Zwolle Dubbel Open

Wanneer?

Zondag 24 september 2017  vanaf 11.00 uur.

Een nieuw Zwols Open!

De Golfclub Zwolle organiseert een wedstrijd voor duo’s.
Hiermee geven we uiting aan onze slogan ‘Golf voor iedereen’.
Elke golfer met een handicap van 28 of lager kan meedoen en de keuze voor een partner is aan u.
U kiest voor de herendubbel, de damesdubbel of de mix dubbel.
Nog nooit op de prachtige baan van de Golfclub Zwolle gespeeld?
Dan is dit de kans om voor slechts € 22,50 deze prachtbaan te ontdekken.
knop_klik
INSCHRIJVEN

Natuurlijk gaat u voor de winst maar het beleven van een mooie dag staat voorop. Wij proberen het u zoveel mogelijk naar de zin de maken.
Bij ontvangst staat de koffie met een lekkernij voor u klaar. Na de wedstrijd is er per flight een borrelhapje.
U kunt bij voorinschrijving aangeven of u na de wedstrijd wilt deelnemen aan het buffet.

Golfclub Zwolle wil golfers graag kennis laten maken met haar mooie baan en daarom hebben duo’s die geheel of gedeeltelijk bestaan uit spelers die geen lid zijn van Golfclub Zwolle voorrang bij de plaatsing.
Volledig Zwolse koppels worden geplaatst wanneer zich minder dan 54 teams hebben ingeschreven.

De wedstrijd

• Het is een wedstrijd waaraan maximaal 54 duo’s mee kunnen doen.
  • Heren spelen van geel, dames spelen van rood.
  • De wedstrijdvorm is Fourball-Betterball Stableford.
  • Per hole wordt de beste individuele stableford score (na handicap verrekening) van elk team genoteerd.
  • Per team wordt 1 scorekaart ingevuld.
  • De minimum leeftijd is 22 jaar.
  • U kunt deelnemen als heren-, dames- of gemengd dubbel.
  • De maximale exact handicap per speler is 28.
  • Deelname kost € 45,00 per koppel.
  • De inschrijving vindt plaats nadat de betaling is ontvangen. Plaatsing geschiedt op volgorde van inschrijving.
  • U schrijft per koppel in.

Prijzen

Op bepaalde holes is er een prijs voor een hole-in-one, the longest en the neary.
Per categorie zijn er meerdere mooie prijzen te winnen.

Voorinschrijving buffet.

U kunt bij de inschrijving aangeven of u wilt  deelnemen aan het buffet.   ‘Indische kipcurry met rijst en garnituur’ à € 10,- .

Vragen?

MAIL