Golfstarters

dsc_1793Welkom op de speciale pagina voor alle golfstarters. Op deze pagina vindt u foto’s, nuttige links, tips&trucs en alles wat u verder tot dienst kan zijn om uw Golfstart programma te ondersteunen.

Omdat we deze pagina met enige regelmaat proberen te verbeteren en aan te vullen, raden wij u aan om zo af en toe een kijkje te nemen. Tot slot wensen wij u heel veel plezier tijdens de lessen en het oefenen op de drivingrange, op de puttinggreen en op de Par3 baan.

Lees HIER meer over de zeer voordelige aanbiedingen om na Golfstart een vorm van lidmaatschap aan te gaan.

Deze aanbiedingen gelden alleen voor Golfstarters die fase 2 hebben afgerond of daar nu mee bezig zijn.

Foto’s Rabbitwedstrijd december 2018

RABBITWEDSTRIJDEN VOOR GOLFSTARTERS Is het niet geweldig om uw pas verworven vaardigheden in de praktijk te testen en misschien wel een echte handicap te krijgen? Dat kan in de maandelijkse gezellige Rabbitwedstrijden. LeesHIER meer.

Lees HIER de laatste nieuwsbrief met heel aantrekkelijke aanbiedingen

dsc_1835Hoe houd ik mijn club vast en neem ik mijn stand in

links Nuttige links: