Starten met Golf

Altijd al eens willen weten of golf iets voor u is?
Bij Golfclub Zwolle kan dat heel voordelig en laagdrempelig.
Ons unieke Golfstart 1 lessenpakket biedt u de mogelijkheid om tegen een zeer aantrekkelijk tarief kennis te maken met Golf. Mocht u na Golfstart uw vaardigheden willen vergroten en ook uw baanpermissie en handicap 54 willen behalen dan is het Golfstart 2 op weg naar baanpermissie en handicap 54 een prima keuze.  Met het  Golf Verder lessenpakket kunt u uw vaardigheden nog verder vergroten en uw handicap verbeteren.

Een Golfstart-Clinic biedt u de mogelijkheid om gedurende anderhalf uur kennis te maken met golf.

Klik HIER voor een ervaring van een Golfstarter.

Een mooi artikel in de NGF GolfMarkt krant
over Golfstart in Zwolle.

Klik op de afbeelding voor het gehele artikel

GOLFSTART 1

Golfclub Zwolle heeft als motto: Golf voor iedereen! Wij maken golf bereikbaar voor zoveel mogelijk verschillende doelgroepen zoals jeugd, studenten, werknemers, ondernemers en senioren. Dit doen we onder meer door het aanbieden van Golfstart, een all-in-pakket voor de startende golfer voor slechts € 95,-.

Golfles én vrij spelen
Golfstart bestaat uit een lespakket en een periode om te oefenen van 2 maanden. Gedurende deze periode volgt u vijf golflessen van onze golfprofessionals van ProTeam Zwolle. Daarnaast kunt u twee maanden gebruik maken van de oefenfaciliteiten zoals de driving-range, de puttinggreen, de chipping- en pitchinggreen en de fraaie Par 3 baan. Natuurlijk staat er golfmateriaal voor u klaar zodat u gemakkelijk en regelmatig kunt oefenen met uw mede golfstarters.

Golfen doe je samen
Het blijkt dat de meeste mensen die starten met golf het erg fijn vinden om dit samen te doen. Bijvoorbeeld met familie, vrienden, kennissen, medestudenten, collega’s of zakenpartners. Golfstart is daarvoor uitermate geschikt. Dus mobiliseer uw netwerk en geef u nu gezamenlijk op voor Golfstart. U kunt zich natuurlijk ook individueel opgeven, want Golfstart is de manier om nieuwe mensen te leren kennen.

Samenvattend: Starten met golf voor slechts €95,-
–  5 golflessen

–  2 maanden gebruik alle oefenfaciliteiten
–  2 maanden gebruik Par 3 golfbaan

–  2 maanden gebruik golfmateriaal

Wanneer u zich middels onderstaand inschrijfformulier opgeeft voor Golfstart, ontvangt u van ons nadere informatie.

Wil u meer informatie?  Mail of bel (038-4534270)

INSCHRIJFFORMULIER GOLFSTART

GOLFSTART 2: Op weg naar Baanpermissie + Handicap 54.

Wanneer u de serie van vijf lessen van Golfstart hebt voltooid, kunt u verder gaan met fase 2:
Op weg naar Baanpermissie + Handicap 54.
Wanneer u in het bezit bent van baanpermissie mag U de ‘grote 18 holes baan’ in. Dan wordt Golfen nog leuker.

We hebben hiervoor weer een mooie aanbieding:
–  10 groepslessen,
–  3 maanden oefen lidmaatschap van de Par 3 baan
–  3 maanden gebruik van alle oefenfaciliteiten
–  een theorieochtend (incl. kop koffie) en een voucher om deel te nemen aan een 9-holes ‘Rabbit-wedstrijd’.

Dit alles tezamen voor slechts € 170,- per persoon. Klik HIER voor de inhoud van de lessen en verdere details.

Golfstart Op weg naar Baanpermissie + Handicap 54 vraagt u aan bij de receptie (Mail of bel 038-4534270)

GOLF VERDER

Voor de golfer die de golfvaardigheden verder wil ontwikkelen en gaat voor het verbeteren van zijn of haar handicap is Golf Verder een mooi lessenpakket. Bovendien maakt u gedurende de twee tot drie maanden waarin u de tien lessen volgt gebruik van alle oefenfaciliteiten en de Par 3 baan.

Klik HIER voor de inhoud van het volledige lessenpakket.

Samenvattend: Golf  Verder voor slechts €150,- plus een lidmaatschapskaart à € 65,- (voor niet-leden) voor het gebruik van de Par 3 baan en de oefenfaciliteiten (ook wel een Gagelkaart genoemd)
(voor lidmaatschapsvormen klik HIER)
–  10 groepslessen,
–  3 maanden oefen lidmaatschap van de Par 3 baan
–  3 maanden gebruik van alle oefenfaciliteiten
–  3 maanden gebruik golfmateriaal

Golf Verder vraagt u aan bij de receptie (Mail of bel 038-4534270) of één van onze pro’s (MAIL)

INSCHRIJFFORMULIER GOLF VERDER

golfstart-clinic

GOLFSTART-CLINIC

Wilt u eerst eens een keer uitproberen of golf u iets lijkt? Dan is een clinic iets voor u.
U volgt een Golfstart-Clinic van anderhalf uur onder leiding van onze Pro’s (golfleraren).
De Golfstart-Clinic kost slechts € 12,- p.p. (minimaal 7 deelnemers).

De eerstvolgende Golfstart-Clinic wordt gehouden op:  17 november van 13.00 – 14.30 uur.

Daarna zijn er nog Golfstart-clinics op:

Zaterdag   17 november    13:00 – 14:30
Zaterdag    1 december     13:00 – 14:30

Nog leuker is het om met uw hele gezin of met uw vrienden deel te nemen. Wanneer u met minimaal 7 personen bent, kunnen we een aparte Golfstart-Clinic voor u organiseren.
Wanneer u zich middels onderstaand inschrijfformulier opgeeft voor een Golfstart-Clinic, ontvangt u van ons nadere informatie.

Wil u meer informatie?  Mail of bel (038-4534270)

INSCHRIJFFORMULIER GOLFSTART-CLINIC