Ervaring van een golfstarter

Golfstart, geen seconde spijt van.

Golfen, altijd al willen doen maar net als zovele mensen toch een beetje terughoudend vanwege de elitaire reputatie van de sport.
Pas ik daar wel tussen vroeg ik mij af en de stap toch maar weer niet gezet tot ik over golfstart las in de lokale Zwolse krant.
Als ik het dan toch wilde proberen, dan was dit het moment, een mooie aanbieding voor een klein bedrag.

Van deze beslissing heb ik echt nog geen dag spijt gehad al heb ik soms wel de neiging om mijn golftas in de sloot te parkeren als het spel maar niet wil lukken.

De introductie op de club, de vriendelijkheid van de leden en de enorme inzet en toewijding van de vrijwilligers die de golfstarters bijstaan is grandioos.

Na elke les staan zij weer klaar om met ons toch nog even te gaan oefenen in de Par3 en vaker wel dan niet kwam er ook nog een extra zakje met balletjes tevoorschijn, top!

Inmiddels ben ik alweer ruim een jaar lid van de club, heb ik nog steeds een meer dan goed contact met mijn toenmalige mentor en lopen we regelmatig een rondje.

Golfsport elitair?
Niet bij onze club, hier is iedereen welkom en staan er meer dan genoeg vrijwilligers klaar om je te introduceren in deze mooi sport.

Karin den Oudsten