Sponsoring en Sponsor-golfdag 2013

Sponsort u opnieuw de Zwolle Cup en de goede doelen actie Birdies4Kids?
Dan ontvangen wij u graag op de sponsordag van vrijdag 20 september!

Op zaterdag 21 september wordt voor de 6e keer op de baan van Golfclub Zwolle door circa 120 topgolfers uit heel Nederland om de felbegeerde Zwolle Cup gestreden. Deze wedstrijd heeft bij veel amateurgolfers inmiddels een vaste plek in de agenda gekregen.

Geld inzameling voor een goed doel
Rondom de Zwolle Cup organiseren wij dit jaar al weer voor de derde keer een goede doelen actie. Hiermee ondersteunen wij jaarlijks een wisselend goed doel gericht op het welzijn van kinderen die een steuntje in de rug goed kunnen gebruiken. Dit jaar hebben we gekozen voor de stichting Kinderen Kankervrij, oftewel KiKa, zie www.kika.nl. Het geld dat wij voor KiKa inzamelen, is enerzijds afkomstig van organisaties die de Zwolle Cup sponsoren. Anderzijds worden ook particulieren opgeroepen om via de actie Birdies4Kids een bedrag te doneren voor elke birdie die tijdens de Zwolle Cup geslagen wordt.

Kan KiKa op een sponsorbijdrage van uw organisatie rekenen?

Voor sponsors van de Zwolle Cup organiseren wij traditiegetrouw een bijzondere golfdag. Deze dag vindt dit jaar plaats op vrijdag 20 september, de dag voorafgaand aan de wedstrijd waar er om de Zwolle Cup gestreden wordt. De baan is dan door onze greenkeepers al in topconditie gebracht. Dat merkt u aan de mooie fairways en snelle greens. En zeg nu zelf, hoe vaak speelt u op een baan die in topconditie is?

U en uw relaties zijn op de speciale sponsordag onze gast. We bezorgen u deze dag niet alleen op een unieke golfervaring, maar trakteren u ook op een bijzonder hospitality programma waarbij de inwendige mens natuurlijk niet vergeten wordt. Op basis van onze ervaring uit het verleden weten we dat deze compleet verzorgde dag op een grote belangstelling kan rekenen bij vertegenwoordigers op directie- en managementniveau in de wijde omgeving van Zwolle. Met de sponsordag bieden wij u dus niet alleen een enerverende dag, maar ook een kans bij uitstek om uw zakelijke contacten verder uit te bouwen.

Gaat u na afloop naar huis met een speciale BMW 3 Touring Executive Sport?

Dusseldorp BMW stelt voor de Zwolle Cup een BMW 3 Touring Executive Sport beschikbaar aan de speler die tijdens de wedstrijd als eerste een hole-in-one slaat op de par 3 hole waar deze auto staat. En dat geldt niet alleen op de dag van de Zwolle Cup zelf, maar ook voor de sponsorwedstrijd! Het zou dus zo maar kunnen dat u er aan het eind van de sponsordag vandoor gaat met een spiksplinternieuwe BMW!

Programma sponsor golfdag Zwolle Cup en overzicht sponsormogelijkheden

Hieronder hebben wij het programma voor de Zwolle Cup sponsorgolfdag op 20 september en de verschillende mogelijkheden om de Zwolle Cup te sponsoren voor u op een rijtje gezet. Wilt u zich als sponsor aanmelden of heeft u vragen, schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Namens de Zwolle Cup Commissie                    Namens de sponsorcommissie

Harrie Bergman                                               Fred van Lint

h-bergman@home.nl                                       fred.van.lint@outlook.com
Tel. (06) 55 14 07 09                                      Tel. (06) 30 55 32 44

Programma Sponsorgolfdag Zwolle Cup op 20 september 2013

10.30 uur ontvangst met koffie en een lekkernij
gelegenheid tot inslaan
12.15 uur welkomstwoord en uitdelen lunchpakketten
12.45 uur vertrek naar de holes (shotgun)
13.00 uur aanvang wedstrijd
tijdens de wedstrijd trakteren wij u op een culinaire verrassing
17.30 uur na binnenkomst serveren wij een hapje en een drankje
gelegenheid tot douchen en omkleden
19.00 uur informeel programma met warm buffet en prijsuitreiking
21.30 uur einde

Overzicht Sponsormogelijkheden Zwolle Cup

Hole sponsor (sponsorbijdrage € 450,-)

-   gratis deelname aan de sponsorgolfdag op 20 september voor twee personen

-      bord met bedrijfsnaam en logo op de teebox van een hole op 20 en 21 september

-      vermelding op de website en op het verzamelsponsorbord in het clubhuis

Puttingreen sponsor (sponsorbijdrage € 500,-)

-      gratis deelname aan de sponsorgolfdag op 20 september voor twee personen

-      bord met bedrijfsnaam en logo op de puttinggreen bij het clubhuis op 20 en 21 september

-      vermelding op de website en op het verzamelsponsorbord in het clubhuis

Frontnine sponsor (sponsorbijdrage € 1.000,-)

-      gratis deelname aan de sponsorgolfdag op 20 september voor vier personen

-      bord met bedrijfsnaam en logo in groot formaat op de teebox van hole 1 op 20 en 21 september

-      vermelding op de website en op het verzamelsponsorbord in het clubhuis

Backnine sponsor (sponsorbijdrage € 1.000,-)

-      gratis deelname aan de sponsorgolfdag op 20 september voor vier personen

-      bord met bedrijfsnaam en logo in groot formaat op de teebox van hole 10 op 20 en 21 september

-      vermelding op de website en op het verzamelsponsorbord in het clubhuis

Alle bedragen zijn exclusief 19% BTW. Genoemde bedragen zijn basis sponsorbijdragen. U kunt besluiten een hoger sponsorbedrag te geven. Het meerdere komt dan geheel ten goede aan KiKa. Indien gewenst stellen wij graag een pakket op maat voor u samen. Sponsoruitingen worden geheel door ons verzorgd na aanlevering van uw bedrijfslogo.