14:30 – 15:00 Ontvangst met kop koffie/thee
15:00 – 17:00 Golfclinic olv Golfschool Zwolle
17:00 –   Drankje op het terras / clubhuis
Adres: Zalnéweg 75,  8026 PZ Zwolle  (naast de Wythmenerplas)

Vul het onderstaande formulier in om je op te geven.

En mocht je na deze dag nader kennis willen maken met golf, dan hebben wij voor jou een unieke aanbieding:
Golfstart is een all-in pakket voor de startende golfer voor slechts € 99,-.
Gedurende twee maanden krijg je vijf lessen van onze professionals. Daarnaast kun je twee maanden gratis gebruik maken van al onze oefenfaciliteiten zoals de drivingrange, de chipping- en puttinggreen en de fraaie par 3 baan. Tevens kun je gedurende deze twee maanden gebruik maken van onze clubs.
meer weten? Klik HIER