Arrangementen Winterperiode (t/m maart 2014)

Geachte belangstellende,

Wij danken u voor uw interesse in het organiseren van uw golfdag bij Golfclub Zwolle. Onderstaand hebben wij arrangementen voor u samengesteld, plus een 'Mooirivier' golfarrangement. Wij denken voor ieder wat wils. Heeft u echter specifieke wensen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij hopen u snel te mogen begroeten bij Golfclub Zwolle.

Receptie Golfclub Zwolle / tel. 038-4534270 / stuur ons een email

Geen tijd voor een heerlijke lunch? Dan kunt u ook kiezen voor onderstaande winterspecial.

Golfarrangement 'Mooirivier'

Golf Break

Zin om even lekker sportief te ontspannen en culinair te genieten? Boek dan onze golf break!
Lekker actief zijn in een prachtige omgeving.

Het arrangement is inclusief:

• Een welkomstdrankje
  • Twee overnachtingen in een Superior kamer incl. een uitgebreid ontbijtbuffet
  • Een viergangen 'Menu Aan de Oever' op de dag van aankomst
  • Een golfarrangement bij de Golfclub Zwolle: een kop koffie/thee met een zoete lekkernij bij ontvangst, een greenfee voor 18-holes en een lekker lunchpakketje voor onderweg.

Prijs per persoon vanaf vanaf € 219,-

U kunt dit arrangement alleen op aanvraag boeken. Gelieve tijdens boeking bij 'Opmerking' in te vullen op welke dag u wenst te golfen. Dit in verband met het nagaan van de beschikbaarheid bij de Golfclub Zwolle. Vervolgens nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.   KLIK HIER om dit arrangement te boeken.

Oude Oever 10, 7722 VE Dalfsen T. (0529) 478 777 F. (0529) 478 778

info@mooirivier.nl    www.mooirivier.nl