De Golfprofessionals (Pro's)

Klik op een van onderstaande foto's om direct een les te boeken in de
digitale lesagenda van de betreffende golfprofessional.

David Love
PGA Golfprofessional
stuur een e-mail

Joseph de Rijk
PGA Golfprofessional
stuur een e-mail

David Love en Joseph de Rijk zijn de PGA® Professionals die bij Golfclub Zwolle de lessen verzorgen. Onze pro's bieden leden en gasten van Golfclub Zwolle instructie op hoog niveau. De combinatie van jarenlange ervaring, hoogwaardige opleiding (PGA van Engeland / Nederland) en het gebruik van moderne hulpmiddelen staat hiervoor garant.
Ons doel is elke golfer meer plezier in het golfen te laten beleven. Door helder en gepast advies krijgt u meer inzicht in uw swing. U begrijpt beter hoe uw swing in elkaar steekt, wat u kunt verbeteren en hoe u dat kunt bereiken. Wij begrijpen dat niet iedereen dezelfde swing aan kan leren en op een persoonlijke manier benaderd dient te worden. Daar kunt u op rekenen, ongeacht uw golfervaring of niveau.
Uiteraard worden de korte slagen niet verwaarloosd. Of het gaat om beter putten, zekerder uit de bunker slaan of dichter bij de hole chippen en pitchen, bij de pro's van GC Zwolle bent u aan het juiste adres. De finesses waar het zo vaak om draait worden u duidelijk gemaakt zodat u de juiste aanpassing door kunt voeren.
Wij organiseren privé- en groepslessen (voor groepslessen zie ook tab 'starten met golf" )

Lessen boeken:
U kunt nu zelf uw lessen digitaal inplannen, klik op één van bovenstaande foto's om direct naar de 'digitale lesagenda' te gaan van de betreffende professional.
Let op: De eerste keer dient u zich te registreren (dit doet u door in de lesagenda van uw keuze rechts op de knop registreren te klikken) Bij elk volgend bezoek klikt u op 'aanmelden' om in te loggen.

Nog vragen?
Voor meer informatie over de lesmogelijkheden en het 9 stappenplan verwijzen wij u naar het menu lessen onder de tab lespakketten
Heeft u hierna nog vragen, neem dan gerust contact op.

David Love  is te bereiken via     06-214 30 177  of stuur een E-MAIL
Joseph de Rijk is te bereiken via 06-511 97 866  of stuur een E-MAIL