Baan

Golfclub Zwolle is opgericht in 1985, Destijds werd gegolfd op een baan op het landgoed Soeslo. In 1995 werden, op de huidige locatie nabij de Wijthmenerplas ten zuiden van Zwolle, de eerste 9 holes geopend. Daarna zijn binnen 10 jaar zowel een prachtig clubhuis als de tweede 9 holes gerealiseerd. Medio 2005 was onze prachtige en uitdagende 18 holes golfbaan met NGF A-status een feit. Het ontwerp van onze 70 ha. grote golfbaan is van de bekende golfbaanarchitect Alan Rijks.

Bij de baan horen oefenfaciliteiten en een vier holes par 3 baan. De oefenfaciliteiten bestaan uit een deels overdekte driving range, een chipping area, en een putting green.  Meer informatie over de par 3 baan treft u hier aan.

Klik op de link voor meer informatie.

Baanagenda Repareren pichmarks en divots
 Alle holes en Baanimpressie  Oranje tee-markers op de 18 holes baan

Veiligheid in de baan.     claxon  AED-logo

Par 3 Baan