2015 voor-aankondiging Zwolle Cup

Zaterdag 19 september 2015

Wordt voor de 8e keer gespeeld om de prestigieuze  ZWOLLE CUP.

Wijzigingen t.o.v. voorgaande jaren:
- bij de dames zal dit jaar slechts in 1 categorie worden gespeeld. Dit jaar staat de inschrijving open
  voor dames met een handicap vanaf 4.0 t.m 13.9
- het inschrijfgeld voor leden van de golfclub Zwolle  is verlaagd omdat zij op hun homecourse spelen
- het deelnemersveld wordt teruggebracht van 120 tot 100 om niet in de problemen te komen met
  de duisternis door weersomstandigheden. Er zal worden gestart op teebox 1 en 10, de eerste start
  is om 09.00 uur.

Inschrijving is open vanaf 1 mei 2015
Zet deze datum nu al in uw agenda, want de afgelopen jaren liep deze geliefde wedstrijd snel vol!

Inschrijving:
Bij een over-inschrijving geldt als uitgangspunt voor leden van de GC Zwolle een maximum van 30 deelnemers.

Kosten deelname:
a. € 55,00 per inschrijving;
b. jeugdleden (die op de wedstrijddag niet ouder dan 20 jaar zijn) € 25,00.
c. leden van de GC Zwolle € 35,-

De inschrijving is pas definitief nadat het inschrijfgeld op de bankrekening is bijgeschreven. Er kan één keer gratis worden voorgespeeld, uitsluitend na en in overleg met de receptie van Golfclub Zwolle.

Toelating deelnemers
Inschrijving staat open voor bij de NGF aangesloten clubleden met een actieve handicap.
Toelating geschiedt op volgorde van betalingsdatum. De organisatie van de Zwolle Cup bepaalt het definitieve deelnemersveld.
De organisatie van de Zwolle Cup behoudt zich het recht voor enkele wildcards toe te kennen.

Verdere informatie zal worden toegevoegd bij de openstelling op 1 mei.
Voor dringende vragen kunt u contact opnemen met ondergetekende.

Hans Broeks, Voorzitter - 06 53332810 en/of broeks.dh@home.nl

Jochem Hubregtse wint voor het tweede opeenvolgende jaar de Zwolle Cup,
Ev
elyne van Ewijk wint bij de dames.

Winnaar Zwolle Cup 2014 Heren:
Jochem Hubregtse
 (GC de Graafschap)
slagen

Winnaar Zwolle Cup 2014 Dames:
Evelyne van Ewijk
(GC Zeewolde)