B2B competitie

De business to business (B2B) competitie werd in 2011 geïntroduceerd. Het doel van deze competitie is om de sponsors van Golfclub Zwolle meer in de gelegenheid te stellen in een informele sfeer en op een sportieve wijze elkaar te ontmoeten. 

Aan het deelnemen aan de 9-holes B2B wedstrijden zijn geen kosten verbonden. Consumpties vooraf en na afloop zijn voor eigen rekening van de deelnemers. Grand Café Mulligans  serveert na afloop van de wedstrijd een speciale B2B plate. De kosten hiervoor zijn voor rekening van de deelnemers. 

b2b-competitie01Klik op de afbeelding 
voor de tussenstand van 
de B2B competitie 2020

Winnaar van de B2B competitie 2019: Nedec
Eerdere winnaars:
2018: Koops bedden
2017: Arcus IT
2016: Nedec
2015: Flynth
2014: Van Lanschot Bankiers
2013: Kuipers Klein Beernink Zwolle Kantoorspecialisten
2012: Gap Engineering & Project Management
2011: Mondial Foods

Klik op de afbeelding 
voor de foto’s van de Sponsor Golfdag 2019

Over de wedstrijd
Per sponsor kunnen er maximaal twee personen deelnemen aan een B2B wedstrijd. U kunt zich per wedstrijd inschrijven door de link in de B2B nieuwsbrief aan te klikken die wij ongeveer een week voor de B2B wedstrijden versturen naar de bij ons geregistreerde sponsorcontactpersonen. Inloop op de dag zelf kan ook, maar als u gebruik maakt van voorinschrijving, voorkomt u dat u op de wedstrijddag onnodig moet wachten. Die tijd slaat u waarschijnlijk liever een balletje op de driving range om er alvast een beetje in te komen. Let op: als u voorinschrijft, rekenen wij wel op uw komst! Mocht er onverhoopt iets tussen komen, bel dan even met de receptie op (038) 453 42 70.

Inlopen kan vanaf 16.00 tot 16.30 uur. Om 16.45 uur wordt de indeling bekend gemaakt en vertrekken de deelnemers naar hun starthole. Om 17.00 uur klinkt het gunshot en begint de wedstrijd. De B2B competitie is een 9 holes stableford wedstrijd waarbij wordt gewerkt met ¾ handicapverrekening. Indien een sponsor een gastspeler meeneemt, dan telt de score van deze gastspeler wel mee voor de dagprijzen, maar niet voor het eindklassement van de betreffende sponsor.

Gesponsorde prijzen
De prijzen worden per keer gesponsord door één van de sponsoren van Golfclub Zwolle. Als tegenprestatie krijgt de betreffende sponsor de gelegenheid om zijn of haar bedrijf kort te presenteren voor, tijdens en/of na de wedstrijd. Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact op met Eltjo Kuiper via mail of 06 53 72 47 49

Tussen- en eindklassement
Het tussenklassement wordt na elke wedstrijd bijgewerkt. Alleen sponsors die minimaal aan drie van de zes wedstrijden hebben deelgenomen, dingen mee naar de prijzen in het eindklassement.
De eindstand van de competitie 2018 vindt u HIER

Sign In