Golfshop

IMG_1772GolfXchange en golfclub Zwolle werken al met geruime tijd met veel plezier  samen.
Onze samenwerking bestaat uit het bevoorraden  van de golfshop Zwolle met als overeenkomst dat de golfclub een percentage van de verkoop opbrengst hierover ontvangt.
“Kortom kopen in uw golfshop betekent sponsoring van uw eigen club”

Het assortiment van de golfshop Zwolle voorziet in de eerste behoefte van zowel de beginnende golfer als de gevorderde golfer.

• Functionele / modieuze golf kleding zowel voor heren – dames en jeugd
  • Diverse Zwolle logo artikelen . o.s: Truien – polo’s D-H. golfballen, pitchvork en golfhandschoen.
  • Golfschoenen voor dames , heren en kinderen, o.a footjoy-adidas-ecco
  • Golfprijzen; voor wedstrijden
  • Golfclubs; Beginners sets of wordt gefit door uw golfpro,
  • Golf karren, diverse merken
  • Golftassen voor trolleys en diverse draagtassen, en ook voor kinderen
  • Golf Assortiment : kleine artikelen bv lesboeken, tees, handschoen enz.

golfexchangeDe shop  biedt een volledig serviceconcept aan zijn klanten. In samenwerking van de golfpro’s  David en Joseph  kan u een goed advies krijgen over golfclubs.  Alle topmerken, waaronder o.a. Callaway,  Taylormade en Cobra  en Ping een aanbod  van testclubs zijn aanwezig (hiervoor wel een afspraak plannen.
Hiervoor kunnen we gebruik maken van de Flighscope: oftewel“  Laten Fitten als een PRO”   Op uw outdoor driving range te Zwolle.

• Overzichten van mogelijke metingen m.b.v. de Flightscope
  • U staat op de drivingrange en slaat uw bal met een ijzer, fairwaywood of driver in een prachtige outdoor ruimte. U ziet uw balvlucht.De Flightscope met exact de geslagen afstand.
  • U ziet precies hoe ver u slaat met desbetreffende ijzer, fairwaywood of driver.Flightscope4_1
  • De Flightscope geeft de gegevens in een schema weer.
  • Dit kan herhaald worden met verschillende clubs en woods. De Flightscope slaat de gegevens op en u krijgt een schematische weergave hiervan.Welke club ( merk, shaft en clubhoofd ) is het meest geschikt voor u ?Schematische weergave.Uw individuele swing wordt nauwkeurig doorgelicht.Waar raakt u de bal precies ?Uw persoonlijke overzicht.Uw optimale balvlucht.
  • Duidelijk zichtbaar; het verschil tussen uw goede en minder goede bal.
  • Een persoonlijke analyse van de geslagen ballen.

Bezoek ook eens onze website.
Mike Woltering en Rianet van der Ven.