Sponsornieuws


Hieronder leest u losse nieuwsberichten van de sponsorcommissie van Golfclub Zwolle. Wist u dat wij periodiek ook digitale sponsornieuwsbrieven uitgeven? Klik hier om de reeds verschenen sponsornieuwsbrieven te kijken.


25 september 2016 - reminder aanmelden sponsoruitdag 13 oktober
De B2B competitie van 2016 zit er op, maar het sponsorseizoen is nog niet afgelopen. Op 13 oktober organiseren we namelijk de afsluitende sponsorgolfdag. Net als vorig jaar, betreft het dit jaar een sponsoruitdag. We spelen deze dag een wedstrijd op De Groene Ster in Leeuwarden, tegen de leden van hun businessclub. 

De wedstrijdvorm op de sponsoruitdag is individueel stableford zonder verrekening van de playing handicap. Er zijn mooie prijzen te winnen voor onder andere de neary en longest. De teller staat inmiddels op ruim 20 deelnemers. De bus is daarmee nog zeker niet vol. Heeft u zich nog niet ingeschreven? Dat kan alsnog via de link in deze nieuwsbrief. Hierin leest u ook meer over de laatste B2B wedstrijd en het eindklassement van de B2B competitie van 2016. 


12 september 2016 - Een sidderende laatste wedstrijddag van de B2B competitie van 2016
Onder een strak blauwe hemel en met een meer dan warme nazomerzon speelden ruim 40 deelnemers mee aan de laatste B2B wedstrijd van dit seizoen. En wat was het spannend! Ze zeggen niet voor niets: 'de wedstrijd is pas gespeeld als het laatste fluitsignaal klinkt.' Bij een stableford golfwedstrijd betekent dit, dat de balans pas opgemaakt kan worden als alle spelers uitgespeeld zijn. Rond kwart voor negen konden we de dagwinnaars én de winnaars van het eindklassement bekend maken. 

De dagprijzen, aangeboden door Rabobank IJsseldelta, gingen naar:
1e prijs: Robin Veen, Thereca (20 punten)
2e prijs: Debby Letsch, Nedec (19 punten)
3e prijs: Sita Faber, Spread-IT (17  punten)
neary: Frank van Eijndhoven, Consilium Personalis
Met ingang van deze laatste B2B wedstrijd stelt Avanant Directiechauffeurs elke wedstrijd aan degene die op de zevende plek eindigt, een speciale prijs beschikbaar: 1 dag gratis gereden worden in uw eigen auto óf voor een speciaal tarief in een limousine. Willem Verweij, oprichter en eigenaar van Avanant Directiechauffeurs overhandigde deze prijs op 12 september aan René Velthuis van Flynth. 

Op de foto van links naar rechts: Bert Faber (partner van Sita). Robin Veen, Debby Letsch en Frank van Eijndhoven.

De top 3 van het eindklassement luidt als volgt:
1e prijs: Nedec
2e prijs: Dusseldorp BMW
3e prijs: Made by Mouses
Het totale eindklassement kunt u hier bekijken.

Op de foto van links naar rechts: Daniel Hukkelhoven (Made by Mouses), Debby Letsch (Nedec) en Ad Janse (Dusseldorp BMW).

Graag zien we u op de afsluitende sponsorgolfdag op 13 oktober aanstaande. Deze wedstrijd spelen we op Golfclub De Groene Ster in Leeuwarden. Meer informatie leest u in deze nieuwsbrief die eerder deze maand verscheen.


4 september 2016 - Inschrijven voor afsluitende B2B wedstrijd, sponsoruitdag en VIPdag KLM OPEN

Op 12 september spelen we de afsluitende B2B wedstrijd van dit seizoen. U bent er toch ook bij? In het klassement is nog van alles mogelijk. Zorgt u voor een verrassende wending in het eindklassement? Wij dagen u uit.

Maar voor het zo ver is, brengt Golfclub Zwolle aanstaande vrijdag 9 september met sponsors, leden van FORE (de Young Businessclub van Golfclub Zwolle) en bedrijfsleden een bezoek aan de KLM OPEN. Er is nog plek in de bus, dus schrijf u nu alsnog snel in!

Ook kunt u zich nu alvast inschrijven voor de afsluitende sponsoruitdag op 13 oktober. Meer informatie over al deze dagen leest u in deze nieuwsbrief. Graag tot ziens!


15 augustus 2016 - gaat u mee naar de KLM Open op 9 september en/of de sponsoruitdag op 13 oktober?

In de vorige nieuwsbrief heeft u kunnen lezen dat u op vrijdag 9 september als VIP met Golfclub Zwolle naar de KLM Open kunt. Wellicht was u ten tijde van de nieuwsbrief met vakantie of is het er om een andere reden nog niet van gekomen om u aan te melden. Geen paniek! Via de link verderop in deze nieuwsbrief kan dat alsnog.

Voor het geval u het nog niet wist: op maandag 12 september spelen we de laatste B2B wedstrijd van dit seizoen. Op deze avond wordt ook de winnaar van het eindklassement bekend gemaakt. Begin september ontvangt u van ons een link om u in te schrijven.

Vanaf nu kunt u zich inschrijven voor de sponsoruitdag op 13 oktober. Deze afsluitende sponsordag spelen we dit jaar op de baan van Golfclub De Groene Ster in Leeuwarden. Verderop in deze nieuwsbrief treft u een link aan waarmee u zich in kunt schrijven voor deze sponsoruitdag. U bent deze dag onze gast, dat betekent dat er voor u dus geen kosten aan verbonden zijn. Deelname aan de sponsoruitdag is gratis. Wij stellen uw deelname bijzonder op prijs!


8 augustus 2016 - mooi golfweer tijdens 5e B2B wedstrijd
Op maandag 8 augustus genoten 35 deelnemers aan de B2B wedstrijd van de mooie baan en het goede golfweer. Hoewel de wind zo nu en dan voor een verrassing zorgde, werd er over het algemeen goed gespeeld. De dagprijzen gingen naar:
1e prijs en neary: Adriaan Vos, Rabobank IJsseldelta (17 stf)
2e prijs: Daniel Hukkelhoven, Made by Mouses (17 stf)
3e prijs: Bart de Vries, gastspeler Mooirivier (16 stf)

Benieuwd naar het tussenklassement na vijf wedstrijden? Klik hier.

Graag tot ziens op de 6e en laatste B2B wedstrijd van dit seizoen op 12 september!


31 juli 2016 - inschrijving B2B 8 augustus en uitnodiging VIP bezoek aan KLM Open op 9 september as.
Terwijl een deel van de sponsors nu lekker van de vrije tijd geniet en wellicht een balletje op een golfbaan in Nederland of in het buitenland slaat, spelen wij maandag 8 augustus al weer de vijfde B2B competitiewedstrijd van dit seizoen. Het is de een na laatste wedstrijd en we hebben gehoord dat een aantal van u de afgelopen weken veel geoefend heeft en voor een verrassing in het klassement gaat zorgen. In deze nieuwsbrief vindt u de inschrijflink aan voor de wedstrijd.

Ook treft u in deze nieuwsbrief een uitnodiging aan voor een VIP bezoek aan de KLM Open op vrijdag 9 september as. Op deze dag gaan we met de PEC Zwolle spelersbus naar The Dutch in Spijk waar de KLM Open wordt gehouden. En de afsluitende sponsordag spelen we dit jaar op 13 oktober op de baan van Golfclub De Groene Ster in Leeuwarden. Blokt u 13 oktober vast in uw agenda?


23 juli 2016 - Mooie opkomst vierde B2B wedstrijd

Op 11 juli speelden we de vierde B2B wedstrijd van dit seizoen. 30 Deelnemers streden om de dagprijzen, een mooie opkomst gezien de zomervakantie die voor een aantal sponsors al van start was gegaan. De dagprijzen gingen naar:
1e prijs en neary: Ad Janse, Dusseldorp BMW (20 stf)
2e prijs: Daniel Hukkelhoven, Made by Mouses (17 stf)
3e prijs: Raymond de Haan, gastspeler Flynth (17 stf)

Benieuwd naar het tussenklassement na vier wedstrijden? Klik hier.
Graag tot ziens op de 5e B2B op 8 augustus!


13 juni 2016 - Veel regen tijdens 3e B2B wedstrijd
Helaas hield het zomerweer van de eerste week van juni op 13 juni geen stand. De derde B2B wedstrijd stond in het teken van regen. Maar dat mocht de pret niet drukken. Maar liefst 48 spelers trotseerden de regen. De dagprijzen, aangeboden door GAP Engineering & Project Management, gingen naar:
1e prijs: Michael Cosman, MKB-Office
2e prijs: Jeroen Faber, Alferink-van Schieveen
3e prijs: Jasper van Puijenhoek, KVS Kantoorinrichtingen
Neary  : Margreet Heling, Golfclub Zwolle

Benieuwd naar het tussenklassement na drie wedstrijden? Klik hier.
Graag tot de volgende keer op 11 juli!


5 juni 2016: schrijf u nu in voor de B2B wedstrijd op 13 juni

U kunt zich vanaf nu inschrijven voor de derde B2B wedstrijd van dit seizoen. Deze wedstrijd vindt plaats op maandag 13 juni mei aanstaande. Meer informatie leest u hier. Zorgt u voor een verrassing in het tussenklassement? Wij dagen u uit! Graag tot 13 juni.


9 mei 2016 - Volle bak bij 2e B2B wedstrijd op 9 mei jl.
Met mooi weer is het goed toeven op de golfbaan in Zwolle. Dat kunnen de deelnemers van de tweede B2B-wedstrijd van vandaag beamen. Onder perfecte weersomstandigheden - oké, de wind was wel een beetje hard - gingen 9 flights met sponsors en relaties de baan in.

De prijzen, aangeboden door Made by Mouses, gingen naar:
1e prijs: Benny Knobben, Nedec
2e prijs: Bas Brink, gast van Het Notarieel
3e prijs: Martijn Verbeek, Flynth
Neary  : Alexander de Boer, GAP Engineering & Project Management

Goed gedaan, van harte gefeliciteerd!

Benieuwd naar het tussenklassement na twee wedstrijden? Klik hier.


29 april 2016: schrijf u nu in voor de B2B wedstrijd op 9 mei
U kunt zich vanaf nu inschrijven voor de tweede B2B wedstrijd van dit seizoen. Deze wedstrijd vindt plaats op maandag 9 mei aanstaande. Meer informatie leest u in de nieuwsbrief die zojuist verscheen. Daarin leest u overigens ook nog een keer over een nieuw en uniek concept van Golfclub Zwolle: het starten van uw eigen Private Label Golfopleiding. Meer weten? U leest de nieuwsbrief hier


11 april 2016: Een en al zon tijdens eerste B2B wedstrijd op 11 april
Mooier weer hadden we ons voor de eerste B2B wedstrijd van het seizoen niet kunnen bedenken. Sponsors meldden zich dan ook massaal aan voor deze wedstrijd en zo zien we het graag! Met 11 flights was de baan lekker vol. Klik hier om het tussenklassement van de B2B competitie na één wedstrijd te bekijken. Hieronder een foto en de namen van de dagwinnaars.

1e prijs: Maarten van de Burgt, Nedec
2e prijs: Eric-Jan Bongers, Spread-IT
3e prijs: Tanja Schröder, KVS Kantoorinrichtingen
Neary  : Lodewijk Nederpel, Made by Mouses

Allemaal van harte gefeliciteerd met jullie prijs!

Op de foto van links naar rechts: Maarten van de Burgt, Lodewijk Nederpel, Tanja Schröder en Bert Faber (collega van tweedeprijswinnaar Eric-Jan Bongers).


3 april 2016: schrijf u nu in voor de B2B wedstrijd op 11 april en/of start uw eigen Private Label Golfopleiding
U kunt zich vanaf nu inschrijven voor de eerste B2B wedstrijd van dit seizoen. Deze wedstrijd vindt plaats op maandag 11 april aanstaande. Meer informatie leest u in de nieuwsbrief die zojuist verscheen. Daarin leest u overigens ook over een nieuw en uniek concept: het starten van uw eigen Private Label Golfopleiding. Meer weten? U leest de nieuwsbrief hier


22 maart 2016: de sponsornieuwsbrief van maart is uit!
Afgelopen donderdag trapten we het sponsorseizoen van 2016 af via de gebruikelijke sponsorgolfdag. En eerlijkheid gebiedt me te zeggen: beter weer dan dit hadden we niet durven wensen! Na afloop hadden de deelnemers dan ook een gezonde kleur op hun gezicht. Wie er met de prijzen naar huis gingen? Dat leest u in deze nieuwsbrief. Bert de Vries, een van onze nieuwe sponsoren, stelt zichzelf en zijn bedrijf BMFconsultancy in deze nieuwsbrief aan u voor.

En we herinneren u nog even aan de data waarop de B2B-competitie dit jaar wordt gespeeld. Heeft u deze maandagmiddagen al in uw agenda gezet? Nee? Alsnog even doen dan! Tot slot in deze nieuwsbrief ook informatie over de greenfeevouchers voor 2016. Voor de sponsors die hier in hun sponsorovereenkomst afspraken over hebben gemaakt, ligt er een envelop met vouchers klaar bij de receptie/shop.


22 februari 2016: Nieuwe datum sponsorgolfdag maart, terugblik B2B wintergolf januari en meer sponsornieuws
Zojuist verscheen de tweede sponsornieuwsbrief van 2016. Hierin leest u meer over het verplaatsen van de sponsorgolfdag in maart: deze vindt nu plaats op donderdag 17 maart aanstaande. Via de link in de nieuwsbrief kunt u zich nu al inschrijven! Heeft u 7 maart 's middags nog een gaatje vrij in uw agenda? Dan bent u van harte welkom bij het bedrijfsbezoek dat wij organiseren bij I-watch in Zwolle. Ook daarover leest u in deze nieuwsbrief meer. Verder blikken we kort terug op de B2B wintergolfwedstrijd van 18 januari jl. en stelt Nedec, een nieuwe sponsor, zich aan u voor. Heeft u de planning van de B2B competitie voor 2016 nog niet in uw agenda gezet? Ook dan moet u deze nieuwsbrief zeker even lezen. Veel leesplezier!


14 januari 2016: uitnodiging bedrijfsbezoek I-watch op 8 februari as.

