ProTeamZwolle swingt

Prettig dat er (ook) via de nieuwsbrief gecommuniceerd kan worden met de leden van de Golfclub.

Voor ons een belangrijk middel om u bij te praten over de mogelijkheden, die ProTeamZwolle u te bieden heeft. PTZ is flink in de weer, om onze missie 'Golfbeleving voor Iedereen' om te zetten in resultaat. Zo is er door ons een team gevormd, dat u kan bedienen in alle facetten die de golfsport biedt. De PGA Golfprofessionals David, Joseph en Peter zijn er uiteraard voor uw technische en tactische vooruitgang, op elk niveau.

Tevens coachen zij de jeugd en de competitie- en selectie teams. Ter ondersteuning hiervan zijn er golf gerelateerde programma's en diverse interessante opties, zoals het bijhouden van uw spelvorderingen uitgedrukt in heldere statistieken in samenwerking met de NGF.

Ook op mentaal en fysiek gebied werken wij samen; Bij Fit20 (David Kuperus), kunt u uw fysiek op peil houden en versterken. Met Rianne van Strien kunt u alles op mentaal gebied analyseren en werken aan mentale weerbaarheid en -hardheid (Action Type). Voor Clubfitting, clubs op maat, met behulp van de meest moderne technieken kunt u terecht bij onze Peter Graham.

Een noviteit is golfreizen. PTZ is in januari begonnen met de eerste golfreis, deze keer naar Curaçao. Een zeer geslaagd evenement, veel zon en veel golfplezier. De dames hebben zelfs nog gezwommen met dolfijnen. Voor herhaling vatbaar.

Ondertussen wordt er gewerkt aan een PTZ website die later gelanceerd en geïntegreerd wordt in de Golfclub Zwolle site. Al onze producten zullen dan helder uiteengezet worden en op veel vragen antwoord gegeven. In de volgende nieuwsbrieven zullen we u tips geven over de technieken en u op de hoogte houden van de laatste en meest interessante golf ontwikkelingen. Vanzelfsprekend zijn wij voor uw vragen en wensen altijd bereikbaar, via mail, telefoon of persoonlijk. Ook zijn wij te volgen in de sociale media via Twitter: ProTeamZwolle.

Tot spoedig op de mat, ProTeamZwolle

joseph@proteamzwolle.nl 06 51197866
david@proteamzwolle.nl 06 21430177