Golfen in Zwolle

Vanaf maandag 18 mei zijn gastspelers weer welkom!

Golfclub Zwolle beschikt over een 18 holes baan in een mooie natuurlijke omgeving. De baan is uitdagend voor spelers met een lage en met een hoge handicap. In een aantal holes komt ook water in het spel. Als u bij ons komt spelen, vergeet dan niet te genieten van het natuurschoon om u heen.
En na uw ronde bezoekt u natuurlijk even Brasserie De Afslag voor een drankje of een heerlijk diner.

Onze club beschikt verder over een 4 holes Par 3 baan en uitstekende oefenfaciliteiten, zoals een driving range, chipping area en puttinggreen.Om een indruk te krijgen in en rond het clubhuis kunt u een virtuele tour maken.
Golfclub Zwolle biedt u de mogelijkheid om tegen een zeer voordeling tarief kennis te maken met golf. Met een oefenlidmaatschap kunt u twee maanden lang, gebruik maken van alle oefenfaciliteiten van de golfclub. Bovendien kunt u die twee maanden ook onbeperkt spelen op onze Par-3 baan. (klik op de afbeelding voor meer informatie)
In het clubhuis en op het terras bent u van harte welkom voor een vers kopje koffie, een prima lunch of een drankje na afloop van uw golfronde.
U kunt online reserveren voor uw golfronde. Of neem contact op met de receptie voor het reserveren van een starttijd, te bereiken via 038-4534270, email of via het ‘contactformulier‘. Zo voorkomt u teleurstellingen.

Greenfeetarieven   Playing handicap
  Lid worden   Layout van de baan
Baanagenda   Gebruik handicarts/trolleys