Naar aanleiding van de rondetafelgesprekken in 2015 organiseert de sponsorcommissie van Golfclub Zwolle bijeenkomsten waarbij sponsors van de club elkaar ook in de wintermaanden kunnen ontmoeten. Op maandagmiddag 8 februari bent u van harte welkom voor een exclusief kijkje achter de schermen bij I-watch in het politiebureau aan de Koggelaan 8 in Zwolle. I-watch verzorgt hier vanuit de Toezichtruimte Noord- en Oost-Nederland 24x7 cameratoezicht in binnensteden, op bedrijventerreinen, winkelgebieden, hotspotlocaties, parkeer- en evenemententerreinen en dergelijke. Meer informatie over dit exclusieve bedrijfsbezoek en hoe u zich hiervoor kunt aanmelden, leest u in deze nieuwsbrief. Er is plek voor maximaal 25 deelnemers, dus meld u snel aan!


11 januari 2016: uitnodiging B2B wintergolf en nieuwsjaarsponsorborrel op maandag 18 januari as.

Namens de sponsorcommissie wensen wij u een gelukkig nieuwjaar. Dat 2016 een jaar mag worden met veel mooie memorabele momenten. Op uw werk, in uw privé leven en natuurlijk ook op de golfbaan. Om het nieuwe jaar feestelijk in te luiden, organiseren we maandag 18 januari een B2B wintergolfwedstrijd met aansluitend een nieuwjaarsborrel voor sponsors. We deze dag samen met onze sponsors 9 holes golfen op onze mooie baan in Zwolle. De wedstrijdvorm is individueel stableford. We vertrekken om 13.45 uur naar de holes en starten om 14.00 uur. Na afloop, naar verwachting vanaf 16.30 uur toosten we graag met u op het nieuwe jaar tijdens een speciale nieuwjaar-sponsorborrel. U bent van harte welkom. Meld u voor de wedstrijd en/of de borrel wel even aan via dit aanmeldformulier, dan weten we dat u komt. Graag tot de maandag de 18e!


10 november 2015: uitnodiging B2B wintergolf op maandag 16 november as.

In de nieuwsbrief van oktober heeft u kunnen lezen dat wij deze winter een aantal winteractiviteiten organiseren. Dit initiatief komt voort uit de rondetafelgesprekken die we dit voorjaar met een aantal sponsors voerden. Tijdens deze gesprekken bleek dat er bij de sponsors ook behoefte was om in de winter bij elkaar te komen. Op maandag 16 november staat de eerste winteractiviteit gepland: graag gaan we deze dag samen 9 holes golfen op onze eigen baan in Zwolle. De wedstrijdvorm is individueel stableford. We starten tussen 14.00 en 14.30 uur. Doet u mee? U kunt zich hier online inschrijven.

Na afloop, naar verwachting tussen 16.30 en 17.00 uur, drinken we in het clubhuis samen nog een drankje. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om mee te doen aan de wedstrijd, dan bent u natuurlijk ook van harte welkom om 16.30 uur om even bij te praten met de overige aanwezige sponsors. Meld u dan wel ook even via bovenstaande link aan, dan weten we dat u komt!

Schrijft u ook de andere data van de B2B winteractiviteiten alvast in uw agenda? Net als de B2B competitie, betreft het hier allemaal maandagen: 7 december 2015 (bedrijfsbezoek), 18 januari 2016 (golfactiviteit), 8 februari 2016 (bedrijfsbezoek). Meer informatie en een uitnodiging voor deze data ontvangt u circa een week voor aanvang.


26 oktober 2015: Terugblik afsluitende golfdag, uitnodiging bijeenkomst Museum De Fundatie en nog veel meer

Dank voor uw bijdrage aan weer een mooi sponsorseizoen! We sloten dit seizoen af met een sponsoruitdag in Veendam, een initiatief dat naar aanleiding van de rondetafelgesprekken van dit voorjaar is ontstaan. Hoewel er in de bus nog wel wat lege plekken waren en er wat ons betreft dus nog wel wat meer sponsors mee hadden gekund, kijken we terug op een geslaagd dagje uit naar Golfclub De Compagnie in Veendam. In de nieuwsbrief van oktober leest u er meer over. 

U bent trouwens op 9 november vanaf 19.00 uur ook van harte welkom bij een exclusieve bijeenkomst voor leden en sponsors van Golfclub Zwolle in Museum De Fundatie in Zwolle. Hoe u zich hiervoor aan kunt melden, leest u in de nieuwsbrief. Net als de einduitslag van de B2B competitie van 2015, een voorstelrondje van Consilium Personalis, een van onze kersverse sponsors en een 'save the date' voor een viertal data voor deze winter. We nodigen u op twee data namelijk uit voor een interessant bedrijfsbezoek en op twee andere data voor een leuke golfactiviteit. Veel leesplezier!


21 september 2015: Uitslag 6e B2B en eindstand B2B 2015

Op 14 september werd de laatste B2B wedstrijd van dit seizoen gespeeld. We sloten de B2B competitie van 2015 af met een bijzondere wedstrijd: cross country. Hiervoor was de baan eenmalig aangepast. De eerste negen holes werden allemaal gespeeld, maar er werd afgeslagen en/of uitgeholed op een andere plek dan de gebruikelijke. De holes 'liepen' deze dag dus totaal anders. Maar daar leed het golfspel niet onder. Er werd over het algemeen goed gespeeld en dus ook goed gescoord. En dat zorgde voor een verrassende wending in het eindklassement!

Winnaars van de dagprijzen
De dagprijzen werden deze laatste B2B wedstrijddag aangeboden door GAP Engineering & Project Management. Gerard en Alexander, wederom hartelijk dank! De dagprijzen gingen naar:
1e prijs: Martijn Verbeek, Flynth (21 stf)
2e prijs: Wim Sloots, MultiCopy Zwolle (20 stf)
3e prijs: Carla Slendebroek, MultiCopy Zwolle (20 stf)
Neary  : Henk Vis, Van Lanschot Bankiers

Op de foto van links naar rechts: Gerard de Boer (namens dagsponsor GAP Engineering & Project Management). Martijn Verbeek (Flynth), Carla Slendebroek en Wim Sloots (MultiCopy Zwolle) en Henk Vis (van Lanschot Bankiers)


De top 3 van het eindklassement
Op 14 september is ook het eindklassement van de B2B competitie van 2015 opgemaakt. Na het uitreiken van de dagprijzen, werden ook de nummers 1 tot en met 3 van het eindklassement in het zonnetje gezet. Door een fout in de telling is op 14 september gecommuniceerd dat KVS Kantoorinrichtingen op de derde plaats in het eindklassement geëindigd was. Dit bleek later onjuist te zijn. De derde plek in het eindklassement behoorde MultiCopy Zwolle toe. Op de foto hierboven staat daarom wel Tanja Schröder namens KVS Kantoorinrichingen en niet Wim Sloots en Carla Slendebroek namens MultiCopy Zwolle. De nummers 1 t/m 3 van het eindklassement zijn:
1e prijs: Flynth
2e prijs: Dusseldorp BMW
3e prijs: MultiCopy Zwolle

Op de foto van links naar rechts: Tanja Schröder (KVS Kantoorinrichtingen), Martijn Verbeek en Rene Velthuis (Flynth), Ad Janse en Jelle van Buuren (Dusseldorp BMW).

Benieuwd naar het totale eindklassement? Bekijk het hier.


6 september 2015: schrijf u in voor de laatste B2B van dit seizoen (14 september) en de sponsorgolfdag (8 oktober)
Hoewel de vakanties al weer een tijdje achter de rug zijn en de meeste sponsors al weer 'terug op het honk' zijn, hebben we de afgelopen weken nog lekker kunnen genieten van goed golfweer. Op maandag 14 september spelen we alweer de zesde en laatste B2B wedstrijd van dit seizoen. En op 8 oktober sluiten we het seizoen af met de jaarlijkse sponsorgolfdag. Kunnen we op uw deelname rekenen? In deze nieuwsbrief leest u meer over beide wedstrijden en hoe u zich in kunt schrijven. Graag tot ziens op 14 september en 8 oktober!


10 augustus 2015 - Broeierig warm tijdens 5e B2B wedstrijd

Het was zweten tijdens de B2B van vandaag. Het zag er niet uit alsof het warm was, maar dat was het zeker. Na negen holes kwamen de deelnemers dan ook met rode hoofden en zweetdruppels binnen. De een werd geënthousiasmeerd door het weer, voor de ander was het te warm. De scores liepen dan ook erg uiteen.

De dagprijzen werden deze dag aangeboden door Flynth. Henk, Martin en René, langs deze weg nogmaals hartelijk dank! De dagprijzen gingen naar:
1e prijs: Tanja Schröder, KVS Kantoorinrichtingen (17 stf)
2e prijs: Rik Verboom, Securitas (17 stf)
3e prijs: Wim Sloots, MultiCopy Zwolle (17 stf)
Terras-chip: Alexander de Boer, GAP Engineering en Project Management

Benieuwd wat de scores van de vijfde B2B-wedstrijd betekenen voor het nieuwe tussenklassement? Bekijk het hier. Graag tot ziens op 14 september als we de laatste B2B-wedstrijd van dit seizoen spelen. Aan het eind van deze dag worden niet alleen de dagprijzen uitgereikt, ook de nummers 1, 2 en 3 van het eindklassement ontvangen deze dag hun prijs. Komt allen!

Op de foto van links naar rechts:
Wim Sloots (MultiCopy Zwolle), Alexander de Boer (GAP Engineering en Project Management), Tanja Schröder (KVS Kantoorinrichtingen) en Rik Verboom (Securitas). 


3 augustus 2015 - Speelt u ook mee met de B2B op 10 augustus?

Hoewel de vakanties in volle gang zijn, gaat de B2B competitie net als vorig jaar gewoon door. De eerstvolgende B2B competitiewedstrijd staat gepland op maandag 10 augustus. U bent van harte welkom! Via de link verderop in deze nieuwsbrief kunt u zich online inschrijven. Speelt u 10 augustus mee? Dan zien wij u graag om uiterlijk 16.30 uur op de club. Tussen 16.30 en 16.45 uur maken we de flight-indeling bekend om vervolgens om 16.45 uur naar de holes te vertrekken. Om 17.00 uur start de 9 holes stableford wedstrijd met 3/4 handicapverrekening. De dagprijzen van 10 augustus worden aangeboden door Flynth.


16 juli 2015 - Mooie opkomst  bij 4e B2B-wedstrijd

Ondanks de vakantieperiode deden er 38 deelnemers mee aan de vierde B2B-wedstrijd van dit seizoen. Een mooie opkomst. Een teken dat de B2B-competitie inspeelt op de behoefte bij onze sponsors om het nuttige (netwerken) te combineren met het aangename (golfen). De dagprijzen werden deze dag aangeboden door Frans van Dijk van Schildersbedrijf van Dijk. Frans, hartelijk dank daarvoor.

De dagprijzen gingen naar:
1e prijs: Bert van der Kolk, Benthem Gratama (18 stf)
2e prijs: Pim van Doorn, gast Bévédé (18 stf)
3e prijs: Tanja Schröder, KVS Kantoorinrichtingen (15 stf)
Terras-chip: Henk Klein Douwel, Flynth

Benieuwd wat de scores van de vierde B2B-wedstrijd betekenen voor het nieuwe tussenklassement? Bekijk het hier. Graag tot ziens op 10 augustus als we de vijfde – de een na laatste B2B-wedstrijd van dit seizoen – spelen! 


8 juni 2015 - Volle bak bij 3e B2B wedstrijd

Elke keer doen er weer nieuwe sponsors mee met de B2B competitie. Dat snappen wij wel, want de B2B competitie is een mooie manier om het prettige met het aangename te combineren. Sportief bezig zijn en netwerken gaat op de golfbaan immers prima samen! Met een lekker zonnetje, maar toch wel een koude wind, is er goed gescoord. De prijzen werden aangeboden door GAP Engineering en Projectmanagement: Gerard en Alexander, hartelijk dank hiervoor!

De dagprijzen werden gewonnen door:

1e prijs: Alexander de Boer, GAP Engineering en Project Management (18stf)
2e prijs: Erik Jan Brongers, Spread-IT (18stf)
3e prijs: Martin Boschman, Flynth (17 stf)
De terras-chip werd gewonnen door Frans van Dijk van Van Dijk Schildersbedrijf.

Op de foto van links naar rechts:
René Velthuis (Flynth), Erik Jan Brongers (Spread-IT), Frans van Dijk (Van Dijk Schildersbedrijf) en Alexander de Boer (GAP Engineering en Project Management).

Benieuwd naar de nieuwe stand in het tussenklassement? Bekijk het hier.


31 mei 2015 - Inschrijving B2B wedstrijd op 8 juni nu geopend
De inschrijving voor de B2B wedstrijd op 8 juni is geopend. Via de link in deze nieuwsbrief kunt u zich aanmelden voor de derde B2B wedstrijd van dit jaar. Graag tot maandag 8 juni!


26 mei 2015 - Reguliere editie sponsornieuwsbrief met o.a. info over holesponsoring
Vandaag verscheen weer een reguliere editie van de sponsornieuwsbrief van Golfclub Zwolle. In deze editie stelt Walter Jansen, de nieuwe voorzitter van de sponsorcommissie, zich kort aan u voor. Dat doen ook Bram de Munnik en Joost Morsink (nieuwe relatiebeheerders van de sponsorcommissie) en twee sponsoren: Serta NL en Salverda.

Ook leest u in deze nieuwsbrief een terugblik op de rondetafelgesprekken die wij in maart organiseerden én over de mogelijkheden om een hole te sponsoren. U kunt de nieuwsbrief hier lezen. Veel leesplezier!


11 mei 2015 - Mooi weer tijdens 2e B2B wedstrijd

Voortreffelijk golfweer en dus een mooie opkomst bij de 2e B2B wedstrijd van dit seizoen. Spelen in een shirtje met korte mouw en hier en daar een paar blote benen. En na afloop lekker buiten napraten op het terras. Van dit soort mooie zomerse dagen hopen we er dit jaar nog veel te mogen beleven!

De dagprijzen, aangeboden door Alferink-van Schieveen, gingen naar:
1e prijs: Robert Holtkamp (Holtkamp Projectontwikkeling), 17 stf
2e prijs: Dick Timmerman (Het Notarieel, 17 stf
3e prijs: Tanja Schröder (KVS Kantoorinrichtingen), 15 stf
De terras-chip werd gewonnen door Gerard de Boer (GAP Engineering en Project Management).

Op de foto van links naar rechts:
Dick Timmerman (Het Notarieel), Tanja Schröder (KVS Kantoorinrichtingen) en Robert Holtkamp (Holtkamp Project-ontwikkeling). Gerard de Boer (GAP Engineering en Project Management) ontbreekt op de foto.

Benieuwd wat de score van de tweede wedstrijddag betekent voor het tussenklassement? Bekijk hier voor het tussenklassement na twee wedstrijden.

De volgende B2B wedstrijd wordt gespeeld op 8 juni. Graag tot dan!


1 mei 2015 - Schrijf u nu in voor de B2B wedstrijd op 11 mei en maak kennis met FlingGolf

Maandag 11 mei spelen we de tweede B2B competitiewedstrijd van dit seizoen. Op hole 12 introduceren wij deze dag FlingGolf graag bij u. Deze hole speelt u zelf op de FlingGolf manier. Benieuwd wat dat is? Bekijk deze video.

Als u 11 mei meespeelt, dan zien wij u graag om uiterlijk 16.30 uur op de club. Tussen 16.30 en 16.45 uur maken we de flightindeling bekend om vervolgens om 16.45 uur naar de holes te vertrekken. Om 17.00 uur start het gunshot van de 9 holes stableford wedstrijd met 3/4 handicapverrekening. Deze keer starten we op hole 10. Meer informatie en de link naar het digitale inschrijfformulier leest u in deze nieuwsbrief. Graag tot 11 mei!


13 april 2015 - Uitslag eerste B2B wedstrijd van 13 april 2015

Vandaag speelden we de eerste B2B wedstrijd van het seizoen. Door het goede weer van de afgelopen dagen had menigeen geoefend. En dat te zien in de scores. Er werd overwegend goed gespeeld. Zowel de terras-chip als de eerste, tweede en derde prijs werd aangeboden door KZ. Willem en Pieter. hartelijk dank daarvoor!

De winnaars van de dagprijzen:
1e prijs: Martin Boschman (Flynth), 17 stf
2e prijs: Pim van Doorn (namens Bévédé), 17 stf
3e prijs: Harry Hollegien (PwC), 17 stf
Terraschip: Willem Frijlink (KZ)

Klik hier voor het tussenklassement na de eerste wedstrijddag.

 Op de foto van links naar rechts:
 Pim van Doorn (gast van Bévédé)
 Harry Hollegien (PwC)
 Martin Boschman (Flynth)
 Willem Frijlink (KZ)

 Graag tot ziens op de volgende B2B wedstrijd op 11 mei as!6 april 2015 - U kunt zich vanaf nu inschrijven voor de B2B wedstrijd op 13 april as.

De sponsornieuwsbrief van april is verschenen. Via deze nieuwsbrief kunt u zich aanmelden voor de eerste B2B wedstrijd van dit jaar. Deze wedstrijd wordt gespeeld op maandag 13 april aanstaande. Komt u ook? U kunt zich via de link in deze nieuwsbrief aanmelden.


20 maart 2015 - Geslaagde en gezellige sponsorgolfdag

De nieuwe golfseizoen hebben we gisteren samen met onze sponsors geopend. Traditioneel doen we dat via het organiseren van een sponsorgolfdag. Het weer was boven verwachting goed. Zonnig en geen wind. Perfect golfweer dus. De baancatering, aangeboden door Het Notarieel en KVS Kantoorinrichting, maakte het plaatje compleet. Dank Tom en Dick dat jullie dit deel letterlijk en figuurlijk voor jullie rekening wilden nemen.

In totaal deden er 44 deelnemers mee aan de 18-holes wedstrijd. De volgende mensen gingen aan het eind van de dag met de prijzen naar huis:
1e prijs: Wim Sloots (MultiCopy Zwolle), 36 stf
2e prijs: Arno Appelhof (Serta Nederland), 35 stf
3e prijs: Pim van Doorn (namens Bévédé), 33 stf
Longest drive heren: Bart de Vries (Mooirivier)
Longest drive dames: Martine van der Griendt (namens Het Notarieel)
Neary: Friso Ypma (Benthem Gratama Advocaten)

De prijzen werden aangeboden door Fysiostad, Schuttelaar Delicatessen & Wijnen en Brasserie Le Petit. Bert, Ernst en John hartelijk dank!
Op maandag 13 april trappen we de B2B competitie van 2015 af. Wij hopen van harte dat u hierbij aanwezig kunt zijn. Graag tot dan!

De prijswinnaars van links naar rechts: Wim Sloots, Bart de Vries, Friso Ypma, Martine van der Griendt, Pim van Doorn en Arno Appelhof.
19 februari 2015 - Uitnodiging sponsorgolfdag en reservering data B2B

Op 19 maart trappen we graag samen met alle sponsors het sponsorgolfseizoen af door middel van een gezamenlijke wedstrijd over 18 holes. Bent u er bij? Na afloop van de wedstrijd eten we een hapje. U bent deze dag onze gast! Meer weten over het programma van deze sponsorsgolfdag en/of de data van de B2B competitie in 2015? U leest het in deze eerste nieuwsbrief van 2015.


22 december 2014 - Bedankt voor weer een mooi golfjaar

Het jaar 2014 loopt op zijn eind. Tijd voor een korte terugblik en een update van het sponsorfront. U leest het in de laatste sponsornieuwsbrief van 2014. Veel leesplezier en graag tot ziens op onze baan in 2015! 


10 oktober 2014 - Geslaagde sponsorgolfdag

In een poloshirt meespelen op de afsluitende sponsorgolfdag. Wie had dat aan het begin van de week gedacht? Heerlijk. En wat was het gezellig! Dank aan alle sponsors die meededen en natuurlijk aan alle sponsors die onze club ondersteunen maar deze dag niet aanwezig konden zijn. Mede dankzij jullie kunnen leden, greenfeespelers en bedrijven spelen op een mooie, uitdagende baan die er het hele jaar door goed bij ligt.

Het was niet alleen erg gezellig. Er werd ook nog eens goed gespeeld. De prijzen gingen naar:
1e prijs: Michael Cosman (MKB-Office), 30 stf
2e prijs: Marc Simonis (Specsavers), 28 stf
Longest drive heren: Arno Appelhof (gastspeler Thereca)
Longest drive dames: Corneline van Staveren (Benthem Gratama)
Neary: Pim van Doorn (gastspeler Tamek GROEP)

Iedereen nogmaals dank en graag tot volgend jaar!


18 september 2014 - Uitnodiging sponsorgolfdag 9 oktober as.

De B2B competitie van 2014 zit er op. Van Lanschot Bankiers handhaafde zich op de eerste plaats van het eindklassement. Zij gingen afgelopen maandag aan het eind van de dag dus met de wisselbeker naar huis. In de nieuwsbrief van 18 september leest u hierover meer. 

In deze nieuwsbrief zit ook de link waarmee u zich in kunt schrijven voor de afsluitende sponsorgolfdag op 9 oktober aanstaande. We spelen die middag een wedstrijd over 18 holes. Doet u daar ook aan mee? Uw aanwezigheid stellen wij erg op prijs. Graag tot ziens op 9 oktober. De nieuwsbrief van 18 september leest u hier.


15 september 2014 - B2B competitie afgerond, winnaars bekend

Vandaag hebben we de B2B competitie van 2014 afgerond. Getuige de opkomst wilden zoveel mogelijk sponsors op deze laatste wedstrijddag nog een gooi doen naar een hoge positie in het eindklassement. De dagprijzen voor de nummers 1 t/m 3 werden aangeboden door Het Notarieel. Dick, langs deze weg nogmaals hartelijk dank.

De dagprijzen gingen naar:
1e prijs: Ad Janse, Dusseldorp BMW (20 sf)
2e prijs: Gerrie Frühling, Kuipers Klein Beernink (20 sf)
3e prijs: Richard Kroneman, Alferink van Schieveen (18 sf)

De prijs voor de neary wordt conform traditie aangeboden door degene die de laatste keer de neary won, in dit geval Flynth. René, Henk en Martijn, ook jullie hartelijk dank! De neary werd ex equo gewonnen door Rick te Velde (Alferink van Schieveen) en Pieter Krijne (KZ).
Op de foto de winnaars van de dagprijzen, van links naar rechts:
Richard Kroneman, Gerrie Frúhling, Ad Janse, Pieter Krijne en Rick te Velde.


Nadat alle scores nog een keer goed waren nageteld, werden ook de winnaars van het eindklassement bekend gemaakt. 

De top 3 van het eindklassement:
1e prijs: Van Lanschot Bankiers
2e prijs: Dusseldorp BMW
3e prijs: Klein Beernink Kuipers

Het totale eindklassement leest u hier.

Op de foto van links naar rechts de nummers 1 t/m 3 van het eindklassement: Gerrie en Frans Frühling (Kuipers Klein Beernink), Ad Janse (Dusseldorp BMW), Tanja Schröder (mental coach van Marco Harleman) en Marco Harleman (Van Lanschot Bankiers) en Jelle van Buuren (Dusseldorp BMW).08 september 2014 - laatste B2B wedstrijd 2014 op 15 september en sponsorgolfdag op 9 oktober as.

Nazomerweer. Daar hebben we de afgelopen dagen van genoten. En hopelijk houdt het nog wat langer aan. Het zou mooi zijn als we ook op de afsluitende B2B wedstrijd op 15 september aanstaande kunnen golfen in de warmte van de nazomerzon. Het zou natuurlijk helemaal fantastisch zijn als we ook op de afsluitende sponsorgolfdag op 9 oktober mooi weer hebben. Als het goed is heeft u deze datum eerder dit jaar al in de agenda gezet. Staat hij er toch niet in? Blok uw agenda dan alsnog vanaf pak hem beet 11.30 uur. Om 12.30 uur starten we die dag namelijk met een 18 holes wedstrijd die 's avonds wordt afgesloten met een gezamenlijke maaltijd. 

In deze nieuwsbrief leest u meer over beide wedstrijden. U kunt zich vanaf nu inschrijven voor de laatste B2B wedstrijd. In de nieuwsbrief van later deze maand volgt een link naar de online inschrijfmodule van de sponsorgolfdag op 9 oktober. 


18 augustus 2014 - Herfstweer tijdens vijfde B2B wedstrijd

Veel regen. Een behoorlijke wind. Zo nu en dan een voorzichtig zonnetje. Kortom: herfstweer. Niet echt het meest leuke weer om golf te spelen. Toch liet een groot aantal sponsors zich niet kennen. Gehuld in regenkleding en met paraplu's trotseerden zij het slechte weer. Chapeau! De 1e t/m 3e prijs werden aangeboden door Alewijnse. Juri en Andrej: bedankt. MKB-Office, winnaar van de vorige terras-chip, sponsorde deze keer de neary. Michael & Michael: ook jullie bedankt!

De dagprijzen gingen naar:
1e prijs: Richard Eenschoten, Ricoh Document Center Noordoost (16 sf)
2e prijs: Robin Veen, Thereca (16 sf)
3e prijs: Roel de Vries, gast van GAP Engineering & Project Management (16 sf)
neary :  Martin Boschman, Flynth

Het tussenklassement wordt nu aangevoerd door Van Lanschot Bankiers. Benieuwd naar het totale overzicht van de tussenstand na vijf wedstrijden? Klik hier!

De volgende en tevens laatste B2B wedstrijd van dit seizoen wordt gespeeld op maandag 15 september. Die avond maken we na afloop van de wedstrijd ook de winnaar van het eindklassement bekend. Graag tot dan!


6 augustus 2014 - De vijfde B2B wedstrijd staat al weer voor de deur

Wat hebben we geboft met het weer deze zomer. Velen van u hebben we de afgelopen weken dan ook regelmatig op onze baan zien spelen. Hopelijk krijgt de zomer nog een opleving zodat we volgende week maandag ook nog met een lekker temperatuurtje kunnen golfen tijdens de vijfde wedstrijd van de B2B competitie. En natuurlijk mag het ook daarna nog mooi blijven. Want wat is er nu lekkerder dan het vakantiegevoel nog een beetje vasthouden tijdens een golfronde in de zon? 

Maandag 18 augustus spelen we de vijfde wedstrijd van de B2B competitie van 2014. Wij zien u graag die dag om uiterlijk 16.30 uur op de club. Tussen 16.30 en 16.45 uur maken we de flightindeling bekend om vervolgens om 16.45 uur naar de holes te vertrekken. We starten deze keer op hole 1 tot en met 9. MKB-Office sponsort de terras-chip. De overige dagprijzen worden aangeboden door Alewijnse.
Na vier B2B wedstrijden voeren Flynth, GAP Engineering & Project Management en Van Lanschot Bankiers het tussenklassement aan. Maar er zijn nog twee wedstrijden te spelen en dus kan er nog van alles gebeuren in het klassement... 

De nieuwsbrief leest met de mogelijkheid om online in te schrijven voor de wedstrijd van 18 augustus aanstaande leest u hier.

Graag tot volgende week maandag! 


6 augustus 2014 - Gezellig clubje sponsoren op vierde B2B wedstrijd

Sommige bedrijven draaien de hele zomerperiode door. Net als Golfclub Zwolle. Daarom hebben we er voor gekozen om de B2B competitie voor sponsoren ook gewoon door te laten lopen in de zomermaanden. Wie kan, die komt. Omdat de beste drie wedstrijduitslagen per sponsor meetellen voor het eindklassement, kunnen sponsors best een keertje missen. Met een gezellige club van 26 sponsors werd er op 21 juli gestreden om de dagprijzen aangeboden door Van Lanschot Bankiers. Marc, Marco en natuurlijk ook Henk: hartelijk dank voor de mooie prijzen!

De dagprijzen gingen naar: 
1e prijs: Gerard de Boer, GAP Engineering & Project Management (15 sf)
2e prijs: Eveline Kerster, gast van KVS Kantoorinrichtingen (15 sf)
3e prijs: Dick Timmerman, Het Notarieel (12 sf)
neary   : Michael Cosman, MKB-Office

Benieuwd naar de tussenstand na vier wedstrijden? Klik hier! De volgende B2B wedstrijd wordt gespeeld op maandag 18 augustus. Graag tot dan!


