Golfen in Zwolle

Golfclub Zwolle beschikt over een 18 holes baan in een mooie natuurlijke omgeving. De baan is uitdagend voor spelers met een lage en met een hoge handicap. In een aantal holes komt ook water in het spel. Als u bij ons komt spelen, vergeet dan niet te genieten van het natuurschoon om u heen. 

En na afloop brengt u natuurlijk een bezoekje aan Grand Café Mulligans voor een heerlijke lunch of diner.

Onze club beschikt verder over een 4 holes Par 3 baan en uitstekende oefenfaciliteiten, zoals een driving range, chipping area en puttinggreen.Om een indruk te krijgen in en rond het clubhuis kunt u een virtuele tour maken.

Golfclub Zwolle biedt u de mogelijkheid om tegen een zeer voordeling tarief kennis te maken met golf. Met een oefenlidmaatschap kunt u twee maanden lang, gebruik maken van alle oefenfaciliteiten van de golfclub. Bovendien kunt u die twee maanden ook onbeperkt spelen op onze Par-3 baan. (klik op de afbeelding voor meer informatie)
In het clubhuis en op het terras bent u van harte welkom voor een vers kopje koffie, een prima lunch of een drankje na afloop van uw golfronde.

Het verdient aanbeveling om voordat u komt spelen op onze baan, eerst even contact op te nemen met onze receptie, te bereiken via 038-4534270, email of via het ‘contactformulier‘. Zo voorkomt u teleurstellingen.

   
    Arrangementen   Playing handicap 
  Greenfeetarieven   Layout van de baan
Baanagenda   Gebruik handicarts/trolleys
Lid worden   Virtuele Tour

 

Sign In