Starten met Golf

Altijd al eens willen weten of golf iets voor u is?

Bij Golfclub Zwolle kan dat heel voordelig en laagdrempelig. U hebt de keuze uit twee mogelijkheden.

Golfclub Zwolle heeft als motto: Golf voor iedereen! Wij maken golf bereikbaar maken voor zoveel mogelijk verschillende doelgroepen zoals jeugd, studenten, werknemers, ondernemers en senioren. Dit doen we onder meer door het aanbieden van Golfstart, een all-in-pakket voor de startende golfer voor slechts € 95,-.

Golfles én vrij spelen

Golfstart bestaat uit een lespakket en een periode om te oefenen van 2 maanden. Gedurende deze periode volgt u vijf golflessen van onze golfprofessionals van ProTeam Zwolle. Daarnaast kunt u twee maanden gebruik maken van de oefenfaciliteiten zoals de driving-range, de puttinggreen, de chipping- en pitchinggreen en de fraaie Par 3 baan. En natuurlijk staat er golfmateriaal voor u klaar zodat u gemakkelijk en regelmatig kunt oefenen met uw medegolfstarters.

Golfen doe je samen

Het blijkt dat de meeste mensen die starten met golf het erg fijn vinden om dit samen te doen. Bijvoorbeeld met familie, vrienden, kennissen, medestudenten, collega’s of zakenpartners. Golfstart is daarvoor uitermate geschikt. Dus mobiliseer uw netwerk en geef u nu gezamenlijk op voor Golfstart. U kunt zich natuurlijk ook individueel opgeven, want Golfstart is de manier om nieuwe mensen te leren kennen.

Samenvattend: Starten met golf voor slechts €95,-
–  5 golflessen

–  2 maanden gebruik alle oefenfaciliteiten
–  2 maanden gebruik Par 3 golfbaan

–  2 maanden gebruik golfmateriaal

Wanneer u zich middels onderstaand inschrijfformulier opgeeft voor Golfstart, ontvangt u van ons nadere informatie.

Wil u meer informatie?  Mail of bel (038-4534270)

INSCHRIJFFORMULIER GOLFSTART

golfstart-clinic

Golfstart-Clinic

Wilt u eerst eens een keer uitproberen of golf u iets lijkt? Dan is een clinic iets voor u.
U volgt een Golfstart-Clinic van anderhalf uur onder leiding van onze Pro’s (golfleraren).
De Golfstart-Clinic kost slechts € 12,- (minimaal 7 deelnemers).

De Golfstart-Clinics worden gehouden op de volgende data:
31 maart, 21 april, 26 mei en 30 juni; allen van 13.00 – 14.30 uur.

Nog leuker is het om met uw hele gezin of met uw vrienden deel te nemen. Wanneer u met minimaal 7 personen bent, kunnen we een aparte Golfstart-Clinic voor u organiseren.

Wanneer u zich middels onderstaand inschrijfformulier opgeeft voor een Golfstart-Clinic, ontvangt u van ons nadere informatie.

Wil u meer informatie?  Mail of bel (038-4534270)

INSCHRIJFFORMULIER GOLFSTART-CLINIC