Golfclinics

Op deze pagina leest u algemene informatie en enkele mogelijkheden voor het organiseren van een (bedrijfs)uitje of golfclinic. Minimum aantal deelnemers is 10-12 personen. 

Is uw gezelschap kleiner dan kunt u zelf rechtstreeks een groepsles boeken via de digitale lesagenda van een van onze golfprofessionals. Meer informatie hierover leest u op de pagina lessen.

Voor uitgebreide mogelijkheden en/of het aanvragen van een offerte kunt u contact opnemen via de receptie van GC Zwolle 038 – 45 34 270 of stuur een mail met uw aanvraag.

Bij een clinic afhankelijk van de tijdsduur en weersomstandigheden kunnen alle facetten van de golfsport behandeld worden. Dit houdt in; demonstratie van slagen door de professional, afslaan op de drivingrange, putten, chippen en het bunkerspel.

Om de clinic leuker en speelser te maken kan als onderdeel van de clinic een wedstrijdje worden georganiseerd onder de deelnemers op de oefenfaciliteiten of de par 3 baan. Bij onze golfshop zijn leuke prijzen te verkrijgen om na afloop uit te reiken aan de winnende deelnemers.
Er is ook een mogelijkheid om uw dag te laten beginnen en/of eindigen met een (uitgebreide) lunch of diner bij  brasserie de Afslag
Wij denken graag met u mee, en in goed overleg zijn er heel veel mogelijkheden.

Alle clinics zijn inclusief het gebruik van de faciliteiten van Golfclub Zwolle en inclusief materialen t.w. golfclubs, golfballen, scorekaarten, schrijfgerei, klaarzetten / opruimen van de materialen.

Hieronder treft u enkele voorbeelden van standaard clinics.

 opbouw Standaard Clinic I   Kosten per persoon
inclusief 6% BTW
Kosten per persoon
exclusief 6% BTW
intro door de pro 15 minuten    
afslaan 45 minuten    
putten 45 minuten    
chippen / pitchen 45 minuten    
TOTAAL 150 minuten € 40,80 € 38,50
 opbouw Standaard Clinc II      
intro door de pro 15 minuten    
Swing 30 minuten    
chippen 30 minuten    
putten 30 minuten    
par 3 baan 75 minuten    
TOTAAL 180 minuten € 46,10 € 43,50
 opbouw Uitgebreide Clinic      
intro door de pro 15 minuten    
afslaan 45 minuten    
putten 45 minuten    
chippen / pitchen 45 minuten    
par 3 baan 90 minuten    
TOTAAL 240 minuten € 56,20 € 53,00

Sign In