10 juli 2014 - In juli gaat B2B competitie gewoon door: schrijf u nu in!

De vakantieperiode is aangebroken. Sommigen van u zijn al op vakantie geweest, anderen gaan nog of blijven lekker in eigen land. Als u op 21 juli nog gewoon in de omgeving van Zwolle bent, dan zien wij u graag bij de vierde wedstrijd van de B2B-competitie van Golfclub Zwolle. Want net als vorig jaar spelen we tijdens de zomerperiode gewoon door. Na drie wedstrijden staan Flynth, Van Lanschot Bankiers en Klein Beernink Kuipers Kantoorspecialisten in de top 3 van het tussenklassement. Maar met nog drie wedstrijden voor de boeg kan er nog van alles gebeuren...

Wij zien u graag maandag de 21e om uiterlijk 16.30 uur op de club. Tussen 16.30 en 16.45 uur maken we de flightindeling bekend om vervolgens om 16.45 uur naar de holes te vertrekken. We starten deze keer op hole 10 tot en met 18. Klik hier om de nieuwsbrief over deze wedstrijd te lezen, inclusief de link om u online aan te melden.


16 juni 2014 - Enorm goede scores op derde B2B wedstrijd

Vandaag speelden we de derde wedstrijd van de B2B competitie van dit golfseizoen. De opkomst lager was dan verwacht, maar er werd door een aantal sponsors enorm goed gespeeld. En dat resulteert in de nodige wijzigingen in het tussenklassement. De dagprijzen werden aangeboden door PWC. Marcel en Harry, langs deze weg nogmaals bedankt voor het beschikbaar stellen van deze prijzen!

De dagprijzen gingen naar:
1e prijs: Martijn Verbeek, Flynth (19 sf)
2e prijs: Henk Vis, Van Lanschot Bankiers (19 sf)
neary   : Arno Appelhof, Ricoh Document Center
             Noordoost

Op de foto van links naar rechts:
Henk Vis, Martijn Verbeek en Arno Appelhof

Zoals gezegd, wijzigt er door de goede scores van een aantal sponsors het een en ander in de top van het tussenklassement. Klik hier voor de tussenstand na drie wedstrijden in 2014.

We spelen in de vakantieperiode gewoon door. Daarom: Graag tot de volgende wedstrijd op 21 juli!


19 mei 2014 - Veel animo voor 2e B2B wedstrijd

Vandaag organiseerden we de tweede wedstrijd van de B2B competitie van dit golfseizoen. Hoewel er vooraf afspraken met golfclub De Koepel uit Wierden waren gemaakt, kreeg de businessclub in Wierden onvoldoende deelnemers op de been om deel te nemen aan de uitwisselingswedstrijd. Dat heeft de pret echter niet gedrukt: namens 21 van onze sponsors deden er 37 deelnemers mee aan de wedstrijd. De prijzen werden aangeboden door W2 (Walter Jansen en Willem van Dijk) en Rabobank IJsseldelta. Machiel en collega's, langs deze weg alsnog bedankt voor de mooie prijzen namens de Rabobank.

Dagwinnaars mei 2014De dagprijzen gingen naar:
1e prijs: Roel de Vries, GAP Engineering & Project Management (20 sf)
2e prijs: Tanja Schröder, KVS Kantoorinrichtingen (18 sf)
3e prijs: Dick Timmerman, Het Notarieel (16 sf)
neary   : Richard Eenschoten, Ricoh Document Center Noordoost

Op de foto van links naar rechts:
Robin Veen (Thereca, viel volgens het wedstrijdreglement met eveneens 16 stablefordpunten net buiten de prijzen), Dick Timmerman, Tanja Schröder en Roel de Vries. Richard Eenschoten, winnaar van de neary - in dit geval de terras-chip - staat niet op de foto.

Klik hier voor de tussenstand na twee wedstrijden in 2014. Graag tot de volgende wedstrijd op 16 juni!


7 mei 2014 - schrijf u nu in voor de B2B wedstrijd op 19 mei met gasten van businessclub De Koepel uit Wierden 

Op maandag 19 mei organiseert Golfclub Zwolle voor haar sponsors en voor businessclubleden van Golfclub De Koepel uit Wierden een speciale B2B wedstrijd op de baan van Golfclub Zwolle. Met deze wedstrijd over negen holes willen wij u in de gelegenheid stellen uw zakelijke netwerk ook buiten uw eigen, vertrouwde golfclub uit te breiden. 

De inzet? Een wisseltrofee voor de best golfende businessclub over twee wedstrijden. De tweede wedstrijd vindt plaats in Wierden op 29 september 2014. De beste tien scores per businessclub bepalen of de wisseltrofee daarna in Zwolle een mooi plekje krijgt of meegaat naar Wierden.

Meer weten over deze wedstrijd en hoe u zich hiervoor aan kunt melden? U leest het in de nieuwsbrief van mei 2014.


28 april 2014 - spits van de B2B competitie is afgebeten

De B2B competitie is vandaag van start gegaan. Aan de eerste wedstrijd van dit seizoen deden 32 spelers mee namens 18 sponsors. Hoewel de weersverwachtingen niet echt geweldig waren, was het heerlijk golfweer. De trui kon zelfs uit! De dagprijzen werden aangeboden door een van onze nieuwe sponsors, te weten MKB Office. Dank Michel Cosman en collega's!

De dagprijzen gingen naar:Dagwinnaars april 2014

1e prijs: Alexander de Boer, GAP Engineering & Project Management (19 sf)
2e prijs: Rogier Dézentjé, Mooirivier (17 sf)
3e prijs: Bart de Vries, Mooirivier (17 sf)
neary  : Ron Guijt, Kuipers Klein Beernink Kantoorspecialisten Zwolle


Op de foto van links naar rechts:

Bart de Vries, Alexander de Boer, Rogier Dézentjé en Ron Guijt.

Klik hier voor de tussenstand na één wedstrijd in 2014.


17 april 2014 - inschrijving B2B wedstrijd maandag 28 april is geopend

Op maandag 28 april aanstaande start de B2B competitie. U kunt zich vanaf nu weer online inschrijven. Meer informatie leest u in deze sponsornieuwsbrief.


26 maart 2014 - Sponsornieuwsbrief met o.a. gratis activiteit op secretaressedag 17 april as.

Op 17 april, landelijke secretaressedag, organiseren wij voor de tweede keer een sportieve bijeenkomst voor secretaresses, personal assistants en management assistenten. Voor u een mooie gelegenheid om uw secretaresse, personal assistant of management assistent te laten zien en ervaren waarom u sponsor bent van Golfclub Zwolle en waarom u onze club en de golfsport een warm hart toedraagt. En natuurlijk een mooi gebaar om deze persoon op een verrassende manier te bedanken voor de inzet voor uw bedrijf. Deelname is gratis, maar er is slechts plaats voor 36 deelnemers. Wacht daarom niet te snel met aanmelden want vol = vol! Hoe u de deelnemer(s) namens uw bedrijf kunt aanmelden, leest u - net als een korte terugblik op de sponsorgolfdag van vorige week en een vooruitblik op de B2B competitie - in deze sponsornieuwsbrief. Veel leesplezier!


21 maart 2014 - Zomers weer tijdens eerste sponsorgolfdag

Gisteren trapten we het sponsorseizoen af met een sponsorgolfdag waar alle sponsors van onze club voor uitgenodigd waren. En wat hebben we geboft met het weer: met een heerlijk warm zonnetje en een temperatuur van rond de 20 graden was het goed toeven op de golfbaan. Circa 50 deelnemers deden mee aan de wedstrijd. De borrel na afloop dronken we met zijn allen op het terras. Aansluitend verzorgde Rick van Asperen een inspirerend betoog over egostrippen. Zijn verhaal, voorbeelden en de interactie met de aanwezigen zorgde voor de nodige hilariteit. Tegelijkertijd gaf Rick de aanwezige sponsors nieuwe inzichten over hoe ons brein ervaringen uit het verleden, zonder dat we ons daarvan bewust zijn, projecteert op gedachten en besluiten van nu. De avond werd afgesloten met een Italiaans buffet, verzorgd door Le Petit.

WinnaarsDe prijzen gingen naar:
Winnaar van de wedstrijd: Ente Bosma (sr), Koops Bedden
Longest drive heren: Ente Bosma (sr), Koops Bedden
Longest drive dames: Simone van de Giessen, Marine Insurance
Neary: Ente Bosma (sr), Koops Bedden


16 maart 2014 - Sponsornieuwsbrief maart is uit met o.a. actie 'Starten met golf'

De sponsornieuwsbrief van maart is uit. Hierin leest u onder andere over de actie 'Starten met golf': een actie waarbij mensen die geïnteresseerd zijn in golf op een goedkope en laagdrempelige manier kunnen kennismaken met de golfsport en onze club. Ook leest u in deze editie over de nieuwe sponsormogelijkheden waarvan de driving range sponsoring van Dusseldorp BMW en de holesponsoring van Kuipers Klein Beernink Kantoorspecialisten Zwolle, MKB Office en Rabobank IJsseldelta een mooi voorbeeld zijn. En hoewel de eerste sponsorgolfdag aanstaande donderdag plaatsvindt, leest u ook alvast wanneer de tweede en afsluitende sponsorgolfdag van dit seizoen gepland staat. Kortom: genoeg te lezen. U leest deze sponsornieuwsbrief hier.


20 februari 2014 - Sponsornieuwsbrief met uitnodiging sposnorgolfdag 20 maart

Vandaag is er een sponsornieuwsbrief naar de contactpersonen bij onze sponsoren gestuurd. In deze nieuwsbrief nodigen wij alle sponsors van Golfclub Zwolle uit om per sponsor met 2 personen aanwezig te zijn op de sponsorgolfdag van 20 maart aanstaande. We hebben gekozen om het sponsorseizoen dit jaar anders als anders af te trappen. Dat doen we met een 9-holes golfwedstrijd met aansluitend een interessante spreker en een goed verzorgde maaltijd door Le Petit. Wij hopen dat er zo veel mogelijk sponsors komen. U kunt zich inschrijven via het online aanmeldformulier in de nieuwsbrief. U lees deze sponsornieuwsbrief hier.


30 oktober 2013 - Sponsornieuwsbrief met o.a. business openingsavond Dusseldorp BMW

Op de valreep van oktober nog even een nieuwsbrief van de sponsorcommissie. In deze editie blikken we kort nog even terug op de afsluitende sponsorgolfdag van 17 oktober 2013. Verder in deze nieuwsbrief een uitnodiging voor een business openingsavond van Dusseldorp BMW in Zwolle, een van onze sponsoren. Een van de sprekers deze avond is BMW coureur en succesvol internetondernemer Tom Coronel. U kunt zich aanmelden via de link in de nieuwsbrief.


18 oktober 2013 - Mooie afsluitende sponsorgolfdag

Met 32 sponsors en 67 deelnemers hebben we donderdag 17 oktober het sponsorseizoen afgesloten met een zeer geslaagde sponsorgolfdag. Een harde wind, een verdwaald spettertje regen: de deelnemers lieten zich niet uit het veld slaan. In tegendeel, sommige deelnemers kregen vleugels en dat leverde van tijd tot tijd hoogstaand golfspel op. Want zeg nou zelf: met een harde wind tegen op een lastig gestoken (neary) hole 17 de bal gewoon binnen een meter van de hole neerleggen, dat is toch best knap?

Voorafgaand aan de prijsuitreiking stonden de aanwezigen samen even stil bij het feit dat Essent na 11 jaar stopt als hoofdsponsor van onze club. Mede dankzij hun ondersteuning is onze club in allerlei opzichten gegroeid. Daarvoor ontving Essent van alle aanwezigen een luid applaus. Dat applaus klonk opnieuw toen bekend gemaakt werd dat Dusseldorp BMW vanaf 1 januari 2014 de driving range gaat sponsoren. Vanaf die datum zal de driving range dan ook de naam van Dusseldorp BMW gaan dragen.

De prijzen werden aangeboden door Dusseldorp BMW, MultiCopyZwolle, Brasserie Le Petit, Kuipers Klein Beernink Kantoorspecialisten, Le Petit en Golf Exchange. Hartelijk dank daarvoor. De 1e prijs, een verrassingspakket van MultiCopy Zwolle en een weekend in een cabrio van Dusseldorp BMW rijden, werd voor het 2e jaar gewonnen door Pim van Doorn.

Op de foto alle prijswinnaars, bovenste rij van links naar rechts: Leo Driebergen namens Mondial Foods (poedelprijs), Tanja Schröder namens KVS Kantoorinrichting (longest drive dames), Marc Simonis namens Specsavers (2e prijs), Daniël Vels namens Specsavers (4e prijs). Robert Holtkamp namens Holtkamp Projectontwikkeling (3e prijs), Arno Appelhof namens Thereca (5e prijs). Beneden: Pim van Doorn namens Edwin van Vilsteren Makelaardij (1e prijs + neary) en Rob de Jong namens SMG Groep (longest drive heren).


9 oktober 2013 - De sponsorbrief van oktober is uit

Op donderdag 17 oktober sluiten we het sponsorseizoen af met een sponsorgolfdag. Op de sponsorgolfdag in maart sleepten Pim van Doorn en Edwin van Vilsteren de eerste prijs in de wacht: een weekend de beschikking over een mooie BMW cabrio van Dusseldorp BMW in Zwolle.

Met deze cabrio deden de beide heren onlangs mee aan een rally. Een bijzondere ervaring, zo blijkt uit het verslag dat u in deze nieuwsbrief kunt lezen. In deze editie blikken wij ook nog even terug op de in september afgesloten B2B competitie en stelt BéVéDé Automatisering, een nieuwe sponsor, zich kort aan u voor. U kunt de volledige nieuwsbrief hier lezen. 


