Arrangementen

SassenpoortArrangement Sassenpoort:

• Ontvangst met koffie of thee en een Zwolse lekkernij
  • Greenfee voor 9 of 18 holes
  • Een goed verzorgde lunch, bestaande uit: een kopje soep, diverse sandwiches, verse jus d’orange en een kopje koffie
  • Na afloop van uw ronde een uitgebreide hapjes plank in het clubhuis of op het gezellige terras

Prijs 9 holes:    € 52,50 p.p.
  Prijs: 18 holes: € 67,50 p.p.

ARRANGEMENT PEPERBUS
peperbusArrangement Peperbus:
  • Ontvangst met koffie of thee en een Zwolse lekkernij
  • Greenfee voor 9 of 18 holes
  • Na afloop van uw ronde een 3-tal amuses in het clubhuis of op het gezellige terras
  • Een dagschotel, keuze uit vis, vlees en vegetarisch
  • NAAR KEUZE: Ter afsluiting een dessert van de chef OF een koffie-compleet

Prijs 9 holes:   € 57,50 p.p.
  Prijs 18 holes: € 72,50 p.p.

GROEPSARRANGEMENT ( minimaal 20 personen)

• Ontvangst met koffie, cappuccino of thee en een zoete lekkernij.
    Aan de liefhebbers serveren wij graag een tweede kopje (eveneens inclusief arrangement)
  • Greenfee
  • Na uw golfronde; een bittergarnituur, bestaande uit 3 hapjes per persoon
  • Een koud/warm buffet, bestaande uit een drietal salades, een vis hoofdgerecht, twee vlees hoofdgerechten, diverse garnituren en brood en boter.
  • Ter afsluiting een kopje koffie of thee met zoete lekkernij

Prijs: € 67,50 per persoon voor 18 holes
Prijs: € 57,50 per persoon voor 9 holes

Ook bestaat de mogelijkheid om te kiezen voor een twee gangen diner, bestaande uit een voor- en hoofdgerecht of een hoofd- en nagerecht (voor het gehele gezelschap gelijk). De prijs van dit arrangement bedraagt € 70,00 per persoon(9 holes € 60,00 per persoon)

Indien uw voorkeur uit gaat naar een drie gangen diner in plaats van twee gangen diner komt de prijs van bovenstaand arrangement op € 75,00 per persoon. (9 holes € 65,00 per persoon)

Condities:

• Bovenstaande aanbieding geldt alleen voor gezelschappen vanaf 20 personen.
  • Graag vernemen wij het garantie aantal personen uiterlijk 3 dagen van te voren. Dit aantal vormt tevens de basis van de nota voor de horeca. Voor gezelschappen groter dan 30 personen geldt een termijn van 7 dagen van te voren.
  • Bovenstaande aanbieding is alleen geldig op doordeweekse dagen in 2019, met uitzondering van de feestdagen, op basis van beschikbaarheid.
  • Er worden u geen extra kosten in rekening gebracht voor de teesluiting.

Aangename extra’s: Golfclub Zwolle biedt u nog veel meer:
Afhankelijk van de grootte van uw gezelschap stellen wij graag één of meerdere prijzen beschikbaar voor uw golfdag:

• 1ste prijs:  Voucher voor: koffie ontvangst, greenfee**, bittergarnituur en twee gangen diner met koffie of thee ter afsluiting. Deze voucher is geldig voor 2 personen.
  • 2de prijs: Voucher voor koffie ontvangst, greenfee** en dagschotel. Ook deze voucher is geldig voor 2 personen.
  • 3de prijs: Voucher voor koffie ontvangst en greenfee** voor 2 personen.

Bestaat uw gezelschap uit:

• 20 tot 29 personen, dan stellen wij bovenstaande 1ste prijs ter beschikking
  • 30 tot 39 personen, dan stellen wij bovenstaande 1ste en 2de prijs ter beschikking
  • 40 personen of meer, dan stellen wij alle bovenstaande drie prijzen ter beschikking

The Neary & the Longest:
Voor zowel de ‘neary’ als de ‘longest’ stellen wij een voucher ter beschikking voor 50% korting op de greenfee** voor 2 personen.

** Heeft u voor het gehele gezelschap een 18 holes arrangement geboekt, dan zijn de vouchers die wij aanbieden als prijs ook voor 18 holes. Heeft u geboekt voor 9 holes dan zijn de vouchers die wij als prijs aanbieden voor 9 holes.