Golf gevorderd

GOLF GEVORDERD 1: SAMEN TRAINEN

Je hebt weinig tijd om te trainen of te lessen, maar toch wil je jouw techniek, samen met je golfvrienden of -vriendinnen, onderhouden zodat je met voldoende zelfvertrouwen en plezier (on)regelmatig 9 of 18 holes kunt spelen. Schrijf je dan samen (4 tot 6 personen) in voor dit aantrekkelijke programma.

Aanmelden?

• Dat kan eenvoudig online via Golfclub Zwolle

Het Golf gevorderd 1-programma in het kort:

• Groepsgrootte van 4-6 personen
  • 3 groepslessen van 50 minuten, gelijkmatig verdeeld over 3 maanden
  • Trainingsprogramma om zelfstandig te trainen
  • Kosten: €95,– p.p.

Na de eerste groepsles krijg je een trainingsprogramma afgestemd op jouw wensen om zelfstandig of samen met de anderen uit de groep te trainen op momenten wanneer het jou uitkomt. We plannen hierna nog 2 groepslessen zodat onze pro’s je kunnen helpen om bepaalde technieken nog beter onder de knie te krijgen. Een ideale manier om jouw golfgeluk op peil te houden.

Houd je golfgeluk op peil

Met Golf Gevorderd biedt Golfclub Zwolle 2 pakketten waarmee je met voldoende zelfvertrouwen en plezier (on)regelmatig 9 of 18 holes kunt spelen.

GOLF GEVORDERD 2: SAMEN LESSEN ÉN TRAINEN

Je bent, samen met je golfmaatjes, best wel fanatiek en ambitieus. Jullie willen je blijven verbeteren en leggen de lat steeds iets hoger. Onze pro’s zijn prima instaat het niveau van de lessen op jou en de doelstellingen van de groep aan te laten sluiten. Schrijf je als groep (4 tot 6 personen) in voor deze volgende stap naar jouw golfgeluk.

Aanmelden?

• Dat kan eenvoudig online via Golfclub Zwolle

Het Golf gevorderd 2-programma in het kort:

• Groepsgrootte van 4-6 personen
  • 5 groepslessen van 75 minuten – waarvan 2 baanlessen –, gelijkmatig verdeeld over 2 maanden
  • Trainingsprogramma’s om zelfstandig te trainen
  • Kosten: €225,– p.p.