Waarom sponsor worden?

Golf is een van de snelst groeiende sporten in Nederland. De Nederlandse Golf Federatie staat samen met voetbal en tennis in de top drie van de grootste sportbonden van Nederland. Golf is van oudsher populair bij het bedrijfsleven, ook in Zwolle.

zakelijk-golfenGolfclub Zwolle trekt niet alleen leden en greenfeespelers uit de regio maar uit het hele land. Door sponsor te worden van Golfclub Zwolle krijgt u toegang tot een interessant netwerk van bedrijven in en om Zwolle en vergroot u de naamsbekendheid van uw bedrijf. Door sponsor te worden van Golfclub Zwolle geeft u bovendien verder invulling aan het imago van uw bedrijf. Bezoekers van de club zullen een positieve associatie hebben met uw bedrijf omdat u ook hun hobby – golf – ondersteunt.

Daarnaast staat golf synoniem voor passie, beleving, actief zijn, kwaliteit, samenwerking en competitie. Thema’s die ongetwijfeld ook goed bij uw bedrijf passen. Het voordeel van golf is dat het door veel mensen een lange periode in het leven en op verschillende niveaus beoefend kan worden. Het spelen van 9 of 18 holes biedt contactmogelijkheden in een sportieve en vriendschappelijke ambiance. Hierdoor biedt golfsponsoring volop mogelijkheden voor relatiemarketing-activiteiten.

Sponsormogelijkhedentrots-op-je-club

Vanaf iets meer dan 1500 euro kunt u al sponsor worden van Golfclub Zwolle. Al onze sponsorpakketten zijn gebaseerd op maatwerk. Dat betekent dus dat u zelf aan kan geven wat u belangrijk vindt en hoeveel geld u te besteden heeft. Op basis daarvan stellen wij voor u een sponsorpakket op maat op. Wilt u meer weten over de sponsormogelijkheden van Golfclub Zwolle?

Sponsorcommissie

De belangen van de sponsors van Golfclub Zwolle worden behartigd door een sponsorcommissie bestaande uit de volgende personen:

Eltjo Kuiper voorzitter en relatiebeheer mail Tanja Schröder relatiebeheer Bram de Munnik relatiebeheer Joost Morsink
relatiebeheer
Willem van der Rest relatiebeheer Frank van Nunen
relatiebeheerder
Alet Schilstra back-office

september 2019  augustus 2019
 juli 2019 juni 2019  mei 2019
EXTRA
mei 2019
april 2019  dankwoord Walter Jansen  maart 2019  februari 2019
december 2018 oktober 2018  september 2018  augustus 2018
Oude Sponsor Nieuwsbrieven

Heeft u vragen over sponsoring?
Neem contact op met de voorzitter van de sponsorcommissie: Eltjo Kuiper: 06 53 72 47 49 of  mail .
Of bel met de receptie: 038-4534270