Golf-APK

Herontdek Golfclub Zwolle, herontdek jouw golfgeluk!

Al lange tijd de golfclubs niet meer aangeraakt, maar de laatste tijd wel gedacht om weer eens te gaan golfen? Dan is de Golf APK iets voor jou!

Met de cursus ‘APK voor je golfspel’ onder leiding van ProTeam Zwolle krijg je een check up van alle golf slagen: swingen, approaches en putten zodat je weer klaar bent voor mooie golfrondes.
 De cursus bestaat uit een serie van 3 lessen van 1,5  uur, verspreid over meerdere weken en worden gegeven in groepjes van 4-7 personen. Ga weer met vertrouwen en plezier naar de baan en volg deze cursus die is bedoeld voor golfers met handicap 28 – 54 (GVB).

Je betaalt voor deze cursus € 99,- p.p. (all in). De lessen worden gegeven op Golfclub Zwolle.

Data

Maandagserie  : maandag 22 juni van 20:00 – 21:30 uur, daarna: 29 juni / 13 juli
Vrijdagserie      : vrijdag 3 juli van 20:00 – 21:30  uur, daarna 10 juli / 17 juli
Zondagserie     : zondag 12 juli van 11:00 – 12:30 uur, daarna 19 juli / 26 juli

Over Golfclub Zwolle
Golfclub Zwolle strijkt de greens weer glad! De afgelopen tijd (en nog steeds) heeft Golfclub Zwolle hard gewerkt om het golfcomplex de openheid en uitstraling te geven die het verdient! Meer dan ooit zijn wij in staat om bezoekers en leden het naar hun zin te maken. Zo hebben we ons clubhuis volledig vernieuwd, ligt de baan er fantastisch bij en groeien wij naar een club die wordt gerund door medewerkers die er voldoening uit halen om jou een mooie dag te bezorgen; wij noemen dat golfgeluk! Kom je langs om dit te ervaren?

Over Pro Team Zwolle

Al meer dan 25 jaar brengen Joseph de Rijk en David Love hun enthousiasme voor de golfsport over aan hun leerlingen. Sinds 2007 is Golfclub Zwolle hun homecourse. Joseph en David zorgen voor een ontspannen setting waarbij plezier voorop staat. Deze mannen zetten alles op ‘groen’ om jou met plezier en op een laagdrempelige wijze het golfspel weer op te pakken of aan te scherpen!