Waarom sponsoren

Golf is een van de snelst groeiende sporten in Nederland. De Nederlandse Golf Federatie staat samen met voetbal en tennis in de top drie van de grootste sportbonden van Nederland. Golf is van oudsher populair bij het bedrijfsleven, ook in Zwolle.

Golfclub Zwolle trekt niet alleen leden en greenfeespelers uit de regio maar uit het hele land. Door sponsor te worden van Golfclub Zwolle krijgt u toegang tot een interessant netwerk van bedrijven in en om Zwolle en vergroot u de naamsbekendheid van uw bedrijf. Door sponsor te worden van Golfclub Zwolle geeft u bovendien verder invulling aan het imago van uw bedrijf. Bezoekers van de club zullen een positieve associatie hebben met uw bedrijf omdat u ook hun hobby - golf - ondersteunt.

Daarnaast staat golf synoniem voor passie, beleving, actief zijn, kwaliteit, samenwerking en competitie. Thema's die ongetwijfeld ook goed bij uw bedrijf passen. Het voordeel van golf is dat het door veel mensen een lange periode in het leven en op verschillende niveaus beoefend kan worden. Het spelen van 9 of 18 holes biedt contactmogelijkheden in een sportieve en vriendschappelijke ambiance. Hierdoor biedt golfsponsoring volop mogelijkheden voor relatiemarketingactiviteiten.