JeugdGolf

Golfclub Zwolle heeft  ongeveer 65 jeugdleden t/m 17 jaar. In samenwerking met Pro Team Zwolle worden er op verschillenden momenten in het jaar een serie golflessen georganiseerd onder leiding van een van de golfprofessionals. Deze groepslessen worden gegeven in de verschillende leeftijds- en vaardigheidscategorieën. Daarnaast organiseert de club vanuit de jeugdcommissie gezellige activiteiten. Bij alle golfactiviteiten voor jeugd is het motto dat plezier voorop staat!

Jeugdlidmaatschap

Voor jeugdleden t/m 24 jaar is er een speciaal jeugdlidmaatschap. Jeugdleden mogen gratis gebruik maken van alle oefenfaciliteiten, spelen gratis op de Par 3 baan en op de wedstrijdbaan. Contributie voor jeugdleden t/m 17 jaar bedraagt €190,- per jaar en voor jeugdleden van 18 t/m 24 jaar bedraagt de contributie € 375,- per jaar. Indien één van de ouders lid is van Golfclub Zwolle en het jeugdlid is 10 jaar of jonger dan kan er gebruik gemaakt worden van het familielidmaatschap. Dit houdt in dat het jeugdlid gratis lid is.

Golflessen voor jeugdleden
De jeugdlessen voor jeugdleden bestaan uit series van tien trainingen. Zowel in het voorjaar als in het najaar wordt deze serie lessen aangeboden. Het doel van de trainingen is om de jeugdleden met plezier op te leiden tot gevorderde golfers. De jeugdlessen zijn teamtrainingen (circa 6 kinderen per groep) die worden gegeven door de golfprofessionals David en Joseph, samen met een aantal jeugdcoaches.  Door deze aanpak kun je als jonge golfer zowel ontwikkelen als teamsporter als individuele sporter.

Wil je meer weten over jeugd en jeugdlessen bij Golfclub Zwolle? Stuur een mail naar receptie@golfclubzwolle.nl of telefonisch 038-4534270 (optie 1)