16 september 2013 - Verrassende winnaar van B2B competitie

Aan de laatste B2B wedstrijd deden 19 sponsors met in totaal 37 deelnemers. Gerrie Frühling van Kuipers Klein Beernink Zwolle Kantoorspecialisten sleepte op deze laatste wedstrijddag niet alleen de dagprijs binnen, ze zorgde er ook voor dat Kuipers Klein Beernink Zwolle Kantoorspecialisten door schoot naar de eerste plaats in het eindklassement van 2013

De dagprijzen, gesponsord door Ruud Groen namens Altersum, gingen naar:
1e prijs: Gerrie Frühling, Kuipers Klein Beernink Zwolle Kantoorspecialisten (34p)
2e prijs: Ad Janse, Dusseldorp Zwolle (38p)
3e prijs: Erny Veldt van Ricoh Document Center Noordoost (38p)
neary  : Eric Grotens, Tamek GROEP Accountants en Belastingadviseurs
Op de foto van links naar rechts: Erik Grotens, Erny Veldt, Gerrie Frühling en Ad Janse

De winnaars van het eindklassement van 2013:
1e prijs: Kuipers Klein Beernink Zwolle Kantoorspecialisten
gedeelde 2e prijs: Tamek GROEP Accountants en Belastingadviseurs, en Ricoh Document Center Noordoost

Op de foto van links naar rechts: 

Eric Grotens (Tamek GROEP Accountants en Belastingadviseurs), Gerrie en Frans Frühling (Kuipers Klein Beernink Zwolle Kantoorspecialisten), Erny Veldt (Ricoh Document Center Noordoost), Bianca Boogerd (Tamek GROEP Accountants en Belastingadviseurs) en Richard Eenschoten (Ricoh Document Center Noordoost)


9 september 2013 - nieuwsbrief september is uit

De eerste paar dagen van september hebben we nog kunnen genieten van heerlijk nazomerweer. We gaan ervan uit dat de weergoden ons ook op de afsluitende B2B wedstrijd op maandag 16 september aanstaande goed gezind zijn. In de nieuwsbrief van september leest u hoe u zich voor deze wedstrijd aan kunt melden. In deze nieuwsbrief stelt Altersum zich als nieuwe sponsor aan u voor. En sinds kort hebben we ook een nieuw lid in de sponsorcommissie die zich primair met het binnenhalen van nieuwe sponsors bezig gaat houden: Dianco de Vries. Ook hij stelt zich in deze nieuwsbrief kort aan u voor. 


22 augustus 2013 - 5e B2B zorgt voor verrassende wending in tussenklassement

Het blijft leuk om te merken dat de B2B competitie zo goed aanslaat. Afgelopen maandag deden er 42 deelnemers mee. Er werd overwegend goed gespeeld en dat zorgde voor een aantal interessante wijzigingen in het tussenklassement. Bij de volgende (tevens laatste) wedstrijd gaat het er om spannen! Nog niemand is verzekerd van een plek in de top 3.

De dagprijzen, gesponsord door Securitas - dank je wel Rob Palm - gingen naar: 
1e prijs: Altersum, Ruud Groen (netto 33p)
2e prijs: Ricoh Document Center Noordoost, Erny Veldt (netto 34p)
3e prijs: Tamek GROEP Accountants en Belastingadviseurs, Bianca Boogerd (netto 35p)
Neary  : Kuipers Klein Beernink Zwolle Kantoorspecialisten, Gerrie Frühling

Op de foto van link naar rechts: Ruud Groen (1e prijs), Rob Palm (dagsponsor), Gerrie Frühling (neary), Bianca Boogerd (3e prijs) en Erny Veldt (2e prijs). 

Klik hier om de tussenstand na vijf wedstrijden te bekijken. De volgende en laatste B2B wedstrijd van dit seizoen staat gepland op maandag 16 september. We spelen dan de tweede 9 holes. Na afloop van deze laatste wedstrijd worden voorafgaand aan het diner de dagprijzen en de prijzen voor het eindklassement uitgereikt. Tot dan!


11 augustus 2013 - nieuwsbrief augustus is uit

De nieuwsbrief van augustus is uit. In deze nieuwsbrief uiteraard aandacht voor de B2B van maandag 19 augustus aanstaande. Maar in deze editie stelt ons nieuwe commissielid, Peter Pels, zich ook graag aan u voor. Peter is ons team komen versterken en is net als Fred en Walter relatiebeheerder. U leest de nieuwsbrief hier


15 juli 2013 - 35 deelnemers aan 4e B2B wedstrijd

Een superzonnige dag. Een mooie opkomst. We kijken terug op wederom een bijzonder geslaagde business to business wedstrijd. En deze vierde competitiewedstrijd heeft in een aantal verrassende wendingen in het tussenklassement geresulteerd! De dagprijzen, gesponsord door HekonValentijn, gingen naar:
1e prijs: FysioMobilae (gast sponsorcommissie), Chiel Koen (netto 37p)
2e prijs: Flynth, Henk Klein Douwel (netto 38p)
3e prijs: Holtkamp projectontwikkeling, Robert Holtkamp (netto 39p)
Neary  : Ricoh Document Center Noordoost, Erny Veldt

Willem Jan en Harriët Hekkers van HekonValentijn, hartelijk dank voor het ter beschikking stellen van de dagprijzen.

Op de foto van link naar rechts: Henk Klein Douwel (2e prijs), Erny Veldt (neary), Willem Jan en Harriët Hekkers (dagsponsors), Chiel Koen (1e prijs), Robert Holtkamp (3e prijs).
Klik hier om de tussenstand na vier wedstrijden te bekijken. De volgende wedstrijd staat gepland op maandag 19 augustus. We spelen dan de eerste 9 holes. Tot dan!


9 juli 2013 - Nieuwsbrief B2B wedstrijd 15 juli as.

Op 15 juli aanstaande wordt al weer de vierde B2B wedstrijd van dit seizoen gespeeld. Bent u er ook bij? In de nieuwste sponsornieuwsbrief treft u de link aan waarmee u zich aan kunt melden, leest u de tussenstand en maakt u kennis met onze nieuwe sponsor HekonValentijn die ook meteen de dagprijzen van de vierde B2B wedstrijd sponsort. Tot maandag!


3 juli 2013 - Nieuwe sponsor: Hekon Valentijn 

Wij hebben er een nieuwe sponsor bij! Onlangs sloot Willem Jan Hekkers namens HekonValentijn een driejarig sponsor-contract af met onze club. HekonValentijn is leverancier van bedrijfskleding, relatie-geschenken en seizoenspakketten. Willem Jan: "Om een boodschap over te brengen moet je opvallen! Of het nu om uw company wear, promotionals of seizoenspakketten gaat; wij geloven in communicatiemiddelen die opvallend meer waard zijn. Alleen dan kunt u onderscheidend zijn en creëert u de aandacht die noodzakelijk is om uw boodschap over het voetlicht te brengen.'

Daarom gaat HekonValentijn verder dan het invullen van uw vraag. "Wij denken graag mee. Vullen aan waar nodig en ons enthousiaste en creatieve team staat garant voor oplossingen die altijd goed uitpakken! Door de korte lijnen tussen onze betrokken medewerkers kunnen wij snel en doelgericht werken. Vanuit Zwolle leveren wij al meer dan 40 jaar een bijdrage aan opvallende communicatie voor onze klanten. Om inspiratie op te doen bent u van harte welkom in onze ruime showroom; wij laten u graag zien wat we in huis hebben! Op werkdagen zijn we van half 9 tot 17 uur geopend, wilt u op een ander tijdstip langskomen? Dat is geen probleem. Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken via (038) 428 11 77 of info@hekonvalentijn.nl", aldus Willem Jan.


17 juni 2013 - Rode hoofden na afloop 3e B2B wedstrijd

Een mooie golfdag: relatief weinig wind, een aangename temperatuur en een baan die er mooi bij lag. En daar genoten de 34 deelnemers aan de 3e wedstrijd van de B2B competitie van. Na 2,5 uur kwamen de deelnemers met rode hoofden terug binnen. Door de warmte, maar ook zeker door het spel. Want veel sponsoren streven uiteindelijk toch om een plek in de top 3 van het eindklassement en de daarmee gepaard gaande eeuwige roem... De dagprijzen werden aangeboden door Bert Evers van Fysiostad. Bert, langs deze weg nogmaals hartelijk dank! De dagprijzen gingen naar:

1e prijs: Kuipers Klein Beernink Zwolle Kantoorspecialisten, Gerrie Frühling (netto 35 punten)
2e prijs: Marine Insurance, Willem van de Rest (netto 36 punten)
3e prijs: Friesland Bank, Marcel Bosma (netto 37 punten)
Neary   : Thereca, Robin Veen

Op de foto van link naar rechts: Bert Evers (dagsponsor), Robin Veen (neary), Gerrie Frühling (1e prijs), Willem van de Rest (2e prijs) en Marcel Bosma (3e prijs).

Klik hier om de tussenstand na drie wedstrijden te bekijken. De volgende wedstrijd staat gepland op maandag 15 juli. We spelen dan de tweede 9 holes. Tot dan!


11 juni 2013 - Sponsornieuwsbrief met o.a. nieuwe sponsoropties

Er is een nieuwe sponsornieuwsbrief uit. In deze editie leest u meer over de nieuwe sponsoropties die per januari 2014, of zoveel eerder als mogelijk, ingaan. We gaan werken met het zogenaamde cafetaria-model waarbij u als sponsor naast een aantal vaste elementen, zelf kan kiezen hoe u het flexibele deel van uw sponsorpakket in wilt vullen.

In de nieuwsbrief staan we ook stil bij de derde wedstrijd van de B2B competitie die op maandag 17 juni gespeeld wordt. Bovendien heeft onze club momenteel een bijzondere kennismakingsaanbieding voor nieuwe leden waar u in deze nieuwsbrief meer over leest. En wilt u weten hoe u de Zwolle Cup, een topamateurwedstrijd die op 21 september op onze baan gespeeld wordt, kunt ondersteunen? Ook dat leest u in deze nieuwsbrief. Veel leesplezier toegewenst!


13 mei 2013 - 30 deelnemers aan 2e B2B wedstrijd

Hoewel de gevoelstemperatuur tijdens de tweede wedstrijd van de B2B competitie volgens een aantal deelnemers lager was dan bij de vorige wedstrijd in april, mochten we op de tweede wedstrijddag toch maar liefst 30 deelnemers verwelkomen. Niet slecht voor herfstig weer in mei... Maar de deelnemers lieten zich door het weer niet uit het veld slaan. Er werd over het algemeen redelijk goed gespeeld. Hieronder een overzicht van de winnaars van de dagprijzen, aangeboden door Gerard de Boer van GAP Engineering & Project Management. Dank Gerard voor het ter beschikking stellen van de prijzen en de toelichting die je gaf over je bedrijf!

1e prijs: Koops Bedden, Ente Bosma sr. (netto 37 punten)
2e prijs: Ricoh Document Center Noordoost, Erny Veldt (netto 39 punten)
3e prijs: Seven Stars, Michel Jipping (netto 40 punten)
Neary:    Koops Bedden, Ente Bosma sr.

Winnaars dagprijzen mei 2013Op de foto van links naar rechts: Michel Jipping (3e prijs), Gerard de Boer (dagsponsor), Ente Bosma sr. (1e prijs en tevens de neary) en Erny Veldt (2e prijs). Klik hier om de tussenstand na twee wedstrijden te bekijken. De volgende B2B wedstrijd wordt gespeeld op 17 juni aanstaande. Tot dan!


6 mei 2013 - Speciale editie B2B nieuwsbrief mei 2013 met online inschrijfmogelijkheid

De tweede B2B golfwedstrijd staat al weer voor de deur. Het vooraf inschrijven voor deze wedstrijd slaat goed aan, zo merken we uit de reacties van de sponsors. Daarom zetten we een stapje verder. U kunt zich daarom vanaf nu online inschrijven. Hoe dat werkt, leest u in deze nieuwsbrief.


19 april 2013 - Ruim 25 secretaresses op golfclinic tijdens secretaressedag

Donderdag 18 april was het secretaressedag. Ter gelegenheid hiervan organiseerde Golfclub Zwolle in samenwerking met Intermediair Uitzendburo en MetCor op deze dag speciaal voor secretaresses een golfclinic op onze mooie 18 holes golfbaan. Ruim 25 secretaresses werden door hun leidinggevenden opgegeven om mee te doen aan dit sportieve uitje.

Tijdens de 2,5 uur durende clinic maakten de deelneemsters kennis met alle facetten van het golfen: de swing, het chippen, het putten, noem maar op. Met de wind in de rug, gingen de ballen er op de driving range 'goed van af'. De clinic eindigde met een mini-golfwedstrijd op de par 3 baan. De middag werd afgesloten met een prijsuitreiking onder het genot van een hapje en drankje. We kijken terug op een geslaagde middag. Een aantal deelneemsters gaf ter plekke aan het golfspel zo leuk te vinden dat ze binnenkort gaan starten met een aantal proeflessen. Fantastisch toch?

Langs deze weg willen wij nog een speciaal woord van dank richten aan Banketbakkerij Van Orsouw en Mooirivier, die de prijzen ter beschikking hebben gesteld. Max en Francis, hartelijk dank daarvoor!


15 april 2013 - Mooie opkomst op eerste B2B golfwedstrijd

Maar liefst 31 deelnemers deden er mee aan de eerste B2B wedstrijd van 2013. Zoveel deelnemers hebben we nog niet gehad aan het begin van het seizoen. Dat belooft wat voor de rest van de B2B wedstrijden, leuk! Van de mogelijkheid om vooraf in te schrijven, werd goed gebruikt gemaakt. Daar gaan we dit seizoen dan ook zeker mee door! Dat scheelt u onnodig lang wachten en helpt ons in de voorbereidingen. De winnaars van de dagprijzen:

1e prijs: Mondial Foods, Thomas Witten (netto 35 punten)
2e prijs: Het Notarieel, Dick Timmerman (netto 37 punten)
3e prijs: Thereca interieurbouw, Robin Veen (netto 38 punten)
Neary:    Mondial Foods, Thomas Witten

Winnaars dagprijzen april 2013Op de foto van links naar rechts: Robin Veen (3e prijs), Thomas Witten (1e prijs en tevens neary) en Dick Timmerman (2e prijs). De dagprijzen van deze eerste B2B wedstrijd van 2013 werden aangeboden door Flynth. Martin Boschman en Henk Klein Douwel, hartelijk dank daarvoor! Klik hier voor de tussenstand in het B2B 2013 klassement.

