Starten met Golf

Altijd al eens willen weten of golf iets voor u is?

Bij Golfclub Zwolle kan dat heel voordelig en laagdrempelig. U hebt de keuze uit twee mogelijkheden.

Golfstart-Clinic

golfstart-clinicU volgt een Golfstart-Clinic van anderhalf uur onder leiding van onze Pro’s (golfleraren).
De Golfstart-Clinic kost slechts € 12,- (minimaal 7 deelnemers).

De Golfstart-Clinics worden gehouden op de volgende data:
27 januari, 17 februari, 31 maart, 21 april, 26 mei en 30 juni; allen van 13.00 – 14.30 uur.

Nog leuker is het om met uw hele gezin of met uw vrienden deel te nemen. Wanneer u met minimaal 7 personen bent, kunnen we een aparte Golfstart-Clinic voor u organiseren.

Wanneer u zich middels onderstaand inschrijfformulier opgeeft voor een Golfstart-Clinic, ontvangt u van ons nadere informatie.

Wil u meer informatie?  Mail of bel (038-4534270)

INSCHRIJFFORMULIER GOLFSTART-CLINIC

Golfstart

golfstartGolfclub Zwolle biedt u tevens de mogelijkheid om tegen een zeer voordelig tarief uitgebreider kennis te maken met golf.
Met ons oefenlidmaatschap kunt u twee maanden lang, gebruik maken van alle oefenfaciliteiten van de golfclub.Bovendien kunt u die twee maanden ook onbeperkt spelen op onze Par-3 baan.

Maar dat is nog niet alles:
U neemt deel aan in totaal vijf groepslessen van een uur.
Dit alles voor maar € 95,-.

Wanneer u zich middels onderstaand inschrijfformulier opgeeft voor Golfstart, ontvangt u van ons nadere informatie.

Wil u meer informatie?  Mail of bel (038-4534270)

INSCHRIJFFORMULIER GOLFSTART