Lidmaatschappen en arrangementen bij Golfclub Zwolle

Of je nu veel of weinig tijd hebt om te spelen, een ervaren golfer bent of net begint: Golfclub Zwolle heeft altijd wel een lidmaatschap of arrangement dat past bij jouw wensen en behoeften.

Onderstaand een overzicht van ons aanbod. Heb je aanvullende vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met onze receptie, telefonisch via nummer 038 – 45 34 270 of stuur een mailtje naar receptie@golfclubzwolle.nl
 

M.i.v. 1 juli 2015 zijn 4 golfclubs een 4**** samenwerkingsverband aangegaan. Alle 'full member' leden van de golfclubs Zwolle, Havelte, Veendam en Leeuwarden mogen bij elkaar om niet op de baan spelen. In feite bent u dus lid van vier golfbanen! 

  Jeugd- en jongerenlidmaatschap (tarieven per jaar)
      t/m 14 jaar €   165,00
  15 t/m 19 jaar €   265,00
  20 t/m 24 jaar €   450,00
  25 t/m 29 jaar €   700,00
  30 t/m 34 jaar €   900,00
  Lidmaatschap volwassenen (tarieven per jaar, tenzij anders vermeld)
  Jaarlidmaatschap op basis van jaarlijkse contributie (1e 5 jaar)  meer details € 1.285,00
  Jaarlidmaatschap op basis van maandelijkse contributie (per maand) €    110,001
  Jaarlidmaatschap buitenleden, wonend minimaal 80 km van Zwolle €    840,00
  Aspirant lidmaatschap, eenmalig, zes maanden aaneengesloten2 €    600,00
  Abonnementen (tarieven voor genoemde periode)3
  Twilight abonnement, van 1 april t/m 31 oktober, dagelijks speelrecht 
  na 16.00 uur, voor spelers met een leeftijd van 31 t/m 50 jaar
€    450,00
  Idem, maar dan met NGF Handicapregistratie €    480,00
  Winterabonnement, van 1 november t/m 31 maart,
  dagelijks speelrecht gehele dag, geen leeftijdsbeperking
€    250,00
   Abonnementen (tarief per jaar)4
Par 3 en oefenabonnement met gebruik van alle oefenfaciliteiten,
inclusief de Par 3 baan5
€   250,006
Driving-range abonnement met gebruik van alle oefenfaciliteiten, 
exclusief de Par 3 baan
€    125,00
  Overig (tarief per jaar)
T-lidmaatschap, alleen gebruik van putting-green
€     57,00
NGF-handicapregistratie, zonder lidmaatschap bij Golfclub Zwolle
€     50,00
 Partnerverenigingen
Golfclub Zwolle heeft een samenwerkingsverband met een aantal golfclubs in Nederland. Deze partnerverenigingen werken samen onder de naam Hospitality Chain. Als lid van Golfclub Zwolle kun je tegen een sterk gereduceerd tarief spelen op deze banen. Meer informatie vind je HIER


Download hier uw inschrijfformulier

  Bijzonderheden
1 Op basis van automatische incasso van je maandelijkse contributie.
2 Het Aspirant lidmaatschap kan éénmalig worden afgesloten voor een periode van zes aaneengesloten maanden. Als aspirant-lid kun je gebruik maken van alle oefenfaciliteiten ( driving-range, chipping-area, puttinggreen en par 3 baan). Als je beschikt over minimaal baanpermissie, kun je ook spelen op de 18 holes baan. Je dient wel te zorgen voor eigen materiaal (clubs, tas e.d.). Omdat je als aspirant-lid ook statutair lid bent van Golfclub Zwolle, kun je ook deelnemen aan clubwedstrijden en kunnen jouw gasten spelen tegen introductietarief. 

Als je gedurende de zes maanden van je aspirant lidmaatschap besluit om over te stappen op een jaarlidmaatschap met jaarcontributie, wordt je aspirant lidmaatschap verrekend met de jaarcontributie. Dit geldt niet als je kiest voor een maandelijkse betaling van je contributie.

Je bent geen NGF-lid, maar je kunt je handicapregistratie wel laten verzorgen door  Golfclub Zwolle voor een bijdrage van € 30,00 per jaar.                    

3 Als je aan het eind van een arrangementsperiode besluit over te stappen op een jaarlidmaatschap met jaarcontributie, wordt het door jou betaalde arrangement verrekend met de jaarcontributie. Dit geldt niet als je kiest voor een maandelijkse betaling van je contributie. 
4 Als je een abonnement afsluit na 1 augustus kan dit pas worden opgezegd aan het eind van het daaropvolgende kalenderjaar.

5 Bij een par 3 abonnement ontvang je de volgende extra’s:

  • Twee vouchers voor een 18 holes greenfee voor € 30,00 per ronde (normaal tarief is € 50,00 op weekdagen en € 55,00 in het weekend).
  • Een voucher voor dagschotel voor de speciale prijs van € 10,00 p.p..
  • Een voucher waarmee je 10% korting krijgt op een aankoop in de golfshop.

6 Het eerste jaar betaal je pro-rato op basis van het aantal maanden dat je een abonnement hebt in dat kalenderjaar. Er is geen sprake van een NGF- of clublidmaatschap. We kunnen wel de handicapregistratie voor je verzorgen, hiervoor betaal je dan € 30,00 extra. 

 

Opzeggen
Voor alle lidmaatschappen en abonnementen geldt dat opzegging schriftelijk moet plaatsvinden voor 1 december van enig kalenderjaar. De arrangementen lopen automatisch af op de einddatum. 

terug naar boven