De volgende B2B wedstrijd wordt gespeeld op 13 mei aanstaande. De wedstrijd wordt dan niet op de derde maandag van de maand gespeeld (dan is het Pinkstermaandag) maar op de tweede maandag van de maand. Tot dan!


21 maart 2013 - 64 deelnemers aan eerste sponsorgolfdag

Een goede sfeer. Gezellig druk. Aanvankelijk een voorzichtig lentezonnetje maar aan het eind van de middag toch nog winters koud. Zo kan de sponsorgolfdag waarmee de sponsorcommissie traditiegetrouw het sponsorseizoen opent, het beste worden samengevat. Vierenzestig deelnemers deden er mee. Tussen de borrel en het buffet vond de prijsuitreiking plaats.

1e prijs: Edwin van Vilsteren Makelaardij, Edwin van Vilsteren en Pim van Doorn (netto 52 punten)
2e prijs: Tamek GROEP Accountants & Belastingadviseurs, Bianca Boogerd en Eric Grootens (netto 58 punten)
3e prijs: Thereca interieurbouw, Robin Veen en Leon van der Vlis (netto 59 punten)
Longest drive heren: Leon van der Vlis, Thereca interieuwbouw
Longest drive dames: Bianca Boogerd, Tamek GROEP Accountants & Belastingadviseurs
Neary: Bianca Boogerd, Tamek GROEP Accountants & Belastingadviseurs

De eerste prijs, een lang weekend een cabrio ter beschikking, werd namens Dusseldorp BMW door Jelle van Buuren uitgereikt. Jelle en collega Ad Janse: hartelijk dank voor het belangeloos ter beschikking stellen van deze bijzondere prijs!


11 maart 2013 - Verras uw secretaresse(s) op secretaressedag met een sportief uitje!

Een goede secretaresse neemt u veel werk uit handen. Een mooie aanleiding om op donderdag 18 april aanstaande, landelijke secretaressedag, de secretaresse(s) binnen uw bedrijf te trakteren op een sportief uitje. Op deze dag organiseert Golfclub Zwolle samen met Intermediair Uitzendburo en MetCor speciaal voor secretaresses een golfclinic op onze mooie 18 holes golfbaan. Meer informatie en hoe u uw secretaresse(s) hiervoor aan kunt melden, leest u in de speciale editie van de sponsornieuwsbrief van maart 2013


27 januari 2013 - De voorbereidingen voor het nieuwe seizoen zijn in volle gang

De voorbereidingen voor het nieuwe sponsorseizoen zijn in volle gang. Op 21 maart geeft de sponsorcommissie traditiegetrouw het startsein voor het nieuwe sponsorseizoen door middel van het organiseren van een sponsorgolfdag. U bent toch ook van de partij? En heeft u de data voor de B2B competitie al in uw agenda gezet? U leest de data waarop deze competitie in 2013 plaatsvindt en meer ander sponsornieuws in de sponsornieuwsbrief van januari 2013


8 november 2012 - Er is weer een nieuwe sponsornieuwsbrief uit!

De sponsornieuwsbrief van november is verschenen. In dit nummer onder andere een korte terugblik op een geslaagde afsluitende sponsorgolfdag, B2B competitie en goed gewaardeerde relatiedagen. En een uitnodiging om het Financial Cocktail van Rabobank IJsseldelta bij te wonen op 28 november aanstaande. U leest de nieuwsbrief hier.


19 oktober 2012 - Succesvolle afsluitende sponsorgolfdag

Aan de tweede en afsluitende sponsorgolfdag van dit seizoen gaven de sponsors weer massaal gehoor. Met 64 deelnemers was de baan goed bezet. En het weer? Fantastisch! Beter hadden we het niet kunnen wensen. Tijdens het diner zette scheidend voorzitter van de sponsorcommissie, Wim Bleeker, de prijswinnaars in het zonnetje. Daarna introduceerde hij Jan Borger, sinds een aantal maanden lid van de sponsorcommissie, als zijn opvolger.

1e prijs: Kaldi - Hans Tietema en Rob de Laat 
2e prijs: ING - Olaf ten Thij en Johan Kamphuis
3e prijs: Schreuder Installatietechniek - Jacques Schreuder en Winnifred van Pijkeren
longest drive dames: Annemarie Kuiper
longest drive heren: Ente Bosma jr.
neary: Richard Kroneman

Beste sponsors, wederom hartelijk dank voor uw steun en vertrouwen het afgelopen jaar. Mede dankzij u hebben veel leden, greenfeespelers en gasten van sponsors wederom een jaar mogen spelen op een baan in topconditie. Mede namens al deze mensen, dank!


18 september 2012 - Verrassende wending in B2B eindklassement

Een plek in de top 3 was nog voor veel deelnemers haalbaar. Voor sommige sponsors was de druk op deze laatste wedstrijddag dan ook hoog. Veel zou afhangen van de laatste B2B competitiewedstrijd van het seizoen 2012. De dagprijzen werden gesponsord door OCÉ, werkgever van Fred van Lint, lid van de sponsorcommissie. OCÉ gaat vanaf oktober 2012 verder onder de naam Canon. De dagprijzen gingen naar:
1e prijs: Flynth, Martin Bosman 
2e prijs: GAP Engineering & Project Management, Piet Bijmold
3e prijs: Van Lanschot Bankiers, Henk Vis
Neary: Flynth, Rene Velthuis

Prijswinnaars B2B competitie 2012De laatste B2B competitiewedstrijd heeft voor een verrassing in het eindklassement gezorgd. GAP Engineering & Project Management klom door een goede score op deze laatste wedstrijddag naar de eerste plek in het eindklassement. Ricoh Document Center Noordoost moest de eerste plek die ze lange tijd innamen, uiteindelijk dus toch uit handen geven. Maar de echte verrassing kwam van Marine Insurance. Zij klommen door het goede spel op de laatste wedstrijddag, van de 8e naar de 3e plaats in het eindklassement. Voor de eindstand van de B2B competitie van 2012, klik hier


10 september 2012 - Laatste B2B wedstrijd op 17 september as.

Op maandag 17 september wordt al weer de laatste B2B wedstrijd van dit seizoen gespeeld. Het is bijzonder spannend in het tussenklassement, we verwachten dan ook een hoge opkomst! We starten deze laatste B2B wedstrijd met een shotgun om 16.30 uur. Graag uiterlijk 16.00 uur melden in het clubhuis. Meer weten over het tussenklassement en deze laatste B2B wedstrijd? Klik hier om de speciale B2B nieuwsbrief van september te lezen. Tot 17 september!


1 september 2012 – Veel animo voor vijfde B2B competitiewedstrijd
Een hoge opkomst, goed weer en een baan in super conditie. Beter konden we ons de vijfde wedstrijddag van de B2B competitie vanuit de sponsorcommissie niet wensen! Bovendien, we mochten deze dag voor het eerst dit jaar ook onze sponsors IJsselvliet en Salverda verwelkomen. Laatsgenoemde ging er meteen met de tweede prijs vandoor! Met nog maar één competitiewedstrijd voor de boeg is het bijzonder spannend in het tussenklassement.

De dagprijzen, gesponsord door Mondial Foods, gingen naar:
1e prijs: GAP Engineering & Project Management, Roel de Vries
2e prijs: Salverda, Teun Bouwhuis
3e prijs: BAM, Roelof Meinardi
Neary: BAM, Patricia Dankert
Frans Draaijer van Mondial Foods, hartelijk dank voor het sponsoren van deze dag!

Benieuwd naar de tussenstand na vijf wedstrijden? Zie het schema onderaan de B2B pagina, of klik hier. De zesde en laatste B2B wedstrijd wordt gespeeld op maandag 17 september. We starten deze dag om 16.30 uur via een shotgun. Zorg dat u zich uiterlijk 16.00 uur meldt in het clubhuis zodat de flight indeling gemaakt kan worden. Na afloop van de wedstrijd wordt het eindklassement bekend gemaakt en worden de bijbehorende prijzen uitgereikt.


13 augustus 2012 - Vijfde B2B wedstrijd op 20 augustus as.
Aanstaande maandag, 20 augustus, wordt de vijfde B2B competitiewedstrijd (de op een na laatste van dit seizoen) gespeeld. Hoewel er ongetwijfeld nog een aantal sponsoren op vakantie zullen zijn, hopen we op een mooie opkomst. Zoals het er nu uitziet, wordt het in elk geval mooi golfweer. Lees meer over deze vijfde B2B wedstrijddag in de speciale B2B editie van de sponsornieuwsbrief van augustus.


16 juli 2012 - Echte bikkels geven niet om een spatje regen
Regen, regen en nog eens regen. Dat hadden wij vanuit de organisatie niet besteld maar de deelnemers van de vierde B2B-wedstrijddag werden er wel mee geconfronteerd op de vierde wedstrijddag van de B2B competitie. Maar dat de sponsors van Golfclub Zwolle trouw zijn aan de club en wel tegen een stootje en een spatje kunnen, bleek uit de opkomst. Ondanks het slechte weer speelden er toch nog 27 personen mee namens 16 sponsors. Echte bikkels!

De dagprijzen gingen naar:
1e prijs: Bart de Vries, Mooirivier
2e prijs: Jan Willem van der Rest, Marine Insurance
Neary   : Bart de Vries, Mooirivier
De dagprijzen werden gesponsord door Rabobank IJsseldelta. Leo de Bever, Machiel Diever en Eric van der Kamp: hartelijk dank daarvoor!

Klik hier voor de tussenstand van de B2B-competitie na vier wedstrijden in 2012. De eerstvolgende B2B-wedstrijd wordt gespeeld op maandag 20 augustus. Tot dan!


10 juli 2012 -  Nieuwe sponsornieuwsbrief is uit
De nieuwste sponsornieuwsbrief is uit. In dit nummer onder andere aandacht aan de Zwolle Cup en de daaraan gekoppelde goede doelenactie Birdies4Kids, de B2B competitie van 16 juli. Ook stelt Holtkamp Projectontwikkeling, één van onze nieuwe sponsors, zich aan u voor. U leest de nieuwsbrief hier

18 juni 2012 - Volle bank op 3e B2B competitiedag
Ze stonden al een half uur van tevoren klaar. Een aantal die-hards die mee spelen in de B2B competitie specifiek voor sponsors van Golfclub Zwolle. Uiteindelijk speelden er deze dag 35 deelnemers mee van 21 sponsors. Een lekker zonnetje maar zo nu en dan ook een straf windje maakte het een leuke en uitdagende golfavond.

De dagprijzen gingen naar:
1e prijs: Gerrie Frühling, Kuipers Klein Beernink Zwolle Kantoorspecialisten
2e prijs: Frans Frühling, Kuipers Klein Beernink Zwolle Kantoorspecialisten
3e prijs: Mark Kortleven, Essent
Neary   : Wim Bleeker, Golfclub Zwolle
De dagprijzen werden gesponsord door Ricoh Document Center Noordoost. Erny Veldt en Richard Eenschoten: langs deze weg nogmaals hartelijk dank daarvoor!

Klik hier voor de tussenstand van de B2B-competitie na drie wedstrijden in 2012. De eerstvolgende B2B-wedstrijd wordt gespeeld op maandag 16 juli. Tot dan!
21 mei 2012 - Perfect golfweer op 2e B2B competitiedag
Met temperaturen van tegen de 30 graden speelden 30 deelnemers van 17 sponsors op 21 mei mee aan de 2e B2B competitie van dit seizoen. Het weer was super, de flights gezellig maar echt goede scores bleven uit. Dat had wellicht ook te maken dat deze dag gestart werd op hole 10. De tweede negen holes van onze baan worden over het algemeen moeilijker gevonden.

De dagprijzen gingen naar:
1e prijs: Gerard de Boer, GAP Engineering & Project Management
2e prijs: Erny Veldt, Ricoh Document Center Noordoost
3e prijs: Bram de Munnik, Friesland Bank
Neary   : Bert van der Kolk, Benthem Gratama Advocaten
De dagprijzen werden gesponsord door Essent. Dank Fred van Dam!

Klik hier voor de tussenstand van de B2B-competitie na twee wedstrijden in 2012. 

16 april 2012 - 35 deelnemers aan 1e B2B competitie dit seizoen
Op 16 april werd de eerste wedstrijd van de B2B competitie van sponsors van Golfclub Zwolle gespeeld. De weergoden waren ons gunstig gezind. Een lekker voorjaarszonnetje maar wel een frisse, stevige noordenwind. Maar liefst 35 deelnemers deden er mee namens in totaal 19 sponsors. Dit jaar wordt er gespeeld op basis van stableford punten. Daar moesten veel mensen nog wel even aan wennen. De dagprijzen werden gesponsord door Securitas. Pim van Doorn en collega's: langs deze weg hartelijk dank daarvoor!

De dagprijzen gingen naar:
1e prijs: Bart de Vries, namens Mooirivier
2e prijs: Erny Veldt, Ricoh Document Center Noordoost
3e prijs: Bram de Munnik, Friesland Bank
Neary   : Erny Veldt, Ricoh Document Center Noordoost

Klik hier voor de tussenstand van de B2B-competitie na één wedstrijd in 2012. 
7 april 2012 - 2e sponsornieuwsbrief van 2012 is uit
De tweede sponsornieuwsbrief van dit jaar is uit. In deze versie een terugblik op de sponsorgolfdag van 29 maart en een vooruitblik op de B2B competitie die op 16 april start. Ook meer informatie over de tweede editie van Golf & More, de open dag met lifestyle event op 17 juni. Een mooie gelegenheid om u als sponsor van Golfclub Zwolle te presenteren aan een interessante doelgroep. Klik hier om de tweede sponsornieuwsbrief te lezen.

29 maart 2012 - Golfweer afgelopen weken werpt zijn vruchten af tijdens sponsorgolfdag
Op donderdag 29 maart werd het sponsorgolfseizoen traditiegetrouw afgetrapt met een sponsorgolfdag. Een aantal sponsors heeft de afgelopen twee weken geprofiteerd van het mooie golfweer en veel tijd op de golfbaan doorgebracht. Dat was goed te zien in het spel!

