Zwolle Cup 2014

Ook dit jaar wordt, voor de zevende keer, op de baan van Golfclub Zwolle weer om de Zwolle Cup gespeeld.

Een prestigieuze wedstrijd waar de top van de amateurgolfers aan zullen deelnemen.

Ook dit jaar wordt gespeeld in twee categorieën voor zowel de dames als de heren.
Categorie I:  t/m hcp 4.9
Categorie II: hcp. 5 t/m 11.9.
In alle categorieën zijn voor de nummers 1, 2 en 3 in het klassement mooie prijzen te winnen.

Het totale prijzengeld bedraagt € 1500,-

Daarnaast is er een overall prijs voor de winnaar met de beste scores bij zowel de dames als de heren:
de Zwolle Cup!

Op deze website worden ook het wedstrijdreglement en de inschrijfvoorwaarden vermeld.

KLIK HIER OM IN TE SCHRIJVEN voor de Zwolle Cup 2014

Aan de wedstrijd om de Zwolle Cup 2013 namen 120 spelers deel, afkomstig van ca. 50 verschillende golfclubs uit heel Nederland. Een fantastisch aantal.

Het weer was geweldig, de baan was geweldig, niets stond in de weg voor topprestaties.

In 2013 was de 15 jarige Jochem Hubregtse van
De Graafschap de winnaar bij de heren met 69 slagen en
Birgit Jonkman-Berk van de Sallandse was de winnares bij de dames met 76 slagen.

Wij hopen dat Jochem en Birgit hun titel in 2014 komen verdedigen.

Traditioneel is ook weer de actie voor het goede doel, Birdies4Kids, aan de Zwolle Cup verbonden.
Iedere geslagen birdie wordt door sponsoren en donateurs financieel gehonoreerd t.b.v. een goede doel dat het welzijn ondersteunt van kinderen voor wie dat niet vanzelfsprekend is.
In 2013 was dat KIKA kinderenkankervrij en in 2014 gaat de opbrengst naar Unicef.

Voor de speler met de meeste birdies tijdens de Zwolle Cup is er de Birdiebokaal.

In 2013 werd deze gewonnen door Jochem Hubregtse met 5 birdies.

Beste deelnemers, bij de organisatie van de Zwolle Cup staat  topprestatie en hospitality hoog in het vaandel.
Wij gaan dan ook dit jaar weer ons uiterste best doen om het jullie naar de zin te maken.

Het inschrijfgeld bedraagt € 55,- voor volwassenen en  € 25,- voor jeugd spelers  t/m 21 jaar.

Hierbij is inbegrepen:

-      deelname aan de wedstrijd

-       1x gratis voorspelen ( mogelijk nadat inschrijfgeld is ontvangen )

-       Ontvangst met koffie en een lekkernij.

-       Lunchpakket

-       Doorlopend warm buffet na beëindiging van uw wedstrijdronde.

Het maximale aantal deelnemers is 120 en inschrijving is mogelijk via www.golfclubzwolle.nl/zwollecup

Volgorde van inschrijving is de volgorde van betaling van het inschrijfgeld.

Het inschrijfgeld kan worden voldaan op IBAN bankrekeningnummer  NL93 RABO 0157 8410 49
t.n.v. Golfclub Zwolle en o.v.v. Zwolle Cup 2014, uw naam en NGF nummer.

Graag begroeten we jullie dit jaar op zaterdag 20 september 2014, als deelnemer aan de 7e Zwolle Cup.

Golfclub Zwolle
Zwolle Cup commissie