Maar liefst 34 bedrijfssponsoren deden met in totaal 70 spelers aan de wedstrijd mee. Er werd gespeeld in twee categoriën: categorie A (som van de playing handicaps van beide teamleden < 50) en categorie B (som van de playing handicaps van beide teamleden > 50). De prijzen werden ter beschikking gesteld door Rabobank IJsseldelta, waarvoor langs deze weg nogmaals onze hartelijke dank.

Winnaars categorie A:

1e prijs Ricoh Document Center: Erny Veldt en Richard Eenschoten, 45 punten 
2e prijs Friesland Bank: Bram de Munnik en Audey Cornelissen (44 punten)
Winnaars groep B:
1e prijs Mooirivier: Jordana Schudel en Rogier Dézentjé, 45 punten
2e prijs Alferink - van Schieveen: Rick ter Velde en Richard Kroneman, 41 punten
Longest Drive:
Patricia Dankert, namens De Bruin Architecten BV BNA
Dick Timmerman, Het Notarieel
Neary:
Rob de Jong, SMG Groep

23 februari 2012 - Eerste sponsornieuwsbrief 2012 is uit
De eerste sponsornieuwsbrief van 2012 is uit. In deze editie staan de data voor de twee sponsorgolfdagen en de B2B competitie genoemd. Ook stellen een tweetal nieuwe sponsors zich aan u voor. Veel leesplezier.! En natuurlijk tot ziens op de eerste sponsorgolfdag van dit jaar op 29 maart!

12 februari 2012 - Sponsorcommissie klaar voor nieuwe seizoen
De baan ligt nu nog onder een deken van sneeuw, de sponsorcommissie kan niet wachten tot het golfseizoen weer losbarst. Traditiegetrouw trappen we het nieuwe seizoen af met een sponsorgolfwedstrijd. Die vindt plaats op 29 maart. Een uitnodiging om aan deze sponsorwedstrijd mee te doen volgt een dezer dagen.

Ook de B2B competitie krijgt dit jaar een vervolg. Op basis van de reacties hebben we een aantal wijzigingen doorgevoerd. Zo spelen we nu ook in de zomermaanden gewoon door en stappen we qua wedstrijdvorm over van strokeplay naar stableford (de 3/4 handicapverrekening blijft). De data waarop de competitie gespeeld wordt in 2012: 16 april, 21 mei, 18 juni, 16 juli, 20 augustus en 17 september. Alleen de laatste wedstrijdddag wordt er gestart met een shotgun. Alle andere dagen wordt er gestart op basis van inloop tussen 16.30 en 17.30 uur.

31 oktober 2011 - Mooi golfweer en goed golfspel op afsluitende sponsorgolfdag
Op 27 oktober werd de tweede en laatste sponsorgolfdag van dit seizoen gespeeld. Maar liefst 31 bedrijfssponsoren vaardigden voor deze dag één of twee spelers af. Met 60 spelers was het dan ook gezellig druk in de baan. Er werd gespeeld in twee categoriën: categorie A (tot playing handicap 21) en categorie B (vanaf playing handicap 21). De prijzen werden ter beschikking gesteld door Breman Zwolle, waarvoor langs deze weg nogmaals onze hartelijke dank.

Winnaars categorie A:

1e prijs Friesland Bank: Bram de Munnik en Audrey Cornelissen, 44 punten (beste laatste 9 holes)
2e prijs Satink: Henry Satink en Theo van de Berg (44 punten)
Winnaars groep B:
1e prijs combinatie Unica/Mooirivier: Jan Gerrit Broek en Rogier Dézentjé, 45 punten
2e prijs Ten Hag makelaarsgroep: Gerwoud Hogenberg en Jan Merjenberg, 44 punten
Longest Drive:
Bianca Boogerd-de Goede van Tamek GROEP Accountants en Belastingadviseurs
Roger Dézentjé van Mooirivier
Neary:
Arjan Schothorst van Schutte Bouw

17 oktober 2011 (2) - Aanmelden voor de afsluitende sponsorgolfdag op 27/10 kan nog
Voor de afsluitende sponsorgolfdag hebben zich al behoorlijk wat sponsors aangemeld. Heeft u zich nog niet opgegeven? Stuur dan uw ingevulde deelnameformulier voor 20 oktober op of stuur uiterlijk maandag 24 oktober een mail naar m.l.j.vandenbrink@home.nl

17 oktober 2011 (1) - Laatste B2B wedstrijd gespeeld, eindstand bekend
Vandaag werd de vijfde wedstrijd van de B2B competitie voor sponsors gespeeld. Het bleef spannend tot de laatste slag. De dagprijzen werden gesponsord door MultiCopy Zwolle. Wim en Carla Sloots, nogmaals hartelijk dank daarvoor.

De dagprijzen gingen naar:
1e prijs: Henk Klein Douwel, GIBO Groep Accountants en Adviseurs
2e prijs: Bram de Munnik, Friesland Bank
3e prijs: Martijn Verbeek, GIBO Groep Accountants en Adviseurs
Sneary: Bram de Munnik, Friesland Bank
Hier leest u meer informatie over de B2B competitie.

De top drie van het eindklassement:
1e prijs: Mondial Foods (wisselbeker)
2e prijs: GIBO Groep Accountants en Adviseurs
3e prijs: Friesland Bank
Benieuwd naar het totale eindklassement? Klik hier voor de eindstand na vijf wedstrijden.
 

3 oktober 2011 - De 3e reguliere sponsornieuwsbrief is uit
Vandaag is de 3e reguliere sponsornieuwsbrief verschenen. Hierin aandacht voor onder andere de laatste wedstrijddag van de B2B competitie op 17 oktober en het feit dat we deze dag starten om 15.30 uur door middel van een shotgun. Dit omdat we iedereen voor het donker binnen willen hebben en ook ongeveer tegelijk binnen willen laten komen. Zorg dat u zich om uiterlijk 15.00 uur meldt om in te schrijven. Om 15.15 uur vertrekt iedereen naar de holes.

In deze nieuwsbrief ook aandacht voor de afsluitende sponsorgolfdag van 27 oktober. Wij hopen net als vorgaande jaren dat zo veel mogelijk sponsors hieraan meedoen. Ook stelt een aantal nieuwe sponsors zich in de nieuwsbrief aan u voor en blikken we kort terug op de Zwolle Cup en de actie Birdies4Kids. Kortom: gewoon lezen!

19 september 2011 - Tussenstand B2B competitie blijft spannend
Vandaag werd de vierde wedstrijd van de B2B competitie voor sponsors gespeeld. Maar liefst 23 sponsors waren vertegenwoordigd met in totaal 39 deelnemers aan de wedstrijd. In de top van het klassement wisselden enkele sponsors van positie. Maar er kan nog van alles gebeuren! De competitie is pas afgelopen als de laatste bal op de afsluitende wedstrijd van 17 oktober uitgeholed is... De stand van het tussenklassement leest u hier.
De dagprijzen werden gesponsord door Mooirivier. Rogier Dezentjé, langs deze weg hartelijk dank! De dagprijzen gingen naar:
1e prijs: GAP Engineering & Project Management, de heer R. de Vries
2e prijs: Koops Bedden, de heer E. Bosma
3e prijs: Mondial Foods, de heer F. Draaijer
Neary: Ricoh Document Center Noordoost, de heer E. Veldt
Hier leest u meer informatie over de B2B competitie én de tussenstand na vier wedstrijden. De laatste B2B wedstrijd van dit seizoen wordt gespeeld op maandag 17 oktober. Omdat het al vroeg donker wordt, beginnen we dan eerder. De exacte aanvangstijd communiceren wij binnenkort via de digitale sponsornieuwsbrief. Hou uw mailbox in de gaten!

9 september 2011 - Extra editie sponsornieuwsbrief B2B is uit!
Vandaag verscheen een nieuwsbrief waarin speciaal aandacht wordt geschonken aan de vierde B2B wedstrijd die op maandag 19 september aanstaande gespeeld wordt. De strijd in het tussenklassement is spannend. Klik hier om deze speciale editie van de nieuwsbrief te lezen.

8 september 2011 - Wederom drie nieuwe sponsors
Onlangs hebben wij wederom drie nieuwe sponosrs aan ons bestand toe mogen voegen. Daar zijn wij natuurlijk erg blij mee. Welkom:
- Avance werving en selectie / detachering / uitzenden
- Gietbouwspecialist Konosch
- De Lichtmis pannenkoekenhuis en wegrestaurant

24 augustus 2011 - Mogelijkheid om uw bedrijf te presenteren op open dag 'Golf & More'
Golfclub Zwolle organiseert op 2 oktober een open dag, gericht op belangstellenden in de golfsport. Dit jaar willen we dat voor het eerst combineren met een lifestyle event. Tijdens dit event, met als naam Golf & More, presenteren toonaangevende bedrijven zich in en rond het clubhuis. De doelgroep wordt gevormd door potentiële golfspelers, maar zeker ook door de leden van Golfclub Zwolle zelf. Golf & More vindt plaats van 11.00 uur tot 17.00 uur.

Graag nodigen wij u als sponsor uit deel te nemen aan Golf & More, waarop u zich op andere wijze kunt presenteren aan een interessante doelgroep. Als sponsor van onze club ontvangt u 50% korting op de deelnamekosten. Meer informatie leest u in de speciale nieuwsbrief die hiervoor verstuurd is.
20 augustus 2011 - Adverteren in nieuwe baangids
Er worden nieuwe baangidsen gedrukt waarin u als sponsor kunt adverteren. Meer informatie leest u in de nieuwsbrief die wij u hiervoor stuurden. Reageer snel want vol = vol.

13 juli 2011 - SMG Groep nieuwe sponsor
Opnieuw mogen we een nieuwe sponsor via deze plek welkom heten: SMG Groep uit Hasselt. SMG Groep is een crossmedia bedrijf dat helpt nieuwe klanten te winnen met hulp van perfect gemaakte communicatiemiddelen. Namens Golfclub Zwolle heten wij deze nieuwe sponsor van harte welkom!

28 juni 2011 - Mooirivier toegetreden als sponsor
Onlangs is het contract getekend tussen Mooirivier Hotel & Congres in Dalfsen en Golfclub Zwolle. Wij zijn erg blij dat we ons sponsorbestand met dit mooie bedrijf hebben kunnen verrijken. Francis Hoekendijk en Rogier Dézentjé, hartelijk dank voor het vertrouwen. We hopen jullie vaak op de club te mogen ontmoeten. Van harte welkom!
20 juni 2011 - Spannende strijd in tussenklassement B2B competitie
Op maandag 20 juni werd de derde wedstrijd gespeeld in de B2B competitie. Deze dag waren 19 sponsors vertegenwoordigd door 31 personen. Een mooi deelnemersaantal! Maar dat mag wat ons betreft bij de volgende wedstrijd in september nog wel iets meer zijn. Dat verwachten we eerlijk gezegd ook want het is spannend in het tussenklassement!
De dagprijzen werden gesponsord door BC Group. Bernard Nanninga, langs deze weg hartelijk dank! De dagprijzen gingen naar:
1e prijs: Friesland Bank, de heer M. Bosma
2e prijs: Mooirivier, de heer R. Dézentjé
3e prijs Benthem Gratama advocaten, mevrouw C. van Staveren
De sneary werd niet geslagen.

Meer informatie over de B2B competitie én de tussenstand na drie wedstrijden leest u hier. De eerstvolgende B2B wedstrijd wordt gespeeld op maandag 19 september. Genoeg tijd dus om nog even aan uw techniek te werken. Wij wensen u alvast een goede vakantie en verwelkomen u graag weer in september!

17 juni 2011 - Speciale editie sponsornieuwsbrief: derde B2B competitiewedstrijd
Heeft u de eerste en/of de tweede wedstrijd van de B2B competitie voor sponsors gemist? Geen paniek, u kunt nog een plekje in het eindklassement veilig stellen. Maar dan moet u er maandag 20 juni wel bij zijn als de derde wedstrijd gespeeld wordt. Meer informatie leest u in de speciale B2B nieuwsbrief van 17 juni jongstleden. Klik hier om deze nieuwsbrief te lezen.

16 mei 2011 - De strijd in de B2B competitie is spannend
Aan de tweede B2B wedstrijd deden 23 deelnemers mee namens 14 sponsoren. Een mooie opkomst gezien het 'slechte' weer. Verdeeld over 10 flights werd gestreden om de dagprijzen. En natuurlijk naar een stand in de top 3 na twee wedstrijden.
De dagprijzen werden gesponsord door Specsavers. Marc Simonis, langs deze weg hartelijk dank daarvoor! De dagprijzen gingen naar:
1e prijs: Mondial Foods, de heer T. Witten
2e prijs: Mondial Foods, de heer F. Draaijer
Neary : Klein Beernink Kuipers Zwolle Kantoorspecialisten, de heer P. v.d. Bos
Meer informatie over de B2B competitie én de tussenstand na twee wedstrijden leest u hier. De eerstvolgende B2B wedstrijd wordt gespeeld op maandag 20 juni. Wij rekenen op uw deelname!

3 mei 2011 - Speciale editie sponsornieuwsbrief
Heeft u de eerste wedstrijd van de B2B competitie voor sponsors gemist? Zorg er dan in elk geval voor dat u er op de tweede wedstrijddag op 16 mei aanstaande wel bij bent! Meer informatie leest u in de speciale B2B nieuwsbrief van 3 mei jongstleden. Klik hier om deze nieuwsbrief te lezen.

19 april 2011 - Geslaagde aftrap van B2B competitie
Gisteren werd de eerste B2B wedstrijd voor sponsors van Golfclub Zwolle gespeeld. Voor de organisatie was het even afwachten hoeveel deelnemers er aan deze eerste B2B competitiedag zouden meedoen. Uiteindelijk deden 16 sponsors mee, in totaal 27 personen. Het principe van inloop was nieuw waardoor we niet altijd over konden gaan tot een indeling van de flight met meerdere sponsors.
De sfeer was prima en er werd volop genetwerkt. We kijken dan ook terug op een geslaagde B2B competitiedag. De volgende B2B wedstrijd is op 16 mei aanstaande. Noteer deze datum vast in uw agenda!
De prijzen van de eerste wedstrijddag werden gesponsord door Klein Beernink Kuipers Zwolle Kantoorspecialisten. Frans Frühling: langs deze weg nogmaals hartelijk dank!
De dagprijzen gingen naar:
1e prijs: GIBO Groep Accountants en Adviseurs, de heer M. Bosman
2e prijs: MultiCopy Zwolle, de heer W. Sloots
3e prijs: Mondial Foods b.v., de heer T. Witten
Sneary : Essent, de heer R. Pauwels
Meer informatie over de B2B competitie én de tussenstand leest u hier

14 april 2011 - Digitale sponsornieuwsbrief april is uit
Vandaag verscheen onze tweede digitale sponsornieuwsbrief. Deze nieuwsbrief wordt verstuurd naar de contactpersonen waar ook de reguliere correspondentie over sponsoraangelegenheden naartoe gestuurd wordt.
Het kan zijn dat u de nieuwsbrief desondanks toch niet heeft ontvangen. Waarschijnlijk is uw email-adres dan bij ons niet bekend. Om de sponsornieuwsbrief in de toekomst ook gemaild te krijgen, graag uw geslacht, initialen, achternaam, functie en bedrijfsnaam mailen naar m.l.j.vandenbrink@home.nl.
Benieuwd naar de nieuwsbrief van april? Klik hier om hem te lezen.

28 maart 2011 - Zwolle Cup 2011 zoekt sponsors
Op 18 september 2011 wordt op de golfbaan van Golfclub Zwolle voor de vierde maal de Zwolle Cup gespeeld. Een prestigieuze wedstrijd voor topamateurs. In 2011 spelen de deelnemers niet alleen voor zichzelf. Door de birdies die zij in de wedstrijd slaan, leveren zij een belangrijke bijdrage aan het werven van sponsorgelden voor de actie Birdies4Kids. Birdies4Kids steunt twee goede doelen gericht op het welzijn van kinderen, te weten Orange Babies en de kinderafdeling van revalidatiecentrum De Vogellanden in Zwolle.
De combinatie van topsport en de ondersteuning van goede doelen maakt van de Zwolle Cup een ideaal platform om uw bedrijf te presenteren door sponsor te worden. Met de sponsorinkomsten worden primair de kosten van de wedstrijd gedekt. Het geld dat overblijft, komt ten goede aan de gekozen goede doelen. Zo maakt u niet alleen een topgolfevenement mogelijk, u helpt ook mee aan het welzijn van kinderen die deze steun hard nodig hebben.
Bekijk hier de sponsormogelijkheden en meld u aan als sponsor van de Zwolle Cup. Voor meer informatie kunt u contact opnemen Fred van Lint: fred.vanlint@oce.com, (06) 51 52 89 16.
Meer informatie over de actie Birdies4Kids leest u hier.

26 maart 2011 - Eerste sponsorgolfdag geslaagd
Ieder jaar wordt het sponsorseizoen geopend met een sponsorgolfdag voor sponsoren. Zo ook dit jaar. De animo was wederom groot. Met maar liefst 76 spelers gingen we de baan in. De spelvorm was 4 ball better ball (4bbb) met 3/4 hcp verrekening. Er werd gespeeld in twee categoriën: categorie A (tot playing handicap 21) en categorie B (vanaf playing handicap 21). Het was lekker golfweer en er werd goed gespeeld. De prijzen werden ter beschikking gesteld door PWC, waarvoor langs deze weg nogmaals onze hartelijke dank.
Winnaars categorie A:
1e prijs Benthem Gratama Advocaten: O.(Okkie) Millaard en A.(André) Vaarkamp, 59 slagen
2e prijs GAP de Boer: G.(Gerard) de Boer en R.(Roel) de Vries, 62 slagen
Winnaars groep B:
1e prijs Alferink-van Schieveen: R.(Richard) Kroneman en R.(Rick) ter Velde, 53 slagen
2e prijs GIBO Groep: H.(Henk) Klein Douwel en M.(Martin) Boschman, 57 slagen
Longest Drive:
B. (Bianca) Boogerd-de Goede van Tamek GROEP Accountants en Belastingadviseurs
A.J.(Albert-Jan) Smid van Essent
Sneary:
P.(Pauline) Wagner-Beljaars van IJsselprint
R.(Rick) ter Velde van Alferink-van Schieveen

21 maart 2011 - Voorbereidingen sponsorgolfdag in volle gang
De afgelopen dagen was het goed golfweer. Ideaal om u voor te bereiden voor de eerste sponsorgolfdag van dit jaar. Aanstaande vrijdag is het zover. Heeft u zich nog niet aangemeld maar wilt u toch graag meedoen? Neem dan contact op met Wim Bleeker via (06) 53 38 03 22 of met Marlous van den Brink op (038) 423 62 26 en informeer naar de mogelijkheden!

9 maart 2011 - Sponsorcommissie is met de komst van Jan Holterman weer compleet!
De sponsorcommissie kan weer op volle kracht vooruit: Jan Holterman is de commissie komen versterken. Jan treedt uit hoofde van zijn functie als relatiebeheerder - net als Fred van Lint en Walter Jansen - op als contactpersoon voor een deel van het sponsorbestand van Golfclub Zwolle.
Een aantal van u kent Jan al wel. Voor diegenen die hem nog niet kennen, Jan is ook aanwezig op de eerste sponsorgolfdag van 25 maart aanstaande en stelt zich dan graag verder aan u voor.
Welkom Jan. Wij wensen je veel plezier en succes toe!

10 februari 2011 - Eerste digitale sponsornieuwsbrief is een feit
Vandaag verscheen onze eerste digitale sponsornieuwsbrief. Deze nieuwsbrief wordt verstuurd naar de contactpersonen waar ook de reguliere correspondentie over sponsoraangelegenheden naartoe gestuurd wordt.
Het kan zijn dat u de nieuwsbrief desondanks toch niet heeft ontvangen. Waarschijnlijk is uw email-adres dan bij ons niet bekend. Om de sponsornieuwsbrief in de toekomst ook gemaild te krijgen, graag uw geslacht, initialen, achternaam, functie en bedrijfsnaam mailen naar m.l.j.vandenbrink@home.nl.
Benieuwd naar de eerste editie? Klik hier om hem te lezen.

26 januari 2011 - Data sponsorgolfdagen en business to business competitie bekend
Dit jaar organiseert de sponsorcommissie voor alle sponsors van Golfclub Zwolle opnieuw twee sponsorgolfdagen. Noteer de data alvast in uw agenda: vrijdag 25 maart en donderdag 27 oktober.
In 2011 introduceert de sponsorcommissie ook de business to business golfcompetitie. Deze (inloop)competitie is alleen toegankelijk voor sponsoren en wordt gespeeld op de derde maandag in de maanden april, mei, juni, september en oktober. Inloop tussen 16.30 en 17.30 uur.
Blokt u 18 april, 16 mei, 20 juni, 19 september en 17 oktober alvast in uw agenda? Aanvullende informatie volgt!

24 januari 2011 - Een goed begin van het jaar: vier nieuwe sponsors
Het nieuwe jaar is voor de sponsorcommissie goed gestart. Opnieuw mogen we vier nieuwe sponsors aan het sponsorbestand toevoegen:
- Payned payrolling
- Tamek GROEP Accountants en Belastingadviseurs
- Mondial Foods
- Gibo Groep Accountants en Adviseurs
Alle vier de organisaties kozen voor een objectsponsorcontract bij Golfclub Zwolle. Een goede keuze. Van harte welkom!

15 december 2010 - Fijne kerstdagen en een goed 2011
Het eind van 2010 nadert. Met de sponsorcommissie kijken we terug op een mooi en goed jaar. Twee drukbezchte sponsorgolfdagen, goede reacties op de begeleiding van de relatiedagen en een sponsorbestand dat zowel in aantal als op financieel vlak licht gestegen is. Mede door uw sponsorbijdrage zijn wij in staat geweest u, uw relaties, de vele greenfeespelers en onze leden weer te laten genieten van onze prachtige golfbaan. Dank nogmaals voor uw bijdrage en het vertrouwen in onze club.
Wij wensen u zowel zakelijk als privé fijne kerstdagen en een goed 2011 toe!

18 november 2010 - Business to business golfcompetitie in 2011
Naar aanleiding van de resultaten van het sponsortevredenheidsonderzoek van 2009 en reacties van potentiële en nieuwe sponsors in 2010, is de sponsorcommissie voornemens om in 2011 een business to business golfcompetitie te introduceren. Deze business to business golfcompetitie is aanvullend op de sponsorgolfdagen in het voor- en najaar.
De competitie is exclusief voor sponsors van Golfclub Zwolle. Elke sponsor kan met maximaal twee personen deelnemen. Deelname aan de competitie, bestaande uit circa vijf 9-holes strokeplay inloopwedstrijden, is gratis. Het plan voor deze business to business competitie wordt de komende maanden verder uitgewerkt. Wij houden u hiervan op de hoogte.

15 oktober 2010 - Afsluitende sponsorgolfdag zeer geslaagd
De afsluitende sponsorgolfdag van het seizoen 2010 kan met recht geslaagd genoemd worden. De opkomst was bijzonder groot, het was heerlijk golfweer en er werd goed gegolfd tijdens de Texas Scramble wedstrijd. Om 12.30 uur klonk het startschot. De laatste flight kwam zo'n vijf uur later binnen. Na een informele borrel sloten we de dag af met een gezamenlijk diner. Tijdens het diner werden ook de prijzen, beschikbaar gesteld door Oolbekkink, uitgereikt. Er werd volop genetwerkt en nagepraat. Het bleef nog lang onrustig in het clubhuis...
Prijswinnaars
Categorie 1 Lage handicappers
1e prijs: Aberson, Wim van Enteren/Victor Albers (63 p)
2e prijs: Seven Stars, Marius Nijland/Remco Korthagen (69 p)
Categorie 2 Hoge handicappers
1e prijs: Securitas, Michel Luxembourg/Pim van Doorn (67 p)
2e prijs: Schutte Bouw, Arjan Schothorst/Marco Matthijs (68 p)
Longest drive heren: Jan Smelt / dames: Annemarie Kuiper
'Sneary' Harry Bouwhuis en Theo van de Berg
Een selectie van de foto's tijdens de borrel en het diner bekijken? Klik hier voor het pdf-bestand.

14 oktober 2010 - Veel belangstelling sponsorgolfdag
Sponsors van Golfclub Zwolle gaven in groten getale gehoor aan de uitnodiging om deel te nemen aan de tweede sponsorgolfdag van dit jaar. Aan 18 holes hadden we niet eens genoeg om alle flights van vier personen door middel van shotgun te laten starten!
Na een woord van welkom door Wim Bleeker, voorzitter van de sponsorcommissie van Golfclub Zwolle, ging een ieder vlak na het middaguur naar zijn of haar starthole. Er wordt goed gespeeld en het weer zit mee. Wie er aan het eind van de dag met de prijzen van door gaan? Dat is op dit moment nog niet bekend. Al is er wel een aantal deelnemers dat erg goed in vorm is! Maar de wedstrijd is pas gespeeld als de laatste bal uitgeholed is...

20 september 2010 - Tweede sponsorgolfdag op 14 oktober
Vorige week zijn per e-mail de uitnodigingen voor de tweede sponsorgolfdag verstuurd naar de contactpersonen bij onze sponsoren. Deze tweede sponsorgolfdag vindt plaats op donderdag 14 oktober 2010. Het door de sponsor aangemelde tweetal vormt samen een team en er wordt gespeeld in flights van vier personen. Alle deelnemers zijn deze dag onze gast. Dat betekent dat wij naast de drankjes ook een lunchpakket en het diner verzorgen.
Programma
Vanaf 11.00 uur Ontvangst met koffie en thee
11.00 - 12.00 uur Omkleden, mogelijkheid om in te slaan
12.00 uur Welkomstwoord en briefing inzake de wedstrijd
12.10 uur Vertrek naar de starttee
12.30 uur Start wedstrijd, shotgun
17.00 uur Verwachte eindtijd wedstrijd, aansluitend borrel
18.00 uur Diner en prijsuitreiking
20.00 uur Einde sponsorgolfdag
Heeft u de uitnodiging niet ontvangen? Neem dan contact op met Marlous van den Brink via 038 - 423 62 26 of m.l.j.vandenbrink@home.nl. Aanmelden voor de tweede sponsorgolfdag op 14 oktober aanstaande kan tot 1 oktober 2010.

1 september 2010 - Leidinggevenden Scania Productions Zwolle B.V. maken kennis met de golfsport
Op 12 augustus was een van onze sponsoren, Scania Productions Zwolle B.V., met circa 60 leidinggevenden te gast bij Golfclub Zwolle. Met deze bijeenkomst gaf de sponsor de aftrap voor de tweede helft van het jaar. Na een heerlijke lunch vond er een quiz plaats. Daarna maakten de deelnemers onder leiding van onze pro's David en Joseph buiten in het zonnetje kennis met de golfsport.
Getuige de vele positieve reacties kijken we terug op een uiterst geslaagde dag. Volgens de Scania-medewerkers was dit een geschikte manier om kennis te maken met de golfsport en met onze golfclub. Ook de pro's hebben genoten van "deze sterke mannen met talent": sommigen sloegen de bal toch wel erg ver weg!
Wilt u ook met een groep medewerkers of klanten kennis maken met de golfsport? Neem dan contact met ons op. Wij stellen graag een programma op maat voor u samen!

31 augustus 2010 - Opnieuw twee nieuwe sponsoren
Opnieuw mag Golfclub Zwolle twee nieuwe sponsoren welkom heten: Specsavers Opticiens en Klein Beernink Kuipers Zwolle Kantoorspecialisten. Wij zijn blij dat ook deze twee bedrijven het vertrouwen in onze golfclub hebben uitgesproken en een sponsorrelatie met ons aan zijn gegaan. Specsavers Opticiens en Klein Beernink Kantoorspecialisten: wij wensen u veel golfplezier toe en een goed contact met spelers en collega-sponsoren!

28 juli 2010 - Relatiedagen: een win-win situatie
De sponsorcommissie timmert hard aan de weg. En dat leidt tot resultaat! Opnieuw verwelkomen we een nieuwe sponsor: KZ Zwolle. En dat is nog niet alles! Zes andere bedrijven staan op het punt een sponsorcontract met onze club af te sluiten.
Ook het contract met hoofdsponsor Essent werd onlangs voor twee jaar